- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi petitjoueur
Ben gelmeyeceğim sen Haziran'dan sonra doğru buraya gel de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maphuslarda görüş oluyor ya eşlerle, belki öyle birşey yapmışlardırBenim kafam karıştı.
28 martta konu açmışsınız. hamile olabilirmiyim diye
eşiniz 3 senedir maphusta değilmiydi ?
Maphuslarda görüş oluyor ya eşlerle, belki öyle birşey yapmışlardır![]()
Konuştum ama bir diyor gel bir diyor ben geleyim.anlamadim ben bu adamı
Benim kafam karıştı.
Maphuslarda görüş oluyor ya eşlerle, belki öyle birşey yapmışlardır![]()
Haberi görmedim kaptan, bence de saçma bir sistem. Hapse girmiş adamı bir de ödüllendirir gibi seks yaptırıyorlar.evet. hatta pembe oda vs deniyormuş. daha önce bi haber okumuştum. yine böyle eşler görüşürken odaya meyve tabağı gönderiliyor. tabağın yanındaki bıçakla adam karısını bıçaklıyodu.
bence çok saçma. hapse atılmış insanın bazı şeylerden mahrum bırakılması gerekir diye düşünüyorum. karısıyla alem yaparken meyve servis edecek bir hukuk sistemini aklım almıyor.
ayrıca bu konuda da görüldüğü üzere adam hapisteyken, evlilik birlikleri de sıkıntı iken kadın hamile kalıp üstüne böyle konular açabiliyor.
Haberi görmedim kaptan, bence de saçma bir sistem. Hapse girmiş adamı bir de ödüllendirir gibi seks yaptırıyorlar.
dediğim haber çok eski.
ama pembe oda aratınca çıkıyor zaten, yaygınmış.
https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=pembe+oda&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Açık cezaevinde.izne geliyor bir haftalığına.Benim kafam karıştı.