Kizlar 23 yasindayim amerikada yasiyorum ve 32 yasinda yabanci esim bir ay once evlendik. Onun eski sevgilisinden oglu var iki yasinda ama kiz cocugu alip kendi ulkesine kactigi icin 8 ay once falan bayagi uzuluyor cocugunu anca nette gorebildigi icin. E bende esimi seviyorum istiyorum anne olmak onunla cocugumuz olsun istiyorum malum yasida geciyor onun. Ama ne yaparsam yapayim korunuyor cocuk olmasindan cok korkuyor korunmadan yaklasmiyor bile. Cocuk hic istemicekmisin dedigimdede 2 tane daha istiyorum ama cooook uzun zaman gecmesi lazim diyor. Bende biran once bebisimiz olsun istiyorum deyip korkutmakta istemiyorum. Bu durum beni cok uzuyor bunaldim resmen. Korunurken hamile kalmak mumkunmu? Onun dini katolik hristiyan oldugu icin kurtaja kesinlikle karsi ve biliyorum tutmak isteyecektir ve su anki cocuguna yaptiklarini gordugum icin onun mukemmel bir baba oldugunuda biliyorum. Ama nasil hamile kalabilirim bunu bilmiyorum... ve 30 yasima kadarda beklemek istemiyorum anne olmak icin. Onerilerinize fikirlerinize acigim!!?