eşim çocuk bakımı konusunda hasta lütfen bi bakın

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
arkadaşlar dün kayınvalidemlerde çocuğum düştüğü için eşim tarafından yine suçlu göründüm ve sözlü olarak saldırdı. yetmez gibi kayınbabam beni korudugu için bir suçum olmadığını çocukların düşe kalka büyüdüklerini anlatmaya çalıştığı için onada saldırdı, zıvanadan çıktı. esti gürledi babası benim evimde huzursuzluk çıkaramazsın deyince kalk gidelim dedi bende nereye gideceğiz bu şekilde dedim o zaman ben giderim dedi hazırlandı gitti..... aradan bir saat geçti çıktı geldi. çünkü misafir bekliyorduk. pişman olöuş gibiydi. ama bu konuda konuşulmuyor. ne yapabilirim eşi böyle olan varmı tedaviyi kabul etmez ama gerçekten normal davranmıyor. b vitamini aşırı düşükmüş doktor sinir yapabilir diyordu. ama çocukları konusunda babasını bile gözü görmedi. ne yapsam bilemiyorum. moralim çok kötü.......... anlatımım bozuksa kusura bakmayın. saatlerce çocugun peşinde bakıyorum gözümden sakınıyorum en ufak bişeyde suçlanıyorum. öyle kötü bir durumki her an gerginsiniz her an korkuyorsunuz her an baskı altndasınız... nasıl anlatayım, ne deyim çökmüş durumdayım anneliğim sorgulanıyor ve tadını çıkaramıyorum.

sakin bir zamanda bu şekilde söyleyin senin bu baskıcı tavrın yüzünden anneliğimi yaşayamıyorum diye..
belki de yardım almalısın , bu şekilde çocuğa düşüp canını acıtmış olmasından çok daha fazla zarar veriyorsun de..

arkadaşlar dün kayınvalidemlerde çocuğum düştüğü için eşim tarafından yine suçlu göründüm ve sözlü olarak saldırdı. yetmez gibi kayınbabam beni korudugu için bir suçum olmadığını çocukların düşe kalka büyüdüklerini anlatmaya çalıştığı için onada saldırdı, zıvanadan çıktı. esti gürledi babası benim evimde huzursuzluk çıkaramazsın deyince kalk gidelim dedi bende nereye gideceğiz bu şekilde dedim o zaman ben giderim dedi hazırlandı gitti..... aradan bir saat geçti çıktı geldi. çünkü misafir bekliyorduk. pişman olöuş gibiydi. ama bu konuda konuşulmuyor. ne yapabilirim eşi böyle olan varmı tedaviyi kabul etmez ama gerçekten normal davranmıyor. b vitamini aşırı düşükmüş doktor sinir yapabilir diyordu. ama çocukları konusunda babasını bile gözü görmedi. ne yapsam bilemiyorum. moralim çok kötü.......... anlatımım bozuksa kusura bakmayın. saatlerce çocugun peşinde bakıyorum gözümden sakınıyorum en ufak bişeyde suçlanıyorum. öyle kötü bir durumki her an gerginsiniz her an korkuyorsunuz her an baskı altndasınız... nasıl anlatayım, ne deyim çökmüş durumdayım anneliğim sorgulanıyor ve tadını çıkaramıyorum.

O ne kadar babaysa sen de o kadar hatta daha fazla annesin...
Eşim de bir kere böyle yapmaya kalktı yani beni suçlu bulmaya kalktı aldı cevabını bir daha da sesi çıkmıyor...
Hasta olmadan, düşüp kalkmadan büyüyen bi çocuk nesli mi var da bizim haberimiz yok acaba?
Bir tek baba olup eve ekmek getirmekle olmuyor babalık...
Babalık sahiplenme duygusu ama böyle değil...
Bu kadar sinir iyi değil yani...
Tedaviye B vitaminini düzeltmekle başlayın ilaç mı kullanıyor iğne mi oluyor o düzelsin..
Böyle devam etmeyeceğini de dile getirin...
Babası bile böyle görüyorsa arkasında ailesi de yok..
Bazen erkeklere bir kendine gelmeleri için sarsmak gerekiyor..

o olaylardan sonra bazı arkadaşlarımın tavsiyesiyle dualar okudum. rabbim yardım etti. şu an o eski halleri kalmadı. iyi gidiyor gibiyiz. ufak tefek oluyor tabi ama, şimdide bu konuda çıkmaza girdim. ne yapacağımı şaşırıyorum. kendi hiç yardım etmediği gibi sürekli eleştiriyor. akşam babasınada bağırıyor çocuk kafasını çarptı çarpa çarpamı büyüyecek diyor. her an bişey olur korkusu var. artık evde durmasını istemiyorum biyerlere gideceği zaman sevinmeye başladım :(

olay şöyle oldu daha iyi anlayın diye anlatıyorum iki kızımda yere oturdu evin girişinde telden bişeylere bakıyolardı. 1,5 yaşındaki küçük kızım ablası teli vermeyince kafasını sinirlenip geriye doğru attı ve çarptı aldım susturdum eşim ona tepki vermedi. ama beş dk sonra yine aynısı oldu :( aynısını yine yapacağını tahmin edemedim. üstelik arkasına kırlentte koymuştum ama kırlent ensesine kadar geliyordu kafasını koruyamadı.

olay şöyle oldu daha iyi anlayın diye anlatıyorum iki kızımda yere oturdu evin girişinde telden bişeylere bakıyolardı. 1,5 yaşındaki küçük kızım ablası teli vermeyince kafasını sinirlenip geriye doğru attı ve çarptı aldım susturdum eşim ona tepki vermedi. ama beş dk sonra yine aynısı oldu :KK43: aynısını yine yapacağını tahmin edemedim. üstelik arkasına kırlentte koymuştum ama kırlent ensesine kadar geliyordu kafasını koruyamadı.
1,5 yaşındaki çocuğun elinde telefon olması düşmekten dahada tehlikeli bence,telefonu oyuncak gibi çocuklarınızın eline vermeyin.

çocuklarımın tableti bilgisayarı vb. hiçbir şeyi yok. tv bile günde yarım saat kadar izlerler. kayınvalidemde oyalayamayınca - malum hava soguk dışarıda fazla çıkaramıyorum- ilginç videolara bakıyorlardı. yoksa tabiki haklısınız. ama öyle bir anne değilim belirtmek istedim. zaten öyle bir anne olmadığım için bu hallerdeyimya...........

Konularını az biraz biliyorum kusura bakma da senin kocan kadar nemrutu nadir şu forumda. Nasıl bir sabır var sende ki hala daha alttan alabiliyorsun anlamıyorum?
Adam burnundan kıl aldırmıyor, sana her muameleyi reva görüyor, sevişecekken bile seni aşağılayıp dönüp gidiyor sen hala onun lafına tamah edip çocuk için beni azarladı diyorsun. Çok biliyorsa o dursun başlarında.
Tedaviyle bile düzelmez bu.

Cidden çok üzülüyorum sana, cok nadirdir bu derece aklıma kazınan konu, geçmiş konunda inan sanki ben yerde yatıyomuşum gibi rahatsız oldum

olay şöyle oldu daha iyi anlayın diye anlatıyorum iki kızımda yere oturdu evin girişinde telden bişeylere bakıyolardı. 1,5 yaşındaki küçük kızım ablası teli vermeyince kafasını sinirlenip geriye doğru attı ve çarptı aldım susturdum eşim ona tepki vermedi. ama beş dk sonra yine aynısı oldu :KK43: aynısını yine yapacağını tahmin edemedim. üstelik arkasına kırlentte koymuştum ama kırlent ensesine kadar geliyordu kafasını koruyamadı.

Eee sen düşünmedin madem ama kocan da düşünmemiş. O niye yastigi biraz daha geriye çekmemiş?

psikologa gitmeyi kabul etmiomus sanirim, vitamin eksikligi varmis dr sinir yapar demissin, vitamini al yemeklerine ekle, gozlemle bakalim bi degisiklik olucak mi

Back
X