• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim calistirmiyor, nasil vakit geciririm?

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Merhabalar
Benim sorunum esimin calismami istememesi, hayatima zaten karistigi yetmiyormus gibi(kiyafetime, icki icmiyorum istemedi) bir de ustune bunun eklenmesi beni cok bunaltti.
Yurtdisinda yasiyoruz ve turkiyeye donme durumumuz var esim burada bir sirketle gorusuyor, ikimizde calisiyoruz suanda , esim turkiyeye donme durumumuzda calismami asla istemedigini soyluyor, cocuk yapicaz zaten ne calismasi diyor. Annesiz buyuyen cocuklari goruyoruz nasil diyo, ben cocuklarimin annesinin calismasini onlari yalniz birakmasini istemiyorum diyor. Cok geri kafali ailesindende boyle gormus ve asla ikna olmuyo ne dediysem, hatta sinirle dediki eger cocuktan sonra calismaksa niyetin simdiden bunu bil ben asla calistirmam cocuktan sonra eger istiyosan ayril benden.
Evde vakit gecer mi sizce ne yapabilirim?
Spor salonunada gitmemi istemiyor ancak sadece kadinlarin olduguna gidebilirim, yada disarida yuruyus yapabilirim.
Maddi yonden sorunumuz yok ama ben 29 yasindayim enerjim cok egitimliyim ve bir ise yaramak , sosyal cevremin olmasini , gunlerimin dolu gecmesini istiyorum. Evde nasil vakit gecer veya zamanimi nasil doldurabilirim sizce?

canım sen bu hoduk ile niye evlendin çok mu aradın bunu?

kadınlar kendisi isterse çalışır veya çalışmaz buna ancak kişinin kendisi karar verebilir bence

kimi çocugunu kendisi büyütmek ister kimi hem çocuk büyütüp hem çalışmak ister

eşin hayatının her alanında müdahale etmeye kararlı iyi düşün derim

Merhabalar
Benim sorunum esimin calismami istememesi, hayatima zaten karistigi yetmiyormus gibi(kiyafetime, icki icmiyorum istemedi) bir de ustune bunun eklenmesi beni cok bunaltti.
Yurtdisinda yasiyoruz ve turkiyeye donme durumumuz var esim burada bir sirketle gorusuyor, ikimizde calisiyoruz suanda , esim turkiyeye donme durumumuzda calismami asla istemedigini soyluyor, cocuk yapicaz zaten ne calismasi diyor. Annesiz buyuyen cocuklari goruyoruz nasil diyo, ben cocuklarimin annesinin calismasini onlari yalniz birakmasini istemiyorum diyor. Cok geri kafali ailesindende boyle gormus ve asla ikna olmuyo ne dediysem, hatta sinirle dediki eger cocuktan sonra calismaksa niyetin simdiden bunu bil ben asla calistirmam cocuktan sonra eger istiyosan ayril benden.
Evde vakit gecer mi sizce ne yapabilirim?
Spor salonunada gitmemi istemiyor ancak sadece kadinlarin olduguna gidebilirim, yada disarida yuruyus yapabilirim.
Maddi yonden sorunumuz yok ama ben 29 yasindayim enerjim cok egitimliyim ve bir ise yaramak , sosyal cevremin olmasini , gunlerimin dolu gecmesini istiyorum. Evde nasil vakit gecer veya zamanimi nasil doldurabilirim sizce?
Baştan konuşmadınız mı bu konuları?

canım sen bu hoduk ile niye evlendin çok mu aradın bunu?

kadınlar kendisi isterse çalışır veya çalışmaz buna ancak kişinin kendisi karar verebilir bence

kimi çocugunu kendisi büyütmek ister kimi hem çocuk büyütüp hem çalışmak ister

eşin hayatının her alanında müdahale etmeye kararlı iyi düşün derim

Herseye karisiyor cidden , icki icmiyorum denize girmiyorum kiyafetlerime dikkat ediyorum, tamam kapanmadim ama baya bi degisti tarzim , esim iyi bir insandir comert, sorumluluk sahibi, isinde gucunde.. bi yere gittigimde beni bunaltmaz vs ama karistigi seylerde cok.. Bu gune dek calisiyodum ama cocuk olcak diye ise girmemi istemiyo zaten hamileyken ayrilcaksin ne gerek var diyo.

Herseye karisiyor cidden , icki icmiyorum denize girmiyorum kiyafetlerime dikkat ediyorum, tamam kapanmadim ama baya bi degisti tarzim , esim iyi bir insandir comert, sorumluluk sahibi, isinde gucunde.. bi yere gittigimde beni bunaltmaz vs ama karistigi seylerde cok.. Bu gune dek calisiyodum ama cocuk olcak diye ise girmemi istemiyo zaten hamileyken ayrilcaksin ne gerek var diyo.
peki evlenmeden önce nasıldı yani bu huylarini bilerek evlendiysen diyeceğin bir şey olmamalı.

içki konusunda bende katıyım içmem de yanimda içilmesini de istemem korkuyorum içkiden :)

çocuk konusunda da aslında 3 yaşa kadar eğer imkanin varsa çocuk anne ile olmalı bence

ama eşinin tarzi tavri çirkin baskici ve kaba.sorun bu

Şimdi neden çalışmana izin veriyor? Şu an sadece bayanların çalıştığı bir yerde misiniz? Eşiniz evlenme asamadinda bunları size soylemismiydi ?

Konustuk, evlenmeden once bana cocuk olduktan sonra ihtiyacimiz yoksa o karsilayabiliyosa calismami istemedigini vs soyledi , simdide onu hatirlatiyo zaten bunlari konusmustuk diye..
Siz de kabul etmissiniz.Oyleyse bir sorun yok.Su an çalışıyorsunuz ve evde değilsiniz tam olarak neyi merak ettiniz??

peki evlenmeden önce nasıldı yani bu huylarini bilerek evlendiysen diyeceğin bir şey olmamalı.

içki konusunda bende katıyım içmem de yanimda içilmesini de istemem korkuyorum içkiden :)

çocuk konusunda da aslında 3 yaşa kadar eğer imkanin varsa çocuk anne ile olmalı bence

ama eşinin tarzi tavri çirkin baskici ve kaba.sorun bu

Evlenmeden once konustu bunlari benimle bende karsi cikmistim ama o kararliydi ben zamanla yumusar diye dusundum nasilsa 3 senedir evliyiz ve bu suredede hep calistim diye cok dusunmedim ama turkiyeye donme konusu var simdi ve cocuk yapmayi dusunuyoruz cocuk isin icine girdigi icin calisamazsin diyo. Bende oyle dedim 3-4 yasindayken baslarim diye bu sefer bahane buluyo yok okuldan 1-2 gibi donuyolar artik (gercekten oyle mi?) yok calisirsan enerjin kalmayacak bize onlarla gezsen odevlerini yaptirsan onlar okuldayken sen arkadasinla bulussan dolassan falan daha duzenli hayatimiz olsa falan diyo..

Evde vakit nasıl geçer diye soracağınıza bu adamla hayat nasıl gider diye sormalıydınız..
Ayrıca çok eğitimliyim demişsiniz ve eşinizden spor yapmak için bile izin alacak kadar pasifsiniz,çok eğitimli olduğunuzu hiç sanmıyorum.
Annesiz büyüyen çocukları görüyoruz derken ne kadar çirkin bir laf ve lütfen bu zihniyetle çocuk falan yapmayın siz...
Çocukların karşısında güçlü kadınlar rol model olmalı,bastırılmışlar değil.

Eee eşiniz evlenmeden önce sizinle konuşmuş
Sizde kabul etmişsiniz
Değişen eşiniz değil sizsiniz
Çalışıp çalışmama sizin kararınız olmalı
Benim en Kızdığım insan tarzı bu
Evlenene kadar herseye evet deyip kendinizden inandıklarınızdan yaşadıklarınızdan ödün vermişsiniz evlendikten sonra da ahh vah ediyorsunuz
Ha bide benim etrafımda çalışan kadınların çocukları parmakla gösteriliyor
Bir çocuk için çalışıp çalışmamak değil yapılan fedakarlık ayrılan zaman önemlidir
Evde olup ev temizliği yapacağım diye çocuğu saatlerce televizyon başında oturtan annelerde var

Canım önce bu süreçleri bir yaşa ,daha çocuk yok bişey yok,okula gidecek de 1 de çıkacak da siz ödev yaptiracaksiniz

Konustuk, evlenmeden once bana cocuk olduktan sonra ihtiyacimiz yoksa o karsilayabiliyosa calismami istemedigini vs soyledi , simdide onu hatirlatiyo zaten bunlari konusmustuk diye..

Sizin hatanız o zaman şikayet etmeye hakkınız yok bence.
Adam açıkça söylemiş,siz de bunu bile bile evlenmişsiniz.Ne denir bilemiyorum gerçekten.Bir insanın eline neden bütün hayatınızı veriyorsunuz ki ? Ona karışıyor,buna izin vermiyor...

Nasıl vakit geçer demişsiniz,bol bol kitap okuyun.Sosyal çevre falan demişsiniz de yanlış anlamayın ama bu eşle zor o dediğiniz.

Siz de kabul etmissiniz.Oyleyse bir sorun yok.Su an çalışıyorsunuz ve evde değilsiniz tam olarak neyi merak ettiniz??

Evlendigimizden beri yurtdisinda yasiyoruz ve calisiyorum hayir kadin erkek karisik baya sosyal bir ortamda calisiyorum. Turkiyeye donecegiz sanirim 3-4 ay icinde ve donunce esim calismami istemiyor buradaki ortamlar kotu diyor ve ayrica cocuk yapacagiz hamile kalacaksin artik konustugumuz gibi calismak yok diyo iste. Bende bu kadar kisitlanmak istemiyorum en azindan kendim karar verebilseydim keske yani bende cocugumu 2 yasinda birakip gitmezdim ise sanirim ama o krese basladiginda veya okula basladiginda calisirdim ben. Esimde istemiyo bunu iste oyle bi is yok diyo cocuklar erken geliyo onlara enerjinde kalmaz aksam 7de eve geldiginde diyo ben maddi imkani sagliyorum sende duzenimizi kur gez dolas cocuklara bak diyo..
Hep calistigim icin calismadan nasil geciririm hayatimi bilmiyorum o konuda soruyorum ve ayrica sizce esimi ikna etmenin bi yolu var midir ki sanmiyorum..

O zaman kabul ettiysen şimdi dönmen zor. ama anlatarak ben boşuna mı emek verdim en azından bi deneyeyim hem ev çocuk hem iş götürebiliyor muyuz falan diye en azından denemeye ikna edebilirsin.
Yada ev falan alın borca girin zaten çalışman gerekicek ben daha iyi şartlarda yaşamak çocuğumu yaşatmak istiyorum derseniz belki kabul eder

Evde vakit nasıl geçer diye soracağınıza bu adamla hayat nasıl gider diye sormalıydınız..
Ayrıca çok eğitimliyim demişsiniz ve eşinizden spor yapmak için bile izin alacak kadar pasifsiniz,çok eğitimli olduğunuzu hiç sanmıyorum.
Annesiz büyüyen çocukları görüyoruz derken ne kadar çirkin bir laf ve lütfen bu zihniyetle çocuk falan yapmayın siz...

Evet egitimliyim, yurtdisinda egitim aldim. Ailem modern ileri goruslu, esimle sevdigim icin evlendim iyi yonleride cok. Bu kadar hayatima karismasi rahatsiz etmemisti o donem gozum gormedi ama suanda gozum korkuyo cocuk yaparsam napicam geri donusu olmayan birsey olucak. Bu hayata uyum saglayabilecekmiyim bir omur bilmiyorum

Artı olarak ben nasıl ikna ederim diyorsunuz sanmıştım siz "evde vakit geçer mi?" Diyormuşsunuz. Ona cevaben geçer hemde öyle güzel geçer ki.. kocanız bile demiş çocuklara bak gez dolaş diye, gezersin sende. Ki zaten ev hanımı olunca da bir milyon yapıcak işin oluyor evde. Göründüğü kadar boş değil:halay:Annemden biliyorum

Bazen her şeyi bırakıp ev hanımı falan olmak istiyorum harika bişey bence :KK49:

:super:

Back
X