- 11 Aralık 2022
- 27
- -94
- 1
- 27
- Konu Sahibi ManyamisBebek
Merhabalar esim cocuk istemiyor. Defalarca neden diye sordum ekonomiden bahsediyor. Durumumuz orta diyebilirim cogu zaman eksigimiz olmuyor. esim evden calisiyor . Esim cocuk istemedigi icin morelim bozuluyor ve depresyona giriyorum bu nedenle de calismak istemiyorum . Esim min 10 bin tl kazaniyor bende gerekirse her seyden kisarim diyorum hatta calisirim da ama surekli bi erteleme soz konusu biz 1.5 seneye yakin birlikte yasadik ve evlendik . Bazen yanlislikla kazayla oldu diyip sevinip husrana ugramaktan yoruldum . Elbette cocugun masraflari olacak kimse dort dortluk yasamiyor ki su zaman da . Ona sorumluluk almak istemiyorsan soyle diyorum almak istemeseydim evlenmezdik diyor . Fakat dunya hali ne kadar erken o kadar iyi anne olmak istiyorum esim 30 yasinda . Ve calistigi sure zarfinda bazen mizmizlaniyor en son sinirlendim her evli adam calisiyor senin gibi mizmizlanmiyor dedim. Ben zaten hep calismis bir kadinim calismaktan gocunmam fakat depresyon yasiyorum cocuklari o kadar cok seviyorum ki sizce ne yapmaliyim nasil ikna ederim ? Hayat bu eksiginde olur artilarin da bi gun et de yersin bi gun corba da hangimizin garantisi vardir ki ? Bana bahanne gibi geliyor esimin soyledikleri