Eşim bugün eline geçeni fırlattı bana

meduze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
201
0
96
Ankara
ڪےєℓαмüή Åℓєyküм Arkadaşlar,daha önceden bilenler vardır anlamsız ufak bir sözden dolayı eşimle aram açılmıştı.NEYSE bugünkü konu eşimle biz memleketimizden uzaktayız ve biz izine gitmiştik ve bunu 1 ay oldu öğreneli,eşim kayınvalideme şuna biraz kaynanalık yap demiş iş yaptır falan vs.Çok zoruma gitti eşimin bu şekilde konuşması ve ben zaten izindeyken hastayken bile 3 defa evini full temizledim bulaşık vs.Eşim beni iş yapmıyor oldu demekki 15 günde elimden geldiği kadarı ile yardım ettim.Kayınvalidem yakında bize gelecek ve bugün eşime dedimki canımsın annen geldiğinde sakın biz izindeyken söylediğin sözleri annene bir daha söyleme dedim(kaynanalık yap lafını)Ve eşim bana boş boş konuşma dedi bende boş değil ama ailene beni sürekli kötü bildiriyorsun farkına varmadan dedim ama her zamanki gibi bağırdı çağırdı ve ben sustum ve eline ne geçtiyse bana fırlattı canım acıdı ama yüreğimin acısının yanında nafile.İnsan eşiyle dertleşemezmi bir derdi varsa söyleyemezmi ben bir türlü eşime içimde kopan fırtınalardan dert yanamıyorum.SİZCE HAKLI OLAN KİM YOKSA BEN GERÇEKTEN ÇOKMU KÖTÜ BİRİYİM.Kendimi kötü hissediyorumve şu 20 günde tam 6 kilo vermişim içime ata ata nereye kadar kendime bakan biriyim ama artık o hallerimden eser yok dünyayı dizginleyen ben artık kendimi okadar çaresiz zavallı görmeye başladımki ne yapacağımı bilemiyorum.Şimdiden yorumlar için teşekkürler. senağlama

canım ya çok üzüldüm.eşin hep mi böyle?kaynana neden iş yaptır diyor ki.anlamadım.severek mi evlendiniz?allah yardımcın olsun canım ama eşinle ciddi bir şekilde konuşman lazım.tekrar bu şekilde bir şey derse de,sor neden bana böyle diyorsun ben iş yapmıyor muyum falan de.

şu eşini annesine şikayet eden,evi ve eşi hakkında laf taşıyan erkekleri de gerçekten hiç anlamıyorum.

üzerine gidip konuyu sürdürmenize gerek yoktu bence.. ayrıca o öyle dediyse sizde şakaya vurup bende gelinlik yapayım mı biraz deseydin.
ben anne kız olmak isterdim ama madem sevgili kocam gelin kaynana görmek istiyor biraz aksiyon yapalım mı anne derdim...

o zaman anlardı sanırım.
size bağırıp çağırması hiç hoş değil. ona biraz sakin olup saygılı davranmaya davet edebilirsiniz.açıkça söyleyin. bana bu şekilde davranmana izin vermiyorum diye..

eşine pes doğrusu hem suçlu hem güçlü:mymeka:
sen öğrenince özür dileyeceğine bide kıyameti koparsın
vallahi gerçekten pes:kızgın:
ne münasebet arkadaşım ben senneden suçlu olasın aksine fazlasıyla sakinsin

Bizimki ilk görüşte aşk ama artık aşk varmı ondanda şüpheliyim. Kuzenimin tanıştırması ve bizim ilk bakışta olan ve hemen takılan yüzük ve nişanlılık dönemimiz bile kısa sürdü.Ve ben aksine çok temiz titiz biriyimdir yemeklerimimi bile 1 hafta ne yiyeceksek ona göre yapıp koyan biriyim ve bugün 3 çeşit yaptım ve temizlik hastası bi bayanım.

valla canım eşine tavrını koymalısın.yoksa daha da üzülebilirsin.izin verme böyle davranmasına.

eşine pes doğrusu hem suçlu hem güçlü:mymeka:
sen öğrenince özür dileyeceğine bide kıyameti koparsın
vallahi gerçekten pes:kızgın:
ne münasebet arkadaşım ben senneden suçlu olasın aksine fazlasıyla sakinsin

Eşim hatalı olsa bile bağırarak çözer ben bağırma konuşuyoruz desmde nafile ve haksızda olsa asla özür dilemez.Nrede yanıldım anlamıyorum sadece allaha havale ettim.Ama sabır taşım çatlarsa o zaman yaptıklarına pişman olur ama iş işten geçer.:1no2:

eşinın sana yaptığını ona yap yaptığı seylerı annesıne söyle eger kayınvalıden mantıklı bırıyle alır karsısına konusur..
üzüldüm senın adına..
kolay gelsın..

belki birşeye morali bozulmuştur ama size birşeyleri fırlatması gerekmezdi ayıp etmiş.haksız eşiniz.
siz biraz konuşmayın bakalım eşiniz ne yapacak özür dileyecek sizinle konuşmaya çalışacakmı hemen yumuşamayın süründürün biraz..

üzerine gidip konuyu sürdürmenize gerek yoktu bence.. ayrıca o öyle dediyse sizde şakaya vurup bende gelinlik yapayım mı biraz deseydin.
ben anne kız olmak isterdim ama madem sevgili kocam gelin kaynana görmek istiyor biraz aksiyon yapalım mı anne derdim...

o zaman anlardı sanırım.
size bağırıp çağırması hiç hoş değil. ona biraz sakin olup saygılı davranmaya davet edebilirsiniz.açıkça söyleyin. bana bu şekilde davranmana izin vermiyorum diye..

Üzerine hiç gitmedim sadece bunu söyledim ve ayrıca telefonda bile söyledim dedi ben tamam dedim ama bize gelecek kayınvalidem bende eşimi tatlı dille uyardım ama hatalı benim.ESKİ İŞ YERİMDE ÇOK SEVDİĞİM BİR ABİM VARDI VE DERDİKİ YİĞENİM HAYTTA ŞUNU YAP KÖR OL SAĞIR OL VE BİRAZDA APTAL OL DİYE AMA NEREDE BUNU YAPACAM.

Eşim hatalı olsa bile bağırarak çözer ben bağırma konuşuyoruz desmde nafile ve haksızda olsa asla özür dilemez.Nrede yanıldım anlamıyorum sadece allaha havale ettim.Ama sabır taşım çatlarsa o zaman yaptıklarına pişman olur ama iş işten geçer.:1no2:

canım çok fazla ezdirme kendini
özür dilemezse sende dileme konuşmada özür dileyene kadar
mutlaka ama mutlaka tavrını koy
içine ata ata hasta olursun Allah göstermesin

eşinın sana yaptığını ona yap yaptığı seylerı annesıne söyle eger kayınvalıden mantıklı bırıyle alır karsısına konusur..
üzüldüm senın adına..
kolay gelsın..

KAYINVALİDEME BÖYLE YAPYI OĞLUN BANA DESEM DERKİ BANA AYNEN KİM BİLİR ONA NE YAPIYOSUNDA BU KADAR ÇILDIRMIŞTIR DİYE BU LAFLA BUNU YAPMAZ DER.Oğlişi her zaman haklı.

belki birşeye morali bozulmuştur ama size birşeyleri fırlatması gerekmezdi ayıp etmiş.haksız eşiniz.
siz biraz konuşmayın bakalım eşiniz ne yapacak özür dileyecek sizinle konuşmaya çalışacakmı hemen yumuşamayın süründürün biraz..

Bu kez gerçekten süründüreceğim daha önce kavga etsek bile küsmezdim ama artık yoruldum çeksin biraz-tatlicadiarzu-

Kusura bakma güzelim ama sen tam bir hödükle evliymişsin.
Kendini fazla ezdirme, yoksa bu adam tepene çıkar hiç başedemezsin.

boşverin hem anneside geliyormuş hiç eşinize yüz vermeyin mesafeli olun annesine hizmet edin güzelce evinizde misafir edin bunları görünce eşiniz gerçekten pişman olacaktır..

annelere göre oglu hiç hata yapmaz zaten hep siz haksız olursunuz.kendinizi haklı gibi göstermeye veya haklılıgınızı ıspatlamaya ugraşmayın kayınvalideniz anlamayacaqktır sizede hak vermeyecektir..
siz evinize gelin hürmet edin.eşinizlede mesafeli durun bakalım ne yapacak ama hemen öyle barışmayın:))

boşverin hem anneside geliyormuş hiç eşinize yüz vermeyin mesafeli olun annesine hizmet edin güzelce evinizde misafir edin bunları görünce eşiniz gerçekten pişman olacaktır..

sırf annesi geliyor diye dünden hazırlıklara başladım yemekleri bile yapıp dolaba koydum kaç gündür yorulduğumuda biliyor hediyesini bile aldım.

taviz tavizi getirir derdim eskiden ama bazen taviz vermeden evlilik yürümüyormuş onuda gördüm:))

Back
X