• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğuna sahip çıkmıyor

Sonuc bosancan mı?
Her cocuk babayla büyüyecek diye bi kural yok arkadaslar
Büyüse iyi olur evet ama olmuyosa dövünmenin manası yok
Önümüze bakacagız
Yani su profildeki bi baba arasa ne aramasa ne?
Bacım boşanıcam tabiki de kızımın özel eğitim masraflarını zaten annem ödüyo ben kızımı okula götürüp getiriyorum herşeyi ile ben ilgileniyorum kızıma baktığımdan şuan çalışamıyorum annem çalışıyor avukata verecek para yok baroda ki avukatlarda çok ilgilenmiyo davalarda senelerce süründürecek kızımı yaza kreşe verip çalışmayı düşünüyorum

Bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Çok yakınından böyle bir hayata şahit olan biri olarak da size kızmak istiyorum. Çünkü bu adamlar asla düzlmiyorlar ve o çocukların babasız büyümesi daha hayırlı.

Bahsettiğim çocuk yıllarca babasının sorumsuzlukları yüzünden oradan oraya savruldu. Anne boşandı. Baba sahip çıkmadığı için annesi birilerinin yardımıyla büyüttü, okuttu. Şimdi güzel bir mesleği var. Son konuştuğumuzda babam görüşmek istedi kabul ettim, sandım ki bir şeyleri düzeltebiliriz ama babam kumar borçlarına para vereyim diye bana yanaşmış dedi.

Velhasıl-ı kelam. Kızınız babasız da büyüse, babayla da büyüsü her türlü bir yanı eksik kalacak. O yüzden çocuğunuz için en az hasarlı yolu seçmek zorundasınız.

Yanlız ben birleşicem demedim ki birleşecek olsam bu kadar zaman neden bekliyim ben sadece çocuğuna sahip çıksın istiyorum babasız büyümesini istemiyorum
Böyle bir adamın çocuğunu gözü görür mü? Sonu ya sokaklar olur, ya da alacaklı biri tutup bir şey yapar. Beladan başka bir şey getirmez bu herif insana.

Bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Çok yakınından böyle bir hayata şahit olan biri olarak da size kızmak istiyorum. Çünkü bu adamlar asla düzlmiyorlar ve o çocukların babasız büyümesi daha hayırlı.

Bahsettiğim çocuk yıllarca babasının sorumsuzlukları yüzünden oradan oraya savruldu. Anne boşandı. Baba sahip çıkmadığı için annesi birilerinin yardımıyla büyüttü, okuttu. Şimdi güzel bir mesleği var. Son konuştuğumuzda babam görüşmek istedi kabul ettim, sandım ki bir şeyleri düzeltebiliriz ama babam kumar borçlarına para vereyim diye bana yanaşmış dedi.

Velhasıl-ı kelam. Kızınız babasız da büyüse, babayla da büyüsü her türlü bir yanı eksik kalacak. O yüzden çocuğunuz için en az hasarlı yolu seçmek zorundasınız.
Çok haklısınız

9 aydır ayrısınız, neden boşanma davası açmadınız? Kumarbaz bir adamla evlisiniz. Boşanmadığınız sürece siz de risk altındasınız. Yarın bir gün tefeciye, mafyaya falan da bulaşır o vatandaş. Allah korusun...
O parası olduğu kadar var borçlarını ailesi ödüyo çalışmadığı içinde oynayacağını sanmıyorum belki de bilerek çalıştırmıyordur ailesi bilemem eline para geçmesin diye boşanmaya gelince avukata verecek param yok devletin baro avukatları ile de yıllarca uğraşicam

Baban öldü deyin böyle baba mı olur
Böyle koca mı olur
Bu adama kocam mı diyorsun
Annası bile sevmez böylesini
Alın size bir Stockholm sendro mu daha
Allah belanı versin derler ya
Sizin belanız bu adam
Yoo anası bayılıyo kadın bana durumu iyiken iyi kötüyken kötü oldu şimdi dedi sanki adam iş kurmuşta batırmış gibi konuştu sanki keyfimden gittim ben

Yanlız ben birleşicem demedim ki birleşecek olsam bu kadar zaman neden bekliyim ben sadece çocuğuna sahip çıksın istiyorum babasız büyümesini istemiyorum
Bu babaya da çok gerek yok.

O parası olduğu kadar var borçlarını ailesi ödüyo çalışmadığı içinde oynayacağını sanmıyorum belki de bilerek çalıştırmıyordur ailesi bilemem eline para geçmesin diye boşanmaya gelince avukata verecek param yok devletin baro avukatları ile de yıllarca uğraşicam
Ne olsun istiyorsun adama gel babalık yap diyecek halimiz yok ya boşanmaya da gönlün yok anlayamadım bi 9 ay daha bekle sen en iyisi

Bu şekilde düşünerek ancak kendi yükünüzü artırırsınız. Üzülecek bir durum ama kimseyi zorla baba yapamazsınız. Biyolojik baba herkes olur ama dünyaya getirdiğine sahip çıkmak zor iş, onu her erkek beceremiyor işte. Olanı olduğu gibi kabul edip neler yapılabilir ona bakmak lazım.

Yalnız şöyle bir ayrıntı var eğer anlaşmalı boşanırsanız avukatın ilgilenesine çok gerek yok evet evet diyip 10 dk da çıkacaksınız yok ben çekişmeli boşancam derseniz o her türlü senelerce sürcek üstüne bi de para verip uğraşmış olcaksınız bu adamda da çekişmeli boşanmaya değcek bir mal varlığı maaşı vs yoktur diye düşündüm öyle bir şey olsa evdeki altınlara kadar çalıp kumarda yemez
Bedava para vermeden senelerce uğraşmak daha mantıklı şu an yalandan 100b yakın bir miktar verip uğraşmaktansa

Adam orada tek başına kalsın, adam olsun, akıllansın gibi bir düşünceniz var gibi geldi. Boşanmaya hiç gönüllü görmedim.Sürekli avukat param yok demişsiniz.

Bu adamın zaten malı yok, parası yok, çocuğu görmeye bile gelmiyor. Niyetiniz boşanmak ise , anlaşmalı boşanın geçin. Bir ay bile sürmez. Avukata da gerek yok. Protokolü yapay zeka bile hazırlıyor.
Yok, çekişmeli açacağım derseniz, onda da avukat şart değil ki. Olsa iyi olur tabi.. Onda da avukat desteğini ücretsiz devlet sağlıyor. Baro avukatlarıyla yıllarca uğraşamam demişsiniz, tuhafıma gitti. Özel bir avukat tutsanız bu süre anlamlı şekilde kısalmaz ki. O da uzun sürer. Sizin yemek yiyecek lokma paranız kalmamış, bu durumda özel avukata ne gerek var ki ?

Merhaba 3 senedir çok sıkıntı yaşadım yaşamaya da devam ediyorum 5 yıllık evliliğim de eşim 3 senedir kumar oynuyodu evdeki takıları bile evden çalıp kumara verdi öncesinde hiç maddi sıkıntımız yoktu kira derdimiz yoktu sıkıntı yaşamadığımız halde bile ailem maddi destek oluyodu takılardan sonra kendi ailesini bile yalan söyleyip kredi çektirmiş benden habersiz kardeşine babasına ablasından o yetmedi 2 kere patronunu dolandırdı ve bu kadar şeye rağmen hiç bişey olmamış gibi oğullarına destek oldular olan bana ve kızıma oldu pazara gidemeyecek duruma geldik ve o kendini toparlayana kadar yani aç kalmamak için ailemin yanına geldim ben yokken elektirik su borçtan kesiliyo faturaları ödeyemiyo çünkü aldığı maaşı direk kumara veriyo bende ailemin yanında onun faturları ödemesini bekliyorum çocuğunu 2 3 kere benim zorumla görmeye geldi sonra gelmeler kesildi ailesi beni suçladı olan şeyleri olmamış gibi yanstıllar oğullarını ve kendilerini temiz çıkarmak için bana çamur attılar 9 ayı geçti ne babası nede onun ailesinden biri torunlarını ne görmeye geldiler nede arayıp sordular kızım bu ay 4 yaş olacak geçen sene otizm teşhisi konuldu 9aydır özel eğitim alıyo annem olmasa çocuğum bu eğitimi alamazdı en çok babaya ihtiyaç olduğu zamanlarda yok ortada işten çıkmış diye duydum aylardır çalışmıyormuş çocuğumun 9 ayda dengesi bozuldu sakin bi çocukken çok hırçınlaştı öfkeli bi çocuk oldu düzeni bozuldu her ne kadar küçük olsada babasını arıyo onu da ailesini de rabbime havale ediyorum hiç birine de hakkımı helal etmiyorum çünkü çok hakkıma girdiler ve çok canımı yaktılar
ailen arkandaysa ki görüyorum arkanda bırak kardeşim o adamın ne sana ne evladına faydası olmaz kendısine bile faydası yok yazık geçen ömrüne ne borcu biter bunun ne sorunu senınde başını yakar

Adamın kendine hayrı yok siz çocuk diyorsunuz, eşiniz zaten bitmiş alıp verebileceğiniz hiç bir şey yok anlaşmalı boşanmaya ikna edip yolunuza bakın.

Merhaba 3 senedir çok sıkıntı yaşadım yaşamaya da devam ediyorum 5 yıllık evliliğim de eşim 3 senedir kumar oynuyodu evdeki takıları bile evden çalıp kumara verdi öncesinde hiç maddi sıkıntımız yoktu kira derdimiz yoktu sıkıntı yaşamadığımız halde bile ailem maddi destek oluyodu takılardan sonra kendi ailesini bile yalan söyleyip kredi çektirmiş benden habersiz kardeşine babasına ablasından o yetmedi 2 kere patronunu dolandırdı ve bu kadar şeye rağmen hiç bişey olmamış gibi oğullarına destek oldular olan bana ve kızıma oldu pazara gidemeyecek duruma geldik ve o kendini toparlayana kadar yani aç kalmamak için ailemin yanına geldim ben yokken elektirik su borçtan kesiliyo faturaları ödeyemiyo çünkü aldığı maaşı direk kumara veriyo bende ailemin yanında onun faturları ödemesini bekliyorum çocuğunu 2 3 kere benim zorumla görmeye geldi sonra gelmeler kesildi ailesi beni suçladı olan şeyleri olmamış gibi yanstıllar oğullarını ve kendilerini temiz çıkarmak için bana çamur attılar 9 ayı geçti ne babası nede onun ailesinden biri torunlarını ne görmeye geldiler nede arayıp sordular kızım bu ay 4 yaş olacak geçen sene otizm teşhisi konuldu 9aydır özel eğitim alıyo annem olmasa çocuğum bu eğitimi alamazdı en çok babaya ihtiyaç olduğu zamanlarda yok ortada işten çıkmış diye duydum aylardır çalışmıyormuş çocuğumun 9 ayda dengesi bozuldu sakin bi çocukken çok hırçınlaştı öfkeli bi çocuk oldu düzeni bozuldu her ne kadar küçük olsada babasını arıyo onu da ailesini de rabbime havale ediyorum hiç birine de hakkımı helal etmiyorum çünkü çok hakkıma girdiler ve çok canımı yaktılar
Bosanin önünüze bakın. Böyle adamı bekleyerek nereye kadar

Bu kadar şeye rağmen gelse affedecek misin? Adamın kendine hayrı yok tüm etrafını borçlandırmış,kumarbaz, sorumsuz böyle adamların gözü çocuk mu görür??? Siz doğru davranmayıp bir hayal dünyasında olup çocuğa ümit verdiğiniz için hırçınlaşmış olabilir mi? En doğrusu bu adamı tamamen hayatınızdan çıkarmak bu saçma durumu sakız gibi uzatmanın bir anlamı yok.İlgi ,tedavi,eğitim ile herşey yoluna girer....

Bacim, adamin 1 lirasi yok, dolayisiyla adamdan elde edebilecegin maddi hicbir sey yok, baroya git esimden anlaşmali bosanmak istiyorum, protokol hazirlar misiniz diye rica et, zaten alacak verecek yoksa protokolde matbuu bi sekilde hazir maddeler var, su kadar nafaka su kadar gorus gunu gibi. Karsilikli imza atacaksiniz, hakim karsisinda evet bosanmak istiyorum diye teyit edeceksiniz bitecek gidecek.

Simdi bu adamin duzgun geliri olan memuriyet gibi bir isi olur, aileden kalan mal mulk vardir o zaman cekismeli bosanmak icin saglam bi avukata ihtiyacim var dersin, anlarim ama zaten bu adamdan alabileceğin birsey yok, sen neden kendini sikintiya sokuyorsun?

Cocugumun ozel egitim masraflari var diyorsun, bosansan (calisamadigin icin) hane halki geliriniz zaten dusuk cikar, sosyal yardimi rahatlikla alirsin, ayrica cocugunun engelli maasini da alabilirsin (ram raporu var mi? Heyete girip yuzde 40 uzeri engel raporu cikti mi?)
Annenlede gul gibi gecinip gidersiniz, yasi geldigindede kaynastirma öğrencisi alan bir devlet okulu kresine yazdirirsin, sonrada isine gucune bakarsin.

Ama senin derdin bosanmak degil galiba, ailesi benle ilgilensin, esim kizima babalik yapsin diye adamin soyadindan vazgecmiyorsun, o soyadi su an seni sadece eksiye dusuruyor, ilgilenecek olan adam zaten su kosullarda ilgilenirdi, soyadini korumak istemenin tutar yani yok.

Bosanmis bir anneyim, eski esimin ailesi cocuklari yok sayiyor, beni 1 kez olsun aramadilar vs durumumuz cokta farklı değil yani ancak benim eski esim cidden ilgili bir baba, ozetle ilgilenecek olana evlilik bagi gerekmiyor, baba - cocuk bagi yeterli.

Ailesi sabredip oğullarının derdini çekmediğiniz ve başlarına kaldığı için sizi suçlayacak bahaneler buluyor ve suçluyor.

Boşanma davası açmalısınız, ek olarak sizi suçladıkları için iftira tazminat davası açın. Hem sizin hem özel gereksinimli çocuğunuzun hayatını mahvetmişler. Siz mi kumarbaz yaptınız adamı saçmalıyorlar. Pasif ve sessiz kalmamalısınız.

Kumarbaz bi işe yaramayan asalak oğullarıyla yaşayıp gitsinler.

Barodan atanan avukatla niye yıllarca uğraşasınız? Ne alaka? Adli yardım bürosundan maddi durumunuz olmadığı için avukat talep edeceksiniz hemen atayacaklar. Neyiyle yıllarca uğraşacaksınız bunun?

Evden giderek eşinize iyilik yapmışsınız.Aileniz evinizde de yardım edebilirdi size eşiniz duymadan.Evden kadın gitmez erkek gider.Karar sizin Allah kolaylık versin.

Bacım boşanıcam tabiki de kızımın özel eğitim masraflarını zaten annem ödüyo ben kızımı okula götürüp getiriyorum herşeyi ile ben ilgileniyorum kızıma baktığımdan şuan çalışamıyorum annem çalışıyor avukata verecek para yok baroda ki avukatlarda çok ilgilenmiyo davalarda senelerce süründürecek kızımı yaza kreşe verip çalışmayı düşünüyorum
Hayırlısı hakkınızda🙏🙏

Back
X