canım eşin neden böyle yapıyor. seninde istediğin zaman anne olma hakkın var. eşin eğer kendi korunuyorsa işin biraz zor tabii. eğer kondomla korunuyorsa onları bir şekilde delmelisin. televizyonda izlemiştim. adam karısı hamile kalınca kondoma su koyuyor su akınca anlıyorki delinmiş. (kondomu açmadan ince bir iğneyle delebilirsin. böylece anlamaz.)
yada kadın doğum doktoruna git ama yalnız olmalısın.doktor bana dediki doğum kontrol hapı kullanmalıymışım kistim varmış tedavisi buymuş falan de. eğer kandırabilirsen sonrası kolay. hapı içmiş gibi yaparsın.
ama şuda var tabii eğer sen bir şekilde hamile kalırsan bu ikinizin arasının açılmasına ve ve kavgalara sebep olmasın.
yada otur konuş onunla bebek istediğini bir an önce bu sıkıntılarını atlatması gerektiğini söyle.
ne guzel yol gostermissin soyle yap boyle yap diye,
cocuk sadece bir kisinin verebilecegi bir karar degil
iki tarafinda istemesi lazim,diyelim hamile kaldi ama esi ona istedigi ilgiyi vermiyor bu seferde hamileyim esim bana ilgi gostermiyor die konu acar artik arkadas,daha yeni evlisin acele etme once bi evliliginizi oturtun sonra bebek dusunun derim
slm bence hemen acele etme daha çok erken bebek için daha 1 aylık evlisin bi birbirinizi tanıyın bence 1 sene bekleyebiliyorsan 2 sene çoçuk yapılmaz çünkü ne olucağını bilemiyorsun şimdi cicim ayları biraz geçsin evliliğin nasıl gidiyor bak ondan sonra benim ilk kızım 11 ay sonra oldu olmadı deli oluyodum olsun diye herşey çok güzeldi hamile kaldım doğumuma yakın eşim birini buldu ve kızım doğdu 4 aylıktı bıraktı o kadınla kaçtı ayrıldık şimdi başaksıyla evliyim ikinci çocuğa hamileyim o yüzden bekle olan çocuklara oluyor acelesi yok evliğininde tadını çıkar çocuk oldumu tamam istesende birşey yapamazsın
esinin su anki cocuguna iyi bir baba olmasi, senin doguracagin cocuga da iyi bir baba olacagi anlamina gelmez ..
istemedigi bir bebegi dogurmayi dusunuyorsun..
ayrica esinin cok uzun zaman gecmesi gerek lafini atlama, altinda baska seyler yatiyor olabilir.. esinin guven sorunu yasadigini dusunuyorum.. eski esinin cocugunu kacirmasi, biraz guvensizlik olusturmus esinde ..
oncelikle esinin diger cocuguyla alakali sorunlarini cozmesini bekle, sonrasinda konusarak halledilecek birsey bu, nihayetinde cok gencsin.. erkegin de yasi gecmez korkma :) 60-70 yasinda baba olan erkekler var.. o olmasada asilama diye bir sey var.. once iliskinizin gidisatina konsantre ol ,cok yenisiniz bence..
canım eşin neden böyle yapıyor. seninde istediğin zaman anne olma hakkın var. eşin eğer kendi korunuyorsa işin biraz zor tabii. eğer kondomla korunuyorsa onları bir şekilde delmelisin. televizyonda izlemiştim. adam karısı hamile kalınca kondoma su koyuyor su akınca anlıyorki delinmiş. (kondomu açmadan ince bir iğneyle delebilirsin. böylece anlamaz.)
yada kadın doğum doktoruna git ama yalnız olmalısın.doktor bana dediki doğum kontrol hapı kullanmalıymışım kistim varmış tedavisi buymuş falan de. eğer kandırabilirsen sonrası kolay. hapı içmiş gibi yaparsın.
ama şuda var tabii eğer sen bir şekilde hamile kalırsan bu ikinizin arasının açılmasına ve ve kavgalara sebep olmasın.
yada otur konuş onunla bebek istediğini bir an önce bu sıkıntılarını atlatması gerektiğini söyle.
Anne olma istegini anliyabiliyorum ama bence nasil hamile kalabilirim diye düsünecegine esini tatli bi dille ikna etmeyi düsünesin kesinliklede cocuk istemiyosa onun bilgisi disinda gizli sakli böyle seyler yapma derim,yasin daha 23 cok gencsin ve daha 1 aylik evlisin bence biraz zamana birak birbirinize iyice alisin esininde basindan kotü bi tecrübe gecmis belki tedirgin ve guvensiz olabilir ayni seyleri yasamaktan korkuyodur belkide.Zamanla ona ne kadar iyi bir es ve anne olabilecegini gösterirsen ikinizinde istegiyle saglikli bi bebeginiz olur hemde daha guzel olur
ne guzel yol gostermissin soyle yap boyle yap diye,
cocuk sadece bir kisinin verebilecegi bir karar degil
iki tarafinda istemesi lazim,diyelim hamile kaldi ama esi ona istedigi ilgiyi vermiyor bu seferde hamileyim esim bana ilgi gostermiyor die konu acar artik arkadas,daha yeni evlisin acele etme once bi evliliginizi oturtun sonra bebek dusunun derim
Wow.. Canim cok uzuldum basina boyle birsey geldigi icin. Kendini toparlayip bir baskasiyla yuva kurabilmen ne kadar guclu biri oldugunu gosteriyor, ozendim acikcasi ve sevindim senin adina mutlu olabilecegin birisi ile oldugun icin. Ben onu uzun zamandir taniyorum zaten ama dedigin gibi belki de biraz beklemeliyim. Sadece erken yastayken bebek istiyorumki cocugumla cok fazla yas farkimiz olmasin diye, oda su anda 32 yasinda oldugu icin zaten gec oluyor biraz. Cok tesekkur ederim onerin icin ve umarim hersey senin icin daha yolunda gidiyordur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?