- 24 Ocak 2015
- 51
- 9
- 39
- Konu Sahibi BAHAR ASKIN
slm kızlar daha önce bir konu acmıstım esim ve ailesiyle ilgili.hemen konuya gırmek ıstıyorum.suan sorunm esimle kendisi eskiden beri hız motoru hastası cok sevıyo evlenmeden önce vardı.ev almak için satmıs.ikimizde calisiyoruz 16 aylık bir kızımız var.suan yatırım amaclı bir ev almak istiyoruz hatta pesin paramızı verdik.geri kalanını krediye giricez.sıkıntım şu esim bana gelmiş diyoki motor alıcam dedim sence sırasımı suan zaten bir borca giricez ve cok gereksiz gercekten (suan kullandıgı bir scooter motoru var zaten)almak istedigi motor en az 25bin peki nasıl alcaksın dedim arkadasıyla ortak alıp kredıyı arkadası cekicek motor bunun üstüne olcakmıs.yazın felan satıp kar yapcakmıs ama yapcagı kar faize gitcek farkında degil.ve dıyoki benim zaten binmeye vaktim yok alıcam satıcam kendisi ödücek arkadası motorun keyfını sürcek haberi yok ya cok kızıyorum okadar cok tartıstıkki baska onular için artık bişey demek istemıyorum huzursuzluk benden cıksın istemıyorum.kendisi görsün anlasın dıyorum yok ama ben cıldırıyorum sonra patlıyorum suclu ben oluyorum ne yapmalıyım.tesekkurler.