- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar dün kayınvalidemlerde çocuğum düştüğü için eşim tarafından yine suçlu göründüm ve sözlü olarak saldırdı. yetmez gibi kayınbabam beni korudugu için bir suçum olmadığını çocukların düşe kalka büyüdüklerini anlatmaya çalıştığı için onada saldırdı, zıvanadan çıktı. esti gürledi babası benim evimde huzursuzluk çıkaramazsın deyince kalk gidelim dedi bende nereye gideceğiz bu şekilde dedim o zaman ben giderim dedi hazırlandı gitti..... aradan bir saat geçti çıktı geldi. çünkü misafir bekliyorduk. pişman olöuş gibiydi. ama bu konuda konuşulmuyor. ne yapabilirim eşi böyle olan varmı tedaviyi kabul etmez ama gerçekten normal davranmıyor. b vitamini aşırı düşükmüş doktor sinir yapabilir diyordu. ama çocukları konusunda babasını bile gözü görmedi. ne yapsam bilemiyorum. moralim çok kötü.......... anlatımım bozuksa kusura bakmayın. saatlerce çocugun peşinde bakıyorum gözümden sakınıyorum en ufak bişeyde suçlanıyorum. öyle kötü bir durumki her an gerginsiniz her an korkuyorsunuz her an baskı altndasınız... nasıl anlatayım, ne deyim çökmüş durumdayım anneliğim sorgulanıyor ve tadını çıkaramıyorum.