E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba; 8 aylık evliyim bu sürede çok şey yaşadım.eşimle maddi konularda çok kavga ettik.ne zaman kredi kartı ekstresi gelse bana bir ton laf söyler.bana sürekli yük olduğumu söyler.benim kadınlığıma tonlarca laf söyler.beni başka kadınlarla bile karşılaştırır.ben bir kez başka erkekler dedim saçlarımdan tutup evirdi çevirdi.ikinci kez başka erkekler dedim bir tokat attı.ben bu tokat üzerinr boşanmayı düşündüm ama eşimi sevdiğim için tekrar deneyelim dedim evliliğimi kurtarmaya çalıştım.fakat dün öğrendim ki eşimin ailesinin kasasında bulunan bütün altınlarımız satılmış.bunu aralarında konuşurlarken öğrendim hemde.bana niye sormadın bile demedim bana niye haber vermedin dedim.sana haber vermeme gerek yoktu dedi.senin payın kaç altın söyle vereyim dedi.bana takılan set ve bilezikler meğer ortak değilmiş onunmuş.benim sülalemin taktıklarını da hiçe saymış ama umrundamı! bana senin kazandığın para senin benimki benim.altınlarda benimdi senin diye birşey hiç olmadı.bu evlilikte zaten çoktan bitti dedi.artık kurtaramayacağım bir evlilik ve elimde avucumda hiçbirşey yok.ne yapmalıyım. eşimin bana hakaret ettiği mailler var kayıtlı.benim o altınlarda hiç mi hakkım yoktu lütfen yardım edin