Selam kizlar,
demin cok sacma sapan birsey oldu ve ben suan yataga çöktüm agliyorum. Tatildeyiz eşimle, hersey iyi güzel. Demin eşim bana küçük bir şey yüzünden çeneni tut dedi (argo olanindan, yani küfür gibi birsey) ve biz gerçekten saygi konusunda birbirimize karsi cok hassas davranmaya özen gösteririz. Ben buna tabii cok bozuldum ama tartisma cikmasin diye sustum. Kendime birseyler hazırladım yemelik güya beraber yiyecektik ama bana saygisiz davranan insana birsey yapasım gelmedi. Eşimde sagolsun aldi cüzdanını cikti dışarı. Nereye gidiyorsun diye sordum cevap yok, sonra yazdi kafa dinleyeceğim, hem sende yanliz kalmis olursun diye. Ben bu durumun sokuyla başladım tabii aglamaya çünki asla böyle birsey yapacagini beklemiyordum, küçük şey döndü dolaştı bu hale geldi. Neyse, suan biraz toplamis gibiyim kendimi, ama bu yaptigi asiri zoruma gitti. Burda saat akşamın 9u, kim bilir kaçta gelecek. Ben bundan sonraki tavrimi düşünüyorum. Ateşe daha fazla benzin dökmemek adina sanirim ilimli olacagim geldiğinde ama bu yaptiginin beni cok üzdüğünü bildirmeliyim. Çok sacma sapan olay ya, tatile mi yanayım, canım dediğim eşimin böyle yapmasina mi, bilmiyorum. Bana bi akıl verin kizlar, bu veya benzeri durumlar yaşadiniz mi? Ya bi insan karısını otel odasinda bırakıp çıkar gider mi ya