Niye almak zorundamiymis zamanında çalışıp alabilirdi kendisi benim teyzemin eşi öyle aldı halde çalışarak ne değişik insanlar var yarabbim yaMerhabalar
Kızlar sizle paylaşmak ve sormak istediğim bir şey var
kocanızın yada birisinin sizin paranız için evlendiğini nerden anlarsınız? Ben kocamdan bu konuda şüphelendim siz böyle şeyler yaşadınız mı başınıza geldi mi ? Bu konu baya beni üzdü çünkü babam durumu yerinde biri sürekli babamdan para bekledi ve evlerinden birini sürekli babamı suçlayara
" baban bize neden ev vermiyor? " diyip duruyor eşim halde çalışıyor ailesinde ve kendisinde hiç bir birikim yok ve işleri yok
Ay bayılazaamÖnceki konunuza baktım adam bir de torbacilik yapmış. Çok aradınız mı bu tipi? Hala neyi düzeltmeye çalışıyorsunuz? Kaçın kurtarın kendinizi..
Bu hanım kızımız da hem boşanmayayim hem burada milleti hırstan sinirden şişireyim istiyor..Ay bayılazaam
Önceki konunuza baktım adam bir de torbacilik yapmış. Çok aradınız mı bu tipi? Hala neyi düzeltmeye çalışıyorsunuz? Kaçın kurtarın kendinizi..
Merhabalar boşanıyorum ama maalesef etrafımdaki insanlardan yarar görmedimböyleleri kaçmaz ki kurtarmaya çalışır allahim Rabbım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hanım kızımızada akıl fikir versin
Ama sizin anlatmaniz sanki daha evliymissiniz gibi yazmışsınız o yüzden böyle tepki gördünüzMerhabalar boşanıyorum ama maalesef etrafımdaki insanlardan yarar görmedim
Açıkçası akıl verecek insanlar yok etrafımda
Bende sizlere sormak istedim ablalarım kardeşlerim yardım eder diye
Keşke yargılamadan önce herkesin çok iyi etrafı olmadığını konumunun olmadığını düşünseniz, kusura bakmayın size kötü hissettirmek istemem sadece yardım almak fikir almak istedim teşekkür ederim yinedea
Vauv zengin kadın avcısı kocanız mıydı?Merhabalar boşanıyorum ama maalesef etrafımdaki insanlardan yarar görmedim
Keşke yargılamadan önce herkesin çok iyi etrafı olmadığını konumunun olmadığını düşünseniz, kusura bakmayın size kötü hissettirmek istemem sadece yardım almak fikir almak istedim teşekkür ederim yinede
Boşanmak için hala neyi bekliyorsunuz?Merhabalar boşanıyorum ama maalesef etrafımdaki insanlardan yarar görmedim
Keşke yargılamadan önce herkesin çok iyi etrafı olmadığını konumunun olmadığını düşünseniz, kusura bakmayın size kötü hissettirmek istemem sadece yardım almak fikir almak istedim teşekkür ederim yinede
Yanlış anlamam tabikiSize meraktan soruyorum siz bosandiginiz halde neden bu soruyu sordunuz ki nasıl olsa bosaniyorsunuz yanlış anlamayın
Oha ya bu gun öyle konular okudumki artik pes diyorum başkada birsey diyemiyorumSiz ilk konunuzda alkolik ve uyuşturucu bağımlısı eşinizin sizi döverek ve de öldürmek için 2 kez ( yazıyla iki ), mutfağa bıçak almak için koştuğunu, sonrasında da babanızın size sahip çıktığını ve boşanma davası açtığınızı söylemiştiniz.
Aradaki konularınız da malum, adam sizle babanızın parası için evlenip evlenmemesinin bir önemi yokki artık. Tabi eğer gerçekten boşanacaksanız, zira sürekli " baban bize neden ev vermiyor, diyor " demişsiniz. Dava açılmış, boşayacağınız adamla ev muhabbeti yapmıyorsunuzdur. Umarım...
arkadaşlar yazmışlar geçmiş konularınızdan. şiddet uygulamış, torbacılık yapmış, ee belli ki paranız için evlenmiş. o kadar net ki her şey yani görmemeniz imkansız. net görmeniz için ben de bir kez daha söyleyeyim konu sahibi. kocanız şiddet uyguluyorsa, torbacılık yaptıysa, paranıza taktıysa boşanın kendinize çok büyük iyilik yaparsınız. bir hayatınız var değer mi böyle bir koca için heba etmeye?Yanlış anlamam tabiki
İnsanların düşüncelerini merak ediyorum
Burda kocamı boşamamak için neden aramıyorum yanlış anlaşılmasın
Evet boşanıyorum ve kararlıyım ama gerçekleri daha net görmek istiyorum
Aklımızla dalga geçtiklerini zannediyorlar, başka açıklaması olamaz sanırım.Oha ya bu gun öyle konular okudumki artik pes diyorum başkada birsey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?