eşim çalışmami istemiyor sebebi ise...

suntears

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
10
3
36
45
Merhaba arkadaşlar haklimiyim haksizmiyim bana soyleyin lütfen 6 yıllık evliyiz ikimizde çalışıyoruz çocuğumuz var evimizi aldık rahatimiz yerinde cok şükür isimi çok seviyorum eşim bana dediki ben sana hiç bir zaman çalış demedim ama evimizi de ben calismasaydim zor alirdik bende dedimki ben çalıştığım için hiçbir zaman başına kalkmadim kimseye kibirlenmedim evin temizliği yemek bulaşık çamaşır soba bahçe temizliği her işe ben kosturuyorum serefime asla laf ettirmedim sen bana diyosunki çalışma madem oyle çalışmak hakkimsa eger maaş kartimi geri ver cocuklarin bakıcı masrafini ben karsilayacagim evi de sen gecindir bakalım ne olacak benim amacim niyetini ogrenmekti demek calismami para icin istiyorsun dedim buna cok bozuldu yaptigim alakasız bir hatayı da maaş kartimi almak bahanesi diye buna bağladı su an küsüz yorumlarınızı bekliyorum

Ortaligi yok yere niye velveleye verdiniz ki? Nerden cikti bu gereksiz muhabbet.
Bosu bosuna gerginlik kusluk.
Barisin ve bu sacma kavgayi bir daha gundeme getirmeyin

Çarşı işleri fatura Ödeme gibi işlerle eşim ilgilenir tasarruf konusunda onun kadar yetenekli olmadıimi kabul ediyorum evden hiç bir şey i eksik etmez zaten kendi istegimle vermiştim ama kartimi ver ddedigimde o zaman calismayacaksin diyince bende beni değersiz gördüğünü düşündüm

maaş kartın niye eşinde ki, neden eşin ben çalışmasaydım zor alırdık diye belirtiyor, tabii ki iki kişi çalışmadan almak zor, sen çalışmasaydında zor alırdınız, bence eşinde biraz eziklik var
maaş kartını hiç eşine vermemeliydin, ve işini seviyorsan sakın bırakma, çalışırken olay sadece para değil

ya bide evin işini ihmal etmekle şerefin ne ilgisi var ?

Maas karti esinde olabilir o bana garip gelmedi.Abimle yengem 13 yildir evliler.Maas kartlari hep abimdedir.Ek kart diye bisey var :) Gidersin diledigini alirsin da esi kart sende duracaksa calisma demesi bildigin hakaret.

Eşiniz deme ki eziklik hissediyorki evi ben çalışmasaydım zor alırdık demiş, yani evi senin çalışmanla alınmadığını belirtmek istemiş. Siz de hiç başa kalkmadım diyorsunuz ama aslında farkında olmadan başa kalkmış gibi olmuşsunuz. ama eşinizin lafı üzerine siz bunu yaptınız sanırım.
Yakında unutur ve barışırsınız merak etmeyin. Yada içinize atar yine barışırsınız. Olur böyle şeyler.

Blöf yapıyordur. Bu devirde kim çalışmayan kadın istiyor ki? Çalışmamanızı istiyorsa baştan söyleseymiş. Çalışma diyene kadar size yardımcı olsa ya evde. Maaş kartınızı geri vermeyin. Ortak e hesap açıp Paraları bu hesapta birleştirin, internet bankacılığı kullanırsanız rahat edersiniz.

bazı erkeklerin keyfi beyde yok valla, hem çocuklarına gül gibi bakılsın hem evi mis gibi olsun, sürekli yemek yapılsın, tüm evin alt yapı işi zaten kadında bi de çalışsın eve para getirsin hatta maaş kartını bile göremesin, hem şikayet etsin, daha neyin şikayeti, erkekler ne yapıyor sadece işe git gel, ne marifet
ayrıca eşin kartını almak için bahane yapıyorsun diyorsa belli ki o karta psikolojik bir anlam yüklenmiş, o kart değerli yani, içi boş bile olsa, kartını eşine verme

Üstüne üstlük "ben calismasam ev alamazdik" diyor beyefendi. Yani lutfetmis de calismis "ona göre ha kiymetimi bil" diyor...

Ya komikler gerçekten erkekler geç olgunlasiyor diyoruz ama bazilari doğduğu gibi kaliyor sanki

tek anlamayan ben miyim diye düşünüyodum.eşim çalışmamı istemiyor demiş diğer yandan da çalışmamı para için istiyorsun diye eşine kızmış

De mi? Ayrica hic nokta kullanmasa kendisi de ne diyecegini bir süre sonra unutur dogal olarak ne diyecegini unutup başka bir seyi paylasti o da karman corman bi sey oldu

Zaten erkekler bir araya geldiklerinde hemen hanımın maaş kartını elinden al diye birbirlerine akıl veriyorlar , hepsinde aşağlık komplexi var , artık nasıl yetiştirilmişlerse , sanırım ancak işten çıkınca eşin huzur verecek güya seni yola getirmek istiyor aklında ne tilkiler dolanıyorsa bence işten çıkma maaş kartınıda geri al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…