eşim çalışmama izin vermiyor... :(

kaynanamlayasiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
4
0
29
merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar... son 2 aydır eşimle cebelleşiyorum bu konuda ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ÇALIŞMAMA İZİN VERMİYOR. ama ben çalışmak eve katkıda bulunmak ve eve tıkılıp kalmamak istiyorum. napmalıyım???

merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar... son 2 aydır eşimle cebelleşiyorum bu konuda ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ÇALIŞMAMA İZİN VERMİYOR. ama ben çalışmak eve katkıda bulunmak ve eve tıkılıp kalmamak istiyorum. napmalıyım???

En başından bilmiyormuydunuz bu durumu sonradan mı çıktı ortaya.

Çalışanlar keşke eşim benide çalıştırmasa der, çalışmayanlar keske çalıştırsa der bi garip Dünya'da yasıyoruz :KK14: bunu evlenmeden konuşmadınızmı peki? Az cok tavrı belliymiştir bu konuda

bu konu hakkında evlenmeden önce bu kadar sert değildi. ama şu an alenen istemediğini belirtiyor. bu konu aramızdagerginlik yaratıyor. borca sok meselesine de gelince... hem kartlar orda kendime kart çıkartmam gerek. ama yine olan bana olur. hem de bu ters etki yaratabilir eşim inatçıdır biraz iyice inada bindirir. ama benim de canıma yetti artık. kaynanamla yaşıyoruz diye laf olur diye korkuyor ben yetemiyor muyum diye... bazen yetemiyor da. hem ben artık kendi evimiz olsun istiyorum belki ben de çalışırsam olur...

Demek ki kendisi çalışıp evine, karısına bakmak istiyor.. Bu kadar ısrarcı olursanız hiç istemez. Belki aklında birşey vardır, sizi kıskanıyor ve istemiyordur.
İlla inat edip bir çare bulmanın anlamı yok bence..
Sidik yarıştırma işini hiç anlamıyorum şu evliliklerde.
Mutlu olmak için çareler aramak yerine, resmen mutsuzluk için bahaneler arıyorsunuz..

Git çalış, çek git, borca sok demek kolay yok mermer oluyor kafaları böylelerinin. Baştan çok yüz göz olmuşsunuz, izin vermek.. Bu konunun izni olmaz, yetişkin insan buna kendi karar verir. Bunu kabul etsin önce, ilintili bir konu. Kıyafetiniz, görüştükleriniz, para yönetiminiz, işiniz, açık kapalı giyinmeniz hepsine karışıyordur. Kaba tabir özür dilerim ama boynunuza yular takıp bu kadar eline vermeseydiniz keşke, nasıl geri alınır bilemedim. Onu siz bilirsiniz adamı siz tanıyorsunuz sonuçta..

bu konu hakkında evlenmeden önce bu kadar sert değildi. ama şu an alenen istemediğini belirtiyor. bu konu aramızdagerginlik yaratıyor. borca sok meselesine de gelince... hem kartlar orda kendime kart çıkartmam gerek. ama yine olan bana olur. hem de bu ters etki yaratabilir eşim inatçıdır biraz iyice inada bindirir. ama benim de canıma yetti artık. kaynanamla yaşıyoruz diye laf olur diye korkuyor ben yetemiyor muyum diye... bazen yetemiyor da. hem ben artık kendi evimiz olsun istiyorum belki ben de çalışırsam olur...

Hem kaynanayla yaşa hem kart kocada dursun ohhh neala memleket.
Milyonlarca kadın çalışıyo kimi tarlada kimi plazada kimi pazarda.
Kimi kocası yetemiyo diye kimi daha rahat yaşamak için kimide çocuklarını daha rahat yaşatmak için.
Ya çalışırım ya Kartı verirsin ihtiyaçlarım var de baktın vermiyo çıkart bi kart.

X