Eşim bugün eline geçeni fırlattı bana

esını davrnısı normal degıl yaa bu bahardan mıdır ndır bu adamlar garıp oldu yaa
ısın çok zor
allah sabır versın

canım kader işte hepimiz farklı kişiliklerle karşı karşıyayız
ellerimzle şekillendircez
bazen küsüp gidecez
bazen ağlıcaz
ama sabrımızı elden bırakmıcaz
kendine güven ve
savaş
bu ömürde biz bayanlar hep savaşıyoruz
işte iş icin evde ev işleri için
kocayla mutlu olmak için
savaşcaz ve kazancaz her zaman

sen o birşeyleri atarken neyaptın iade etseydin bari
erkekler anne merkezli olursa biraz zor iki tarafıda idare edecek eşle anneyi karşı karşıya getirmeyecek
sende biraz politikacı olmayı öğreneceksin yoksa hep üzülürsün
benim taktiğim işime gelmeyen birşey söyledikleri zaman sadece gülüyorum yorum yok
dene işe yarıyor

Son düzenleme:
Erkekligin tam kabasi iste...
Olmuyor mu boyle olaylar arkadasim oluyor...unutuluyor mu ? asla.
Telafisi varmi ? hayir...zaman bile unutturmuyor
Evlilik bu iste...Sallantili bir hayat

Canım benim ya eşin hem suçlu hem güçlü.Fırlatma olayı son nokta olmuş.Tepkini kesin koy.Sen aynı şekilde karşı ver demiyorum ama katı davran.
Laf taşıma olayına gelince erkek-kadın kimseye yakışmıyor ama erkeklerinki de çok acayip kaçıyor.

hani demişsiniz ya "ben mi çok kötüyüm?" diye ..hayır ! Kötü olan siz değilsiniz elbette, kötü olan

annesine ; "eşime kaynanalık yap ,iş yaptır..." vs diyendir. Annesiyle aranızda köprü vazifesi göreceği,

aranızı güzelleştireceği yerde dediği lafa bak ! Bal gibi gelinini ezme fırsatı veriyor sözleriyle ...

" alın ben size , o hakkı veriyorum, istiyorum da , ezin benim karımı" diyor resmen, başka açıklaması yok!

evet benimde zoruma giden bu resmen ezin diyor başka anlamı olamaz.

en çok yaşadığımız sorun değil mi zaten iletişim eksikliği. Bütün sorunlar bundan çıkmaz mı? Halbuki insanın en yakını artık karısı yada kocası olmuştur ya. Ona söylemediğini başkasına nasıl söyler. Bir elmanın iki yarısı gibi olmalı değil mi. Ama malesef olunmuyor işte. Konuşamamak sanırım evlilikteki en tehlikeli durum. Bu sorunun olduğu taraf kendisindeki eksikliği görürse ancak o zaman kendisi istediği için değişebilir. Değilse bu insanları değiştirmek olanaksızdır. Kendi istemeli sadece, başkası değil. Umarım eşiniz kendisinde olanı tez zamanda farkeder. Sende elinden geleni yap canım. Sonradan keşke bende böyle davransaydım dememek için elinden geleni yap yuvan için. Ama ezdirme kendini lütfen. Saygısızlık etmediğini anlıyorum zaten. Kendini ezdirmemek saygısızlık etmek yada onun gibi davranmak değil güzelim. Ama herşeye evet oldu deme mesela. Evlilik demek ne kadar yakın olsakta tüm mesafeler kaybolmuş demek değildir. Mesafeni her zaman koru derim. Saygı gösterecek sana mecbur buna ilk başta insan olduğun için saygı gösterecek sana. Son olarak söyleyeceğim şey ise, canım kardeşim, kendine dikkat et, sen kendine bakmaz isen emin ol kimse sana bakmaz. Sen kendinin umurunda olmazsan emin ol kimsenin umurunda olmazsın. Birike birike öyle büyürkü bu tarz şeyler içinden çıkamazsın sonra. Allah yardımcın olsun güzelim. Kal sağlıcakla
bizdeki iletişim eksikliği konuşmaya çalışmıyor

ڪےєℓαмüή Åℓєyküм Arkadaşlar,daha önceden bilenler vardır anlamsız ufak bir sözden dolayı eşimle aram açılmıştı.NEYSE bugünkü konu eşimle biz memleketimizden uzaktayız ve biz izine gitmiştik ve bunu 1 ay oldu öğreneli,eşim kayınvalideme şuna biraz kaynanalık yap demiş iş yaptır falan vs.Çok zoruma gitti eşimin bu şekilde konuşması ve ben zaten izindeyken hastayken bile 3 defa evini full temizledim bulaşık vs.Eşim beni iş yapmıyor oldu demekki 15 günde elimden geldiği kadarı ile yardım ettim.Kayınvalidem yakında bize gelecek ve bugün eşime dedimki canımsın annen geldiğinde sakın biz izindeyken söylediğin sözleri annene bir daha söyleme dedim(kaynanalık yap lafını)Ve eşim bana boş boş konuşma dedi bende boş değil ama ailene beni sürekli kötü bildiriyorsun farkına varmadan dedim ama her zamanki gibi bağırdı çağırdı ve ben sustum ve eline ne geçtiyse bana fırlattı canım acıdı ama yüreğimin acısının yanında nafile.İnsan eşiyle dertleşemezmi bir derdi varsa söyleyemezmi ben bir türlü eşime içimde kopan fırtınalardan dert yanamıyorum.SİZCE HAKLI OLAN KİM YOKSA BEN GERÇEKTEN ÇOKMU KÖTÜ BİRİYİM.Kendimi kötü hissediyorumve şu 20 günde tam 6 kilo vermişim içime ata ata nereye kadar kendime bakan biriyim ama artık o hallerimden eser yok dünyayı dizginleyen ben artık kendimi okadar çaresiz zavallı görmeye başladımki ne yapacağımı bilemiyorum.Şimdiden yorumlar için teşekkürler. senağlama

butun mesajlari okumadim simdi hepsini okuyacagim canim ama ilk ince soylemek istedigim SANA BU SEKIL DARANILMASINA ASLA IZIN VERMEE ASLAAAAA!!!!:kızgın:
sinirlerim bozuldu ya ne bicim es bu:kızgın:

Üzerine hiç gitmedim sadece bunu söyledim ve ayrıca telefonda bile söyledim dedi ben tamam dedim ama bize gelecek kayınvalidem bende eşimi tatlı dille uyardım ama hatalı benim.ESKİ İŞ YERİMDE ÇOK SEVDİĞİM BİR ABİM VARDI VE DERDİKİ YİĞENİM HAYTTA ŞUNU YAP KÖR OL SAĞIR OL VE BİRAZDA APTAL OL DİYE AMA NEREDE BUNU YAPACAM.

iste bir cok erkegin istedigi kadin tipi :kızgın:

ڪےєℓαмüή Åℓєyküм Arkadaşlar,daha önceden bilenler vardır anlamsız ufak bir sözden dolayı eşimle aram açılmıştı.NEYSE bugünkü konu eşimle biz memleketimizden uzaktayız ve biz izine gitmiştik ve bunu 1 ay oldu öğreneli,eşim kayınvalideme şuna biraz kaynanalık yap demiş iş yaptır falan vs.Çok zoruma gitti eşimin bu şekilde konuşması ve ben zaten izindeyken hastayken bile 3 defa evini full temizledim bulaşık vs.Eşim beni iş yapmıyor oldu demekki 15 günde elimden geldiği kadarı ile yardım ettim.Kayınvalidem yakında bize gelecek ve bugün eşime dedimki canımsın annen geldiğinde sakın biz izindeyken söylediğin sözleri annene bir daha söyleme dedim(kaynanalık yap lafını)Ve eşim bana boş boş konuşma dedi bende boş değil ama ailene beni sürekli kötü bildiriyorsun farkına varmadan dedim ama her zamanki gibi bağırdı çağırdı ve ben sustum ve eline ne geçtiyse bana fırlattı canım acıdı ama yüreğimin acısının yanında nafile.İnsan eşiyle dertleşemezmi bir derdi varsa söyleyemezmi ben bir türlü eşime içimde kopan fırtınalardan dert yanamıyorum.SİZCE HAKLI OLAN KİM YOKSA BEN GERÇEKTEN ÇOKMU KÖTÜ BİRİYİM.Kendimi kötü hissediyorumve şu 20 günde tam 6 kilo vermişim içime ata ata nereye kadar kendime bakan biriyim ama artık o hallerimden eser yok dünyayı dizginleyen ben artık kendimi okadar çaresiz zavallı görmeye başladımki ne yapacağımı bilemiyorum.Şimdiden yorumlar için teşekkürler. senağlama

arkadaşım sein yaşadıklarını bende yaşıyorum zaman zaman ailesi söskonusu olunca ama benimki öyle nebulursa bana frlatmaz sadece bağırır ailesine laf söyletmez onunla okonuda hiç dertleşemem kavga başlar ama ben tabi dinlemem aynı kafamla giderim söylüyorum zati ailenden hoşlanmıyorum diye açık açıksenağlama

of canım ya gerçekten bunları duydukça hem çok üzülüyorum hemde halime şükrediyorum bu kadar abartılacak bişey yokki ortada belliki en ufak bişeye tahammülü kalmamış eşinin biraz kendi haline bırak belki başka sorunları vardır kendinide yıpratma umarım herşey düzelir hayırlı olsun ...

ya anlamıyorum.madem karından memnun değilsin(ailesine şikayet etmesinden bahsediyorum canım) e ne diye evleniyorsun o zaman o insanla ne diye kırıyorsun.allahım ya nasıl insanlar var.yemin ediyorum bunları gördükçe insan evlilikten korkuyor.allah yardımcın olsun canım

erkekleri yetistiren kadinlar olduguna göre, bu zihniyeti kaynanan sokmus oglusunun kafasina.
simdi kaynanayla konusmak mantiksiz
kocan annesine suna kaynanalik yap dediginde
annesi, oglum o ne bicim laf oda benim kizim, ben onu üzersem oda seni üzer, sen üzülürsen bende üzülürüm, mutlu mesut yuvan olsun isterim demeliydi, yani ben böyle derdim ogluma
benden ne seker kaynana olur vallahi:hulya:zemuszemus

kocanaysa diyecek laf bulamiyorum , siddet uyguluyor sana resmen bugün esyalar, yarin yumruklar, öbürgün tekmeler......alsanaalsanasmile
ciddi sekilde dur demezsen taviz verirsen daha cok cekersin bu kocadan:sinifsinif:

aha:1shok: bi senelik konuymus
kiz loca nerden buldun cikardin bu örümcek agi tutmus konuyu-tatlicadiarzu-
bende tarihe bakmadan sazan gibi atladim:kedi: sempatiksalakcinni

aha:1shok: bi senelik konuymus
kiz loca nerden buldun cikardin bu örümcek agi tutmus konuyu-tatlicadiarzu-
bende tarihe bakmadan sazan gibi atladim:kedi: sempatiksalakcinni

başka konuya bakarken aşağıda benzer konular oluyoya ordan buldum.bilmiyorumkismile

Back
X