Ben de ayni soruyu soracaktim. Sizin maas kartınız neden esinizde?Maas kartiniz esinizde ne isi var ya
Merhaba arkadaşlar haklimiyim haksizmiyim bana soyleyin lütfen 6 yıllık evliyiz ikimizde çalışıyoruz çocuğumuz var evimizi aldık rahatimiz yerinde cok şükür isimi çok seviyorum eşim bana dediki ben sana hiç bir zaman çalış demedim ama evimizi de ben calismasaydim zor alirdik bende dedimki ben çalıştığım için hiçbir zaman başına kalkmadim kimseye kibirlenmedim evin temizliği yemek bulaşık çamaşır soba bahçe temizliği her işe ben kosturuyorum serefime asla laf ettirmedim sen bana diyosunki çalışma madem oyle çalışmak hakkimsa eger maaş kartimi geri ver cocuklarin bakıcı masrafini ben karsilayacagim evi de sen gecindir bakalım ne olacak benim amacim niyetini ogrenmekti demek calismami para icin istiyorsun dedim buna cok bozuldu yaptigim alakasız bir hatayı da maaş kartimi almak bahanesi diye buna bağladı su an küsüz yorumlarınızı bekliyorum
bazı erkeklerin keyfi beyde yok valla, hem çocuklarına gül gibi bakılsın hem evi mis gibi olsun, sürekli yemek yapılsın, tüm evin alt yapı işi zaten kadında bi de çalışsın eve para getirsin hatta maaş kartını bile göremesin, hem şikayet etsin, daha neyin şikayeti, erkekler ne yapıyor sadece işe git gel, ne marifet
ayrıca eşin kartını almak için bahane yapıyorsun diyorsa belli ki o karta psikolojik bir anlam yüklenmiş, o kart değerli yani, içi boş bile olsa, kartını eşine verme
Hicbir sey anlamadim
.
tek anlamayan ben miyim diye düşünüyodum.eşim çalışmamı istemiyor demiş diğer yandan da çalışmamı para için istiyorsun diye eşine kızmış
Merhaba arkadaşlar haklimiyim haksizmiyim bana soyleyin lütfen 6 yıllık evliyiz ikimizde çalışıyoruz çocuğumuz var evimizi aldık rahatimiz yerinde cok şükür isimi çok seviyorum eşim bana dediki ben sana hiç bir zaman çalış demedim ama evimizi de ben calismasaydim zor alirdik bende dedimki ben çalıştığım için hiçbir zaman başına kalkmadim kimseye kibirlenmedim evin temizliği yemek bulaşık çamaşır soba bahçe temizliği her işe ben kosturuyorum serefime asla laf ettirmedim sen bana diyosunki çalışma madem oyle çalışmak hakkimsa eger maaş kartimi geri ver cocuklarin bakıcı masrafini ben karsilayacagim evi de sen gecindir bakalım ne olacak benim amacim niyetini ogrenmekti demek calismami para icin istiyorsun dedim buna cok bozuldu yaptigim alakasız bir hatayı da maaş kartimi almak bahanesi diye buna bağladı su an küsüz yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?