Eşim cinsellikte ölü gibi

atarlihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
2
0
1
33
Arkadaşlar 15 yıllık evliyim daha önceki konumda da belirttiğim gibi daha istekli taraf hep ben oldum. Ama artık benimde gözüm açıldı yatakta bildiğiniz ölü gibi. Benim üstte olmamı istiyor hep üşengeçlikten. Ve oral sex çok sevdiğim halde ben demeden asla yapmıyor yapsa da isteksiz yapıyor zaten ben farkediyorum. Yatağı yerden ilişkiye girmek istiyor benimle. Ve sadece 5 6 saniye sürdüğü bile oluyor ilişkinin. Çok erken boşalma sorunu var. İkinci oluyor çoğun zaman erken boşaldığı için ama oda en fazla 5 10 fakika falan . Ben bir ömür böyle mi devam edecem Allah aşkına. Yatakta ilişki anında bana güzel sözler argo kelimeler kullanmasını istlyorum ama hiç sesi bile çıkmıyor. Onun dışında iyi birisi. Yedirir içirir gezdirir çocuklarına iyi bir baba. Ama bende yaşamak istiyorum doyasıya cinsellik sizce boşanmalı mıyım.hiç ilişkiye girmeden ve boşalmadan 20 gün durabiliyor. Kaç kere tartıştık bu konu yüzünden doktora git diyorum senelerdir ama gitmiyor

15 seneden önce bir şeyler yapsaydınız keşke. Çocuklar olmuş, bu saatten sonra istediğiniz cinselliği bir başkasında bulacağınızın garantisi yok.

Ölüyü nasıl dirilteceksin, yoksa yoktur yani, doktor mu bosanma mi bı karar verin de artık, bı 15sene daha aynı yerde takılirsinız yoksa

Yahu kadın 18 yaşında evlenmiş, o yaşta eşini de çok akıllıca seçmemiş belli ki. Doktora git baskısı ters tepebilir, eşinizin kendini açabileceği yargılamadan konuşacak iletişiminiz var mı konu sahibi?

Back
X