• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cocuk istemedigi icin korunuyor, nasil hamile kalabilirim?

ismyrna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
6
0
36
A.B.D.
Kizlar 23 yasindayim amerikada yasiyorum ve 32 yasinda yabanci esim bir ay once evlendik. Onun eski sevgilisinden oglu var iki yasinda ama kiz cocugu alip kendi ulkesine kactigi icin 8 ay once falan bayagi uzuluyor cocugunu anca nette gorebildigi icin. E bende esimi seviyorum istiyorum anne olmak onunla cocugumuz olsun istiyorum malum yasida geciyor onun. Ama ne yaparsam yapayim korunuyor cocuk olmasindan cok korkuyor korunmadan yaklasmiyor bile. Cocuk hic istemicekmisin dedigimdede 2 tane daha istiyorum ama cooook uzun zaman gecmesi lazim diyor. Bende biran once bebisimiz olsun istiyorum deyip korkutmakta istemiyorum. Bu durum beni cok uzuyor bunaldim resmen. Korunurken hamile kalmak mumkunmu? Onun dini katolik hristiyan oldugu icin kurtaja kesinlikle karsi ve biliyorum tutmak isteyecektir ve su anki cocuguna yaptiklarini gordugum icin onun mukemmel bir baba oldugunuda biliyorum. Ama nasil hamile kalabilirim bunu bilmiyorum... ve 30 yasima kadarda beklemek istemiyorum anne olmak icin. Onerilerinize fikirlerinize acigim!!?

canım eşin neden böyle yapıyor. seninde istediğin zaman anne olma hakkın var. eşin eğer kendi korunuyorsa işin biraz zor tabii. eğer kondomla korunuyorsa onları bir şekilde delmelisin. televizyonda izlemiştim. adam karısı hamile kalınca kondoma su koyuyor su akınca anlıyorki delinmiş. (kondomu açmadan ince bir iğneyle delebilirsin. böylece anlamaz.)
yada kadın doğum doktoruna git ama yalnız olmalısın.doktor bana dediki doğum kontrol hapı kullanmalıymışım kistim varmış tedavisi buymuş falan de. eğer kandırabilirsen sonrası kolay. hapı içmiş gibi yaparsın.
ama şuda var tabii eğer sen bir şekilde hamile kalırsan bu ikinizin arasının açılmasına ve ve kavgalara sebep olmasın.
yada otur konuş onunla bebek istediğini bir an önce bu sıkıntılarını atlatması gerektiğini söyle.

Son düzenleme:
Anne olma istegini anliyabiliyorum ama bence nasil hamile kalabilirim diye düsünecegine esini tatli bi dille ikna etmeyi düsün :34:esin kesinliklede cocuk istemiyosa onun bilgisi disinda gizli sakli böyle seyler yapma derim,yasin daha 23 cok gencsin ve daha 1 aylik evlisin bence biraz zamana birak birbirinize iyice alisin esininde basindan kotü bi tecrübe gecmis belki tedirgin ve guvensiz olabilir ayni seyleri yasamaktan korkuyodur belkide.Zamanla ona ne kadar iyi bir es ve anne olabilecegini gösterirsen ikinizinde istegiyle saglikli bi bebeginiz olur hemde daha guzel olur:34:

Yaşınız çok genç, evliliğiniz çok yeni, üstelik eşiniz istemiyor.

Zamana bırakmalısınız, en sağlıksı bu.

canım eşin neden böyle yapıyor. seninde istediğin zaman anne olma hakkın var. eşin eğer kendi korunuyorsa işin biraz zor tabii. eğer kondomla korunuyorsa onları bir şekilde delmelisin. televizyonda izlemiştim. adam karısı hamile kalınca kondoma su koyuyor su akınca anlıyorki delinmiş. (kondomu açmadan ince bir iğneyle delebilirsin. böylece anlamaz.)
yada kadın doğum doktoruna git ama yalnız olmalısın.doktor bana dediki doğum kontrol hapı kullanmalıymışım kistim varmış tedavisi buymuş falan de. eğer kandırabilirsen sonrası kolay. hapı içmiş gibi yaparsın.
ama şuda var tabii eğer sen bir şekilde hamile kalırsan bu ikinizin arasının açılmasına ve ve kavgalara sebep olmasın.
yada otur konuş onunla bebek istediğini bir an önce bu sıkıntılarını atlatması gerektiğini söyle.

ne guzel yol gostermissin soyle yap boyle yap diye,
cocuk sadece bir kisinin verebilecegi bir karar degil
iki tarafinda istemesi lazim,diyelim hamile kaldi ama esi ona istedigi ilgiyi vermiyor bu seferde hamileyim esim bana ilgi gostermiyor die konu acar artik arkadas,daha yeni evlisin acele etme once bi evliliginizi oturtun sonra bebek dusunun derim:40::40:

iki tarafinda istemesi lazim,diyelim hamile kaldi ama esi ona istedigi ilgiyi vermiyor bu seferde hamileyim esim bana ilgi gostermiyor die konu acar artik arkadas,daha yeni evlisin acele etme once bi evliliginizi oturtun sonra bebek dusunun derim:40::40:

evet haklı olabilirsin. ayrıca 1 aylık evli olduğunu atlamışım. ama aklının bir köşesine yazsın olurda evlenmeden bu olayı atlatması gereken ve hala bunalımdayken evlenerek bu arkadaşımızı gereksiz üzen eşi hiç çocuk istemez gözünün yaşına bakmasın. erkek milleti değilmi. belkide çocuk olursa ayrılması zor olur diye düşünenlerdendir. birde böyle bir olayda yaşamış. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demişler.

Son düzenleme:
esinin su anki cocuguna iyi bir baba olmasi, senin doguracagin cocuga da iyi bir baba olacagi anlamina gelmez ..

istemedigi bir bebegi dogurmayi dusunuyorsun..

ayrica esinin cok uzun zaman gecmesi gerek lafini atlama, altinda baska seyler yatiyor olabilir.. esinin guven sorunu yasadigini dusunuyorum.. eski esinin cocugunu kacirmasi, biraz guvensizlik olusturmus esinde ..

oncelikle esinin diger cocuguyla alakali sorunlarini cozmesini bekle, sonrasinda konusarak halledilecek birsey bu, nihayetinde cok gencsin.. erkegin de yasi gecmez korkma :) 60-70 yasinda baba olan erkekler var.. o olmasada asilama diye bir sey var.. once iliskinizin gidisatina konsantre ol ,cok yenisiniz bence..

slm bence hemen acele etme daha çok erken bebek için daha 1 aylık evlisin bi birbirinizi tanıyın bence 1 sene bekleyebiliyorsan 2 sene çoçuk yapılmaz çünkü ne olucağını bilemiyorsun şimdi cicim ayları biraz geçsin evliliğin nasıl gidiyor bak ondan sonra benim ilk kızım 11 ay sonra oldu olmadı deli oluyodum olsun diye herşey çok güzeldi hamile kaldım doğumuma yakın eşim birini buldu ve kızım doğdu 4 aylıktı bıraktı o kadınla kaçtı ayrıldık şimdi başaksıyla evliyim ikinci çocuğa hamileyim o yüzden bekle olan çocuklara oluyor acelesi yok evliğininde tadını çıkar çocuk oldumu tamam istesende birşey yapamazsın

slm bence hemen acele etme daha çok erken bebek için daha 1 aylık evlisin bi birbirinizi tanıyın bence 1 sene bekleyebiliyorsan 2 sene çoçuk yapılmaz çünkü ne olucağını bilemiyorsun şimdi cicim ayları biraz geçsin evliliğin nasıl gidiyor bak ondan sonra benim ilk kızım 11 ay sonra oldu olmadı deli oluyodum olsun diye herşey çok güzeldi hamile kaldım doğumuma yakın eşim birini buldu ve kızım doğdu 4 aylıktı bıraktı o kadınla kaçtı ayrıldık şimdi başaksıyla evliyim ikinci çocuğa hamileyim o yüzden bekle olan çocuklara oluyor acelesi yok evliğininde tadını çıkar çocuk oldumu tamam istesende birşey yapamazsın

Wow.. Canim cok uzuldum basina boyle birsey geldigi icin. Kendini toparlayip bir baskasiyla yuva kurabilmen ne kadar guclu biri oldugunu gosteriyor, ozendim acikcasi ve sevindim senin adina mutlu olabilecegin birisi ile oldugun icin. Ben onu uzun zamandir taniyorum zaten ama dedigin gibi belki de biraz beklemeliyim. Sadece erken yastayken bebek istiyorumki cocugumla cok fazla yas farkimiz olmasin diye, oda su anda 32 yasinda oldugu icin zaten gec oluyor biraz. Cok tesekkur ederim onerin icin ve umarim hersey senin icin daha yolunda gidiyordur!

eşin su anda çocuk istemiyorsa yapmaman en normali yani önemli olan beraber istemek eşinle konuş bu konuyu uygun bi dille yoksa belki senin için daha zor olur demekki erken oldugunu düşünüyo zaten daha yeni evlisin

esinin su anki cocuguna iyi bir baba olmasi, senin doguracagin cocuga da iyi bir baba olacagi anlamina gelmez ..

istemedigi bir bebegi dogurmayi dusunuyorsun..

ayrica esinin cok uzun zaman gecmesi gerek lafini atlama, altinda baska seyler yatiyor olabilir.. esinin guven sorunu yasadigini dusunuyorum.. eski esinin cocugunu kacirmasi, biraz guvensizlik olusturmus esinde ..

oncelikle esinin diger cocuguyla alakali sorunlarini cozmesini bekle, sonrasinda konusarak halledilecek birsey bu, nihayetinde cok gencsin.. erkegin de yasi gecmez korkma :) 60-70 yasinda baba olan erkekler var.. o olmasada asilama diye bir sey var.. once iliskinizin gidisatina konsantre ol ,cok yenisiniz bence..

Diger bebegide istemeden yanlislikla olmus eski sevgilisi ile. Cok konustum fakat ben konustukca o dahada uzaklastigi icin artik konuyu acmiyorum bile. Kesinlikle guvensizlik soz konusu.. Basina gelen olay buyuk bir travma idi onun icin. Ama iste anne olmak istiyorum bende birde bu amerikalilarda cocuk istememe gibi bir olay var, yani diger cocugu yanlislikla olmasaymis simdiye kadar hic olmucakmis, oldugu zaman tapip cocugu sevdigi halde ve iki tane ileride istiyorum dedigi halde istemiyor simdilik. Bende ister istemez uzuluyorum... Ve ona kalirsa cok uzun sure bekleyeceginide biliyorum onu tanidigim icin. Cok tesekkur ederim fikirlerini paylastigin icin! :)

Boyle yapma sebebini bende anlamiyorum. Basina gelen olay yuzunden ve birde sanirsam dahada hayatini ozgur bir sekilde yasamaya devam etmek istemesinden olabilir. Gezmeyi tozmayi ve eglenmeyi cok seven biri kendisi. Acmadan delmek? Ama igne cok ince, o kadar ince delikten nasil gecer ki? Dogum kontrole geceyim dedim fakat gecsem bile kendisinin korunacagini soyledi cunku yanlisliklar oluyor dedi. Saka gibi ya kactikca kaciyor adam... :/ :(

Anne olma istegini anliyabiliyorum ama bence nasil hamile kalabilirim diye düsünecegine esini tatli bi dille ikna etmeyi düsün :34:esin kesinliklede cocuk istemiyosa onun bilgisi disinda gizli sakli böyle seyler yapma derim,yasin daha 23 cok gencsin ve daha 1 aylik evlisin bence biraz zamana birak birbirinize iyice alisin esininde basindan kotü bi tecrübe gecmis belki tedirgin ve guvensiz olabilir ayni seyleri yasamaktan korkuyodur belkide.Zamanla ona ne kadar iyi bir es ve anne olabilecegini gösterirsen ikinizinde istegiyle saglikli bi bebeginiz olur hemde daha guzel olur:34:

Tatli dille cok konustum hatta surekli soyluyor sen cok iyisin, mukemmelsin sende negatif gordugum hic birsey yok diyor ama cocukta istemiyor. Iyi bir es oldugumun ve anne olabilecegimin farkinda ama istemiyor iste. Bazen istememe sebebinin eski sevgilisini unutamamis olmasi oldugunu dusunuyorum ama neyse.. Cok sagol canim.

Tesekkur ederim!

Wow.. Canim cok uzuldum basina boyle birsey geldigi icin. Kendini toparlayip bir baskasiyla yuva kurabilmen ne kadar guclu biri oldugunu gosteriyor, ozendim acikcasi ve sevindim senin adina mutlu olabilecegin birisi ile oldugun icin. Ben onu uzun zamandir taniyorum zaten ama dedigin gibi belki de biraz beklemeliyim. Sadece erken yastayken bebek istiyorumki cocugumla cok fazla yas farkimiz olmasin diye, oda su anda 32 yasinda oldugu icin zaten gec oluyor biraz. Cok tesekkur ederim onerin icin ve umarim hersey senin icin daha yolunda gidiyordur!

tşk sağol herşey yolunda sana anlattığım acının çeyreği tamamına dayanamazsın çok uzun ve acı şimdi çok mutluyum eşimi seviyorum oda beni ilk defa huzurluyum insanın huzurlu olması kadar güzel birşey yok düşünceme saygı duyduğun için tşk ben kimsenin yuvası yıkılsın mıtsuz olsun istemiyorum çünkü çok acı birşey allah kimseye yaşatmasın braz bekle oda hazır olur allahın dediği olur bunu unutma herzaman rabbim birşey biliyordur ki böyle oluyor diye düşün çocuk kaçmıyor evliliğin rayına otursun yap bak etrafa benim gibi çahillik zamanında bende ilk evlendiğimde 18 yaşındaydım hemen çocuk istiyoruz yapıyoruz sonra anlaşmazlık geçimsizlik ve ayrılık olan çocuklara oluyor. anne bir yerde baba biryerde evlililer yada başkalarıyla hiç hoş değil keşke yaşanmasaydı olanları yaşadıklarımı asla unutamıyorum bazen sabah bazen akşam aklıma geliyor vböyle işte neyse seninde keyfin kaçmasın inş zamanında hayırlı bir evladın olur :16::16::16::16:

Back
X