• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bugün ayrı uyuyor

E adam haklı o ayrı uyuyor diye dert ediyorsunuzda sizde eşinizle oturup dizi izleyip beraber vakit geçirmek yerine başka odada takılıyorsunuz.
Diziyi gündüz izledi akşam gitme diyince onları söylüyor yanımda durmadın diye ama sabahtan akşama kadar 10 saat izledi benim yapım böyle değil kendi de biliyor bu bile rahat bıraktığımın kanıtı özel alan tanıyorum ve haftada bir arkadaşlarıyla çıkıyor anlamıyorum ki konuyu mu iyi anlatamadım sadece bir kez istemedim diye bu tavrı koyuyor bana

Sizin bekar kız arkadaşınız yok mu? İnsanın eşi de olsa özel alanına girmemesi gerekir. Eşim arkadaşlarıyla dışarı cıkacağı zaman oh sefan olsun diyorum, bende o sıra yapacak işim, görüşecek arkadaşım var ise kendime vakit ayıruyırum. Eşim de beni böyle darlasa eşiniz gibi evde durduğumda burnundan getirirdim 😵‍💫

Alkol yoktu öncesinde bildiğim kadarıyla, zaten haftada bir çıkıyor bir kere gitme dememle konuda baskıcı ilan edilmiş olmam çok ilginç. Şimdi bir şey demeyip sürekli bir de alkol için de eşim bir şey demiyor nasılsa imajı mı yaratsaydım anlmıyorum ki
Alkol alınca kendini mı kaybediyor eşin?
Ne oluyor alkol içince?
Kız arkadaslarimla dışarı çıkıp iki kadeh birşey içince sapitmiyoruz valla.
Kendini bilen bir adamsa sapitmaz.
Plan yapılmış adam arkadaşlarına söylemiş karım izin vermedi gelemiyorum ne kadar ezikce ya.
Sen gezmiyor musun arkadaslarinla?
Dipdibe ikiz gibi insan sıkılır ne bilim bana çok saçma geliyor by izin alıp vermek.
Erkekler evlenmekten korkuyor çok haklılar bence.
Ben eşime güveniyorsam oda bana guveniyorsa bunda ne sorun var anlamadım.
Değişik kafalar.

Siz bekar arkadaşlarınızla görüşmüyorsunuz galiba. Ben tepkinizi abartı buldum. Karı koca evde vakit geçirme şekilinizde zaten ayrı ayrı sanırım. Bir yerde yanlışlık var.

Ayrıca benim bu konuda karşı çıkacağım tek şey, arkadaşlarıyla her hafta görüşmesi değil de, her hafta örneğin cumartesi akşamı görüşmesi olurdu. E bir cumartesi de benimle çıksın meyhanelere di mi ama..

Back
X