Eşim cezaevinden çıkıyor.ama?

Maphuslarda görüş oluyor ya eşlerle, belki öyle birşey yapmışlardır :KK64:

Ayyy ilk defa duyuyorum ,Allah düşürmesin.
Eski konunuzu hatırlayamadım ama şuanda sizin ne gezmesi tozması önce evimizi kuralım.
Evimizde zaman geçirelim demeniz lazım.

Çok özel değilse eşiniz neden HAPİSTE ?

Konuştum ama bir diyor gel bir diyor ben geleyim.anlamadim ben bu adamı

bak adam için çok önemli bir olay, allah kimseye yaşatmasın ama senin için de çok büyük bir olay bu. eşin cezaevinden çıkıyor, onu karşılamaya gitmen bence önemli. hatta orda beraber ailesine gidip birkaç gün kalmanız da normal, aile olunca böyle kenetlenmelere ihtiyaç vardır.

Benim kafam karıştı.:110:

28 martta konu açmışsınız. hamile olabilirmiyim diye
eşiniz 3 senedir maphusta değilmiydi ?

Maphuslarda görüş oluyor ya eşlerle, belki öyle birşey yapmışlardır :KK64:

evet. hatta pembe oda vs deniyormuş. daha önce bi haber okumuştum. yine böyle eşler görüşürken odaya meyve tabağı gönderiliyor. tabağın yanındaki bıçakla adam karısını bıçaklıyodu.

bence çok saçma. hapse atılmış insanın bazı şeylerden mahrum bırakılması gerekir diye düşünüyorum. karısıyla alem yaparken meyve servis edecek bir hukuk sistemini aklım almıyor.

ayrıca bu konuda da görüldüğü üzere adam hapisteyken, evlilik birlikleri de sıkıntı iken kadın hamile kalıp üstüne böyle konular açabiliyor.

evet. hatta pembe oda vs deniyormuş. daha önce bi haber okumuştum. yine böyle eşler görüşürken odaya meyve tabağı gönderiliyor. tabağın yanındaki bıçakla adam karısını bıçaklıyodu.

bence çok saçma. hapse atılmış insanın bazı şeylerden mahrum bırakılması gerekir diye düşünüyorum. karısıyla alem yaparken meyve servis edecek bir hukuk sistemini aklım almıyor.

ayrıca bu konuda da görüldüğü üzere adam hapisteyken, evlilik birlikleri de sıkıntı iken kadın hamile kalıp üstüne böyle konular açabiliyor.
Haberi görmedim kaptan, bence de saçma bir sistem. Hapse girmiş adamı bir de ödüllendirir gibi seks yaptırıyorlar.

Kendi gezip tozacak akşamda koynuna girip gönlünü yapacak, e bi kadın kazım tabii. Hiçte gitme o gelsin, toparlasın kendini, ailesi için yaşayacaksa gelsin senle yoksa gitsin kendi memleketine

Bence kesinlikle gitmeyin. Onun bir duruşu yoksa sizin olsun, kararınızdan vazgeçmeyin.

Madem esinize guvenmiyorsunuz sizi birakip tek gezer diyorsunuz elbette gitmeyin o zaman. Cunku normal kosullarda cezaevinden cikan bir adam kosa kosa ailesine gelmeli. Veya tum aile anneler babalar bir araya gelmeli ama sizin oyle bir eviniz yok sanirim.

Hepinizi bir arada görmek istiyordur belki.iyi düşünün iyi olsun.Zaten istemediginiz durumlar yasarsaniz evinize gidersiniz.

Back
X