Eşim bugün eline geçeni fırlattı bana

ONA O KADAR SAYGILIYIM Kİ ASLA ONUN BANA YAPTIĞINI YAPAMAM.Ve sabah işe gideceğim inanırmısınız kaç aydır uyuyamaz oldum.

Saygi hakk edenedir..:delphin:.mahalle kavgasi yapar gibi bana eline geceni firlatacak bir adama olan saygimi o anda yitir bende elime gecen en agir kültablasinla onun kafasini patlatirdim herhalde...:mymeka:

Ayrica neden annesine sanan kaynanalik yapmasini önermis onuda anlamadim? Annesinin sana kötü davranmasi hosuna gidecek muhtemelen...:delphin:

Arkadasim tavrini koy sakin kendini ezdirme...susmak saygili olmak demek degildir...ki senin esin gibi siddete yönelen adamlara zaten saygili olmak en büyük hata...:1closedeyes:

Allah yardimcin olsun

bi derdim var bölümünde hanım eşine mektup yazcakmış soruyoda bende gülelim biraz diye bu mektubu yazdım okuda sende gül biraz bakalım komikmi ben yazdım heee:))

sevgülü herüf!
ben alamana gideyom sen burda kalayon niye kalayonda sende gelmeyon benlen ula herüf yogsam tökiyede başka karun mu var:))da gelmeyon boyun posun devrülsün herüf:)))
neyse kıymatlı herüf ben bi gidep gelecem beni özle köydeki kara öküzü özledügün gübü he bu mektubu okurken agla herüf ben aglayam çönkü...seni seveyom la herüf gendine eyi bak datlu garun ....

Saygi hakk edenedir..:delphin:.mahalle kavgasi yapar gibi bana eline geceni firlatacak bir adama olan saygimi o anda yitir bende elime gecen en agir kültablasinla onun kafasini patlatirdim herhalde...:mymeka:

Ayrica neden annesine sanan kaynanalik yapmasini önermis onuda anlamadim? Annesinin sana kötü davranmasi hosuna gidecek muhtemelen...:delphin:

Arkadasim tavrini koy sakin kendini ezdirme...susmak saygili olmak demek degildir...ki senin esin gibi siddete yönelen adamlara zaten saygili olmak en büyük hata...:1closedeyes:

Allah yardimcin olsun

Canım dayak olayı yok ama 2 oldu yine attı ama ben bu davranışını hakketmemiştim.

Canım dayak olayı yok ama 2 oldu yine attı ama ben bu davranışını hakketmemiştim.

Dayak olmasa bile siddete yöneliyor güzelim...hadi iyi yerine derken kötü yerine geldi attigi sey...olabilir kazadan insan ölüyor...ki esin bunu kasitli yapiyor kaza ile degil...:delphin:

Simdi bunu yapan ilerde agzinin üstünede yapistirir tokadi...allah göstermesin...:teselli:

Yani demek istedigim...koy tavrini, sen sessiz kaldigin sürece ona kararli ve kesin bir sekilde bu davranislarindan vazgecmesini anlastirmadigin sürece inan bana gerisi hatta daha agiri gelir...:kahve:

Sen esinle konusamicaksinda kimle konusacaksin..evliligin bas temeli iletisimdir bana göre...o yoksa evlilik namina birsey yoktur...:1no2:

Dayak olmasa bile siddete yöneliyor güzelim...hadi iyi yerine derken kötü yerine geldi attigi sey...olabilir kazadan insan ölüyor...ki esin bunu kasitli yapiyor kaza ile degil...:delphin:

Simdi bunu yapan ilerde agzinin üstünede yapistirir tokadi...allah göstermesin...:teselli:

Yani demek istedigim...koy tavrini, sen sessiz kaldigin sürece ona kararli ve kesin bir sekilde bu davranislarindan vazgecmesini anlastirmadigin sürece inan bana gerisi hatta daha agiri gelir...:kahve:

Sen esinle konusamicaksinda kimle konusacaksin..evliligin bas temeli iletisimdir bana göre...o yoksa evlilik namina birsey yoktur...:1no2:[/QUBUGÜN ZATEN ATTIKLARI EN KÖTÜ YERLERE GELDİ.CANIM BİZİMKİYLE KONUŞULAMIYOR:roflol:

Hayal ettim de bir an,
bir adam ve kadın;
adam kadına eline geçeni fırlatıyor.
hem de eşine,
hem de haksız olan kendisiyken.
ıçim sızladı.Şu karşımdaki koca televizyonu kafasına geçirmek istedim adamın.
Bir de eşinin annesine söylediği o lafı nereden duyduğunu merak ettim canım.

Hayal ettim de bir an,
bir adam ve kadın;
adam kadına eline geçeni fırlatıyor.
hem de eşine,
hem de haksız olan kendisiyken.
İçim sızladı.Şu karşımdaki koca televizyonu kafasına geçirmek istedim adamın.
Bir de eşinin annesine söylediği o lafı nereden duyduğunu merak ettim canım.

Kendisi EŞİM bana söyledi,annesinin yüzüne söylemiş ve telefondada söylemiş ayrıca. kafamçokkarıştı

Neden öyle bir şey söylemiş?Söylemiş madem sana niye söyledi?Niyetini çözemedim ,derdi neymiş adamın?
zaten eline geleni karısına fırlatan bir insanı pek normal bulamıyorum kusura bakma.
Okurken benim canım yandı resmen,tavrını koy bari yumuşak davranma,yoksa sana istedği muameleyi yapma hakkını bulur kendinde.

profiinde yazdığına göre sen memursun galiba. acaba maaş kartın kimde merka ettim. ya da bu ay fazla para vermedin mi. maaş kartı konusunda tartışıyormusunuz yani senin maaşını kim çekiyor.

Hani demişsiniz ya "ben mi çok kötüyüm?" diye ..Hayır ! Kötü olan siz değilsiniz elbette, kötü olan

annesine ; "eşime kaynanalık yap ,iş yaptır..." vs diyendir. Annesiyle aranızda köprü vazifesi göreceği,

aranızı güzelleştireceği yerde dediği lafa bak ! Bal gibi gelinini ezme fırsatı veriyor sözleriyle ...

" Alın ben size , o hakkı veriyorum, istiyorum da , ezin benim karımı" diyor resmen, başka açıklaması yok!

Hegamonya kurma peşindeki ilkel erkek örneğinden sadece biri senin eşin.Kadını tapulu malı gibi gören zihniyet işte :kızgın:
Ne yapacaksın,fırsat vermeyeceksin,hep gardın hazır bekleyeceksin ve son darbeyi sen atacak,nakavt edeceksin rakibini Çok üzgünüm çoook

Bizimki ilk görüşte aşk ama artık aşk varmı ondanda şüpheliyim. Kuzenimin tanıştırması ve bizim ilk bakışta olan ve hemen takılan yüzük ve nişanlılık dönemimiz bile kısa sürdü.Ve ben aksine çok temiz titiz biriyimdir yemeklerimimi bile 1 hafta ne yiyeceksek ona göre yapıp koyan biriyim ve bugün 3 çeşit yaptım ve temizlik hastası bi bayanım.

yani mükemmelsin:delphin: dikkatli ol
buarada eşine söyleyecek lafım yok şiddetle kınıyorum:kızgın:püf nokta yukarıda:1rolleyes:

ne demek eline geçeni fırltmak ya.hem sana destek olacağı yerde köstek oluyor.
onun evin işiyle yorum yapması bile yanlış.siz anne kız bakarsınız ben anlamam deyip kayınvalidene pas bile atması gerekiyor narmalinde.aman onların annelerine birşey olmasın.benimde 3 aylık oğlum var korkuyorum inş bende çektiğim sıkıntıarın aynısını yaşatmam.

canım ya tutsaydın kendini yada kocacım eşine kayınvalıdelik yap demişsin,annen gelmeden biraz sana eşlik yapıyımla yola çıkıp eşinize istediğinizi yaptırabilirdiniz.şimdi demezsin diyınce durduk yere adam aptal aptal konuşma olmuş belkıde sız bırseyı eksik yapıyorsunuzdur kim bilir ama üzmeyin kendinizi bu kadar.

senin eşinle konuşulmuyor madem, biraz onun isteklerini azalt.....
ama salaklık yaparakk... annesine cok cok iyi davran..

hatta annen ne kadar iyiymiş felan de.. iyice salak rolü yap...
ve eşinle konuşma kesinlikle... kayınvalıden varken çaktırma ama o yokken konuşma..
isteklerini yapma ... bakalım ne oluyor??

eğer şiddet girerse işin içine o bir zavallı olacak...

E yuhhhh yani kocana,böylede kocaya ilk defa şahit oldum.Kaynanalık yap ,genelde erkeklerin aklına gelmez böyle şeyler.Durduk yere huzurunu kimse kaçırmaz.Seninki niye böyle dedi.
Birde böyle kendilerini evin kralı sanıpta karılarına sayıp,sövüp,döverler yaaa......Koca müsveddeleri, sonrada akşam al koynuna yat.. yok yaaaa
Senin kocan sana saygı duymuyor güzelim. O kadar ilgi gösterme kocana, öyle canım cicim deme,tepene biner iyice.
Bak çok canım sıkıldı şimdi.

canım ya tutsaydın kendini yada kocacım eşine kayınvalıdelik yap demişsin,annen gelmeden biraz sana eşlik yapıyımla yola çıkıp eşinize istediğinizi yaptırabilirdiniz.şimdi demezsin diyınce durduk yere adam aptal aptal konuşma olmuş belkıde sız bırseyı eksik yapıyorsunuzdur kim bilir ama üzmeyin kendinizi bu kadar.

Yazdığınızdan bir şey anlamadım. yada siz yazılandan bir şey anlamadınız.
yada evlilik tecrübeniz yok.

En çok yaşadığımız sorun değil mi zaten iletişim eksikliği. Bütün sorunlar bundan çıkmaz mı? Halbuki insanın en yakını artık karısı yada kocası olmuştur ya. Ona söylemediğini başkasına nasıl söyler. Bir elmanın iki yarısı gibi olmalı değil mi. Ama malesef olunmuyor işte. Konuşamamak sanırım evlilikteki en tehlikeli durum. Bu sorunun olduğu taraf kendisindeki eksikliği görürse ancak o zaman kendisi istediği için değişebilir. Değilse bu insanları değiştirmek olanaksızdır. Kendi istemeli sadece, başkası değil. Umarım eşiniz kendisinde olanı tez zamanda farkeder. Sende elinden geleni yap canım. Sonradan keşke bende böyle davransaydım dememek için elinden geleni yap yuvan için. Ama ezdirme kendini lütfen. Saygısızlık etmediğini anlıyorum zaten. Kendini ezdirmemek saygısızlık etmek yada onun gibi davranmak değil güzelim. Ama herşeye evet oldu deme mesela. Evlilik demek ne kadar yakın olsakta tüm mesafeler kaybolmuş demek değildir. Mesafeni her zaman koru derim. Saygı gösterecek sana mecbur buna ilk başta insan olduğun için saygı gösterecek sana. Son olarak söyleyeceğim şey ise, canım kardeşim, kendine dikkat et, sen kendine bakmaz isen emin ol kimse sana bakmaz. Sen kendinin umurunda olmazsan emin ol kimsenin umurunda olmazsın. Birike birike öyle büyürkü bu tarz şeyler içinden çıkamazsın sonra. Allah yardımcın olsun güzelim. Kal sağlıcakla

Back
X