ڪےєℓαмüή Åℓєyküм Arkadaşlar,daha önceden bilenler vardır anlamsız ufak bir sözden dolayı eşimle aram açılmıştı.NEYSE bugünkü konu eşimle biz memleketimizden uzaktayız ve biz izine gitmiştik ve bunu 1 ay oldu öğreneli,eşim kayınvalideme şuna biraz kaynanalık yap demiş iş yaptır falan vs.Çok zoruma gitti eşimin bu şekilde konuşması ve ben zaten izindeyken hastayken bile 3 defa evini full temizledim bulaşık vs.Eşim beni iş yapmıyor oldu demekki 15 günde elimden geldiği kadarı ile yardım ettim.Kayınvalidem yakında bize gelecek ve bugün eşime dedimki canımsın annen geldiğinde sakın biz izindeyken söylediğin sözleri annene bir daha söyleme dedim(kaynanalık yap lafını)Ve eşim bana boş boş konuşma dedi bende boş değil ama ailene beni sürekli kötü bildiriyorsun farkına varmadan dedim ama her zamanki gibi bağırdı çağırdı ve ben sustum ve eline ne geçtiyse bana fırlattı canım acıdı ama yüreğimin acısının yanında nafile.İnsan eşiyle dertleşemezmi bir derdi varsa söyleyemezmi ben bir türlü eşime içimde kopan fırtınalardan dert yanamıyorum.SİZCE HAKLI OLAN KİM YOKSA BEN GERÇEKTEN ÇOKMU KÖTÜ BİRİYİM.Kendimi kötü hissediyorumve şu 20 günde tam 6 kilo vermişim içime ata ata nereye kadar kendime bakan biriyim ama artık o hallerimden eser yok dünyayı dizginleyen ben artık kendimi okadar çaresiz zavallı görmeye başladımki ne yapacağımı bilemiyorum.Şimdiden yorumlar için teşekkürler. senağlama