• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim clupte beni aldattı

basak1221

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
39
-22
1
29
Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :( bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :(

Nasl yapıcam bilmiyorum ama ilk defa üye olup actm :(

Yapacak çok bir şey yok, ya unutacaksın ya boşanacaksın.

Nasl yapıcam bilmiyorum ama ilk defa üye olup actm
Yapacak çok bir şey yok, ya unutacaksın ya boşanacaksın.
Aslında boşanmak yani çekip gitmek istıyorum çünkü gerçekten alkollüykrn hatrlamaması mümkün mü ya varmı böyle bısey :(

Nasl yapıcam bilmiyorum ama ilk defa üye olup actm

Aslında boşanmak yani çekip gitmek istıyorum çünkü gerçekten alkollüykrn hatrlamaması mümkün mü ya varmı böyle bısey :KK43:
Bünyeye göre değişir aslında ama çoğu insan ne kadar içerse içsin ne yaptığını hatırlar. Clup gibi bir yerde de kendini kaybedecek kadar içememiştir, eve geldiğinde ayık mıydı. 2 votka ya da 2 rakıyla yaptığını hatırlamaz hale gelmez insan, hele eve aklı başında geldiyse asla o kadar sarhoş olmamıştır. Ayılmak kısa bir süreç değil çünkü

Bünyeye göre değişir aslında ama çoğu insan ne kadar içerse içsin ne yaptığını hatırlar. Clup gibi bir yerde de kendini kaybedecek kadar içememiştir, eve geldiğinde ayık mıydı. 2 votka ya da 2 rakıyla yaptığını hatırlamaz hale gelmez insan, hele eve aklı başında geldiyse asla o kadar sarhoş olmamıştır. Ayılmak kısa bir süreç değil çünkü
Eve geldiğinde de öyle ayık değildi yığldı hemen bide eşim mide amelıytlı olduğu için eğer açsa yemek yememişse alkoş içmişse sonra bi kaç tanede içse kafa gidiyor yani bilemiyorum ya valla kafayı yicem

Eve geldiğinde de öyle ayık değildi yığldı hemen bide eşim mide amelıytlı olduğu için eğer açsa yemek yememişse alkoş içmişse sonra bi kaç tanede içse kafa gidiyor yani bilemiyorum ya valla kafayı yicem
Söylediğine inanmak istiyorsan inan ama bir daha böyle yerlere gitmeyeceği konusunu garantiye al.

Söylediğine inanmak istiyorsan inan ama bir daha böyle yerlere gitmeyeceği konusunu garantiye al.
Ya işte asla işim olmaz keşke gitmeseydm Allah belamı versin nerden gittm nerden bunlara uydum dıyo cok pişman ama ben gözmü kapattığımda hep gözümün önüne gelıyor kızla :(

Eşiniz pişman olmuş, muhtemelen dans eden kızında kafası güzeldi. Herkes hayatta mutlaka bir şansı daha hak eder. Hem 5 yaşında bir cocugunuz hemde hamilesiniz. Daha önce bu gibi şeyler yaşamadıysanız, yada farklı şeyler aldatılma gibi de hissetmediyseniz bence sırf bu yüzden ayrılmayın yuvanızı bozmayın derim. Tabi hamilesinizde duygularınız farklı çalışıyor biraz daha olgun olmaya çalışırsanız kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bir daha sizsiz bi yere gitmesine razı olmazsınız olur biter diye düşünüyorum. Devamlı gözünüzün önüne gelmesi sizi eşinizden sogutabilir. Eşiniz o gece gitmiş içmiş, eğlenmiş, yanında bi kız dans etmiş ama o gece evine gelmiş. Yatağınızda yatmış sonuçta koca bir geceyi başka bir kadınla münasebette bulunarak geçirmemiş ki. Dediğim gibi kendini kahretmeyin böyle.

Eşiniz pişman olmuş, muhtemelen dans eden kızında kafası güzeldi. Herkes hayatta mutlaka bir şansı daha hak eder. Hem 5 yaşında bir cocugunuz hemde hamilesiniz. Daha önce bu gibi şeyler yaşamadıysanız, yada farklı şeyler aldatılma gibi de hissetmediyseniz bence sırf bu yüzden ayrılmayın yuvanızı bozmayın derim. Tabi hamilesinizde duygularınız farklı çalışıyor biraz daha olgun olmaya çalışırsanız kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bir daha sizsiz bi yere gitmesine razı olmazsınız olur biter diye düşünüyorum. Devamlı gözünüzün önüne gelmesi sizi eşinizden sogutabilir. Eşiniz o gece gitmiş içmiş, eğlenmiş, yanında bi kız dans etmiş ama o gece evine gelmiş. Yatağınızda yatmış sonuçta koca bir geceyi başka bir kadınla münasebette bulunarak geçirmemiş ki. Dediğim gibi kendini kahretmeyin böyle.
Teşekkürler evet çok pişman çok fazla hiç böyle bısey olmadı aramızda yani bu tars şeylerde aramzda şüphe bile olmamıştı . Ama düşündüğüm hiç mi aklına gelmedim ya bu kız kim ben ne yapıyorum eşim cocugum evde ben nasl eşime bunu yaparm bunları hc düşünmedn mi hc aklına glemedimi dedim . Bide kızda cok şarhoştu evet ama bayada eğlenıyordu kız yanı bilmiyorm valla gözümn önünden gitmiyor gözmü kaptmak istemıyorm :(

Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :KK43: bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :KK43:
Evli adamın clupte ne işi var ya ??sevgililik döneminde esimle gider eğlenirdik belli bi saatten sonra en nezih yerde bile kimse rahat durmuyor. Bkere hata basta arkadasimla bulusuvam diyor ama clup demiyor boşuna kendini kandırma. Ayrıl yada barış vs diyemem o sizin bileceğiniz bisey ama fikrimce kolay kolay da affetmeyin

Ya burada amaç önemli kendimi düşünüyorum empati için böyle bir durumda kalsam ve amacım sadece dans etmek olsa karşı cins gelip sarılsa ne yapabilirim ki en fazla çaktırmadan kaçmaya çalışırım, bende açken kolay sarhoş olurum bu arada. Heleki amacım o değilken gelen karşı cins olsa ve evliliği bitse çok üzülürüm Yapacagım şey gerçekten amacımı bu olmadığını kanıtlamak olur elimden başkası gelmez. Ha amacım o ise ben zaten bir daha giderim yaparım illaki yakayı ele veririm. Zaman herşeyin ne olduğunu size gösterir. Biraz sakin kalmanızda fayda var. Olay muallak hareketlerine bakarak karar vermeniz lazım. Bu arada sıcak davranmayın bakın bakalım gerçekten üzgün mü pişman mı?

Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :KK43: bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :KK43:
Valla bu kadar saf olman ya hatırlamıyorm diyecek tabi hatrliyom.mj diyecek size,en başta yalan söyleyip gtmis sizi,cluplerde böyle şeyler olduğunu da bildiği halde gtmis yazık gerçekten eşinize siz hamilesnz adamın Başka derdi varmış, başka şeylerde yaşanmıştır emin olun

Back
X