- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi maviliiiiiiiiii
Merhaba 3 senedir çok sıkıntı yaşadım yaşamaya da devam ediyorum 5 yıllık evliliğim de eşim 3 senedir kumar oynuyodu evdeki takıları bile evden çalıp kumara verdi öncesinde hiç maddi sıkıntımız yoktu kira derdimiz yoktu sıkıntı yaşamadığımız halde bile ailem maddi destek oluyodu takılardan sonra kendi ailesini bile yalan söyleyip kredi çektirmiş benden habersiz kardeşine babasına ablasından o yetmedi 2 kere patronunu dolandırdı ve bu kadar şeye rağmen hiç bişey olmamış gibi oğullarına destek oldular olan bana ve kızıma oldu pazara gidemeyecek duruma geldik ve o kendini toparlayana kadar yani aç kalmamak için ailemin yanına geldim ben yokken elektirik su borçtan kesiliyo faturaları ödeyemiyo çünkü aldığı maaşı direk kumara veriyo bende ailemin yanında onun faturları ödemesini bekliyorum çocuğunu 2 3 kere benim zorumla görmeye geldi sonra gelmeler kesildi ailesi beni suçladı olan şeyleri olmamış gibi yanstıllar oğullarını ve kendilerini temiz çıkarmak için bana çamur attılar 9 ayı geçti ne babası nede onun ailesinden biri torunlarını ne görmeye geldiler nede arayıp sordular kızım bu ay 4 yaş olacak geçen sene otizm teşhisi konuldu 9aydır özel eğitim alıyo annem olmasa çocuğum bu eğitimi alamazdı en çok babaya ihtiyaç olduğu zamanlarda yok ortada işten çıkmış diye duydum aylardır çalışmıyormuş çocuğumun 9 ayda dengesi bozuldu sakin bi çocukken çok hırçınlaştı öfkeli bi çocuk oldu düzeni bozuldu her ne kadar küçük olsada babasını arıyo onu da ailesini de rabbime havale ediyorum hiç birine de hakkımı helal etmiyorum çünkü çok hakkıma girdiler ve çok canımı yaktılar