Eşim çocuk istemiyor :(

hayalsevgili

:) :)
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
189
1
96
İstanbul
kızlar 2 yıl oldu nerdeyse evleneli ben artık bi bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim istemiyor :(
bu konu ne zamn açılsa tartışma çıkıyor istememesinin sebebide ilgisiz kalmak bebeğimiz olunca onunla ilgilenmeyeceğimi düşünüyor ve bu yüzdende istemiyor bana bi akıl verin ben ne yapıcam :(

gecenlerde nette görmüstüm
ünlü bir adamyabancı esi dogum yapmıs
ama okarısına senın gögüslerin sadece benim diyormus
ve de emzirmesine müsaade etmiyormus
seninkide onun gibi bisi heralde
sevgini paylasagını biliyor ama
korkuyor..
tabii ki cocugun olunca onunla cok ilgilenemeyeksin ama
doganın kanunu bu!!

bebek evliligi güzellestirir bence
esini ikna etmeye bak
sen istiyorsun sonucta
bence bebeksiz evlilik olmaz ,
ille bebek olmalı..

bencede olmaz bide kimse bize çocuğumuz olacağının garantisini vermiyo belki tedavi görmemiz gerekicek ne kadar çabuk başlanırsa o kadar ii olur bizim için çünkü o tür tedaviler genelde uzun dönemli oluyo ama anlatamıyorum

ben "bebeksiz evlilik olmaz" düşüncesine katılmıyorum. Çocuk sahibi olmak isteyip istememek, kişilerin seçme hakkı olan bir konudur. tabii ki çiftin iki üyesinin hem fikir olması şartıyla!

evlenmeden önce hiç bu konuyu konuşmuş muydunuz? ilginizin azalacağından korkması bence aşılamyacak bir sorun değil. mesela, evli ve çocuğu olan ama hala birbirlerine ilgi gösteren arkadaşlarınız varsa, onlarla bir araya gelmeye özen gösterebilirsiniz.sengözlerimebaksanab

aslında eşimin benimle vakit geçirmekten hoşlanması çok güzel bişey bu çok hoşuma gidiyo eşim gezmeyi eğlenmeyi çok seven birisi ve bunları benimle beraber yapmak istiyo e tabi çocuk oluncada bunlardan mahrum kalıcam öle her istediğinde onunla çıkıp bi yerlere gidemicem çocuk istememesinin sebebi de bu işte

bebeğiniz aşkınızın bir ürünü...
o büyüdükçe aşkınız daha da büyüyecek...
eşim bana hep böyle der bak parçamız büyüyor aşkımız günden güne büyüyor der...
bu şekilde anlatmayı dene istersen
beni çocuk fikrine eşim böyle itmişti

bence bır bebek evlılıgın nesesı yuvanın guzellıgıdır...ama eşlerınde hazır ve sorumlulugu alması gerekıp ona göre karar almalılar...
Eşiniz ıstemıyorsa...sakınce konusun cocugun cok oldugu yerlere gıdın...
Bebek kıyafetlerı fılan alın yanı hevesını artırın....
ılerde hamıle olamam durumunuz oldugunu söyleyın...
Işallah fıkrı degısır...

çocuğunuz olunca ona ilginin ve sevginin devam edeceğine onu ikna etmen lazım

bence çocuk sahibi olmak için en doğru zaman bir erkeğin baba bir kadının anne olmaya kendini hazır hissettiği zamandır
sen kendini hazır hissediyor olabilirsin ama belkide eşin daha kendini baba olmaya hazır hissetmiyordur

özellikte yıkalan bir yuvayı kurtarmak adına yapılmıyorsa bebek, evlilikleri dahada güzelleştiren bir olgu diye düşünüyorum ben...

ayrıca,kesinlikle iki kişininde istemesi gereken bir konu bu tabii...

eşine onu asla ihmal etmeyeceğini,hatta onun sana bahşedeceği en güzel hediyenin o olduğu konusunda konuşabilirsin...
ve böylesi bir hediyeye karşılık,onu ihmal etmek bir yana dahada çok seveceğini anlat...

hakkınızda en hayırlı olanı diliyorum canım,bol şans.....

İstemiyorsa zorlamanın bi anlamı yok ki...
Bi tarafın istemesi ile olan çocukları görüyoruz..
Bi tarafın ilgisi hep eksik oluyor...
Bence bebek olmadan evlilik olmaz düşüncesii çok ama çok saçma..
Bebeği olmayan çiftler var nasıl yürütüyorlar evliliklerini?
Demekki bebek olmadanda evlilik olabiliyor...
Hem zaten artık bu devirde bebek yaparken 100 kere düşünmek lazım...Malum devir kötü... İnsanlar kötü...

evlenmeden önce aynı senin gibi düşünüyodum ama evlendim ve sevdiğimden olan bi canlı istemek en doğal hakkım arkadaşların dediği gibi aşkımın büyüdüğünü görmek istiyorum dünya kötü zamn kötü diye hiç kimse çocuk yapmasın o zamn

seni cok sevdigi icin cocukla paylasmak istemiyordur.ama zamanla oda isteyecek buna inan inatlasmadan hallet ters tepki olmasin bol sans

gecenlerde nette görmüstüm
ünlü bir adamyabancı esi dogum yapmıs
ama okarısına senın gögüslerin sadece benim diyormus
ve de emzirmesine müsaade etmiyormus
seninkide onun gibi bisi heralde
sevgini paylasagını biliyor ama
korkuyor..
tabii ki cocugun olunca onunla cok ilgilenemeyeksin ama
doganın kanunu bu!!

:roflol: aaa ne böğle manyaklarda var ha ilginç :roflol::roflol:

bebek evliligi güzellestirir bence
esini ikna etmeye bak
sen istiyorsun sonucta
bence bebeksiz evlilik olmaz ,
ille bebek olmalı..

sanirim fazla düsünülmeden genelleme yapilarak yazilmis ama yine de beni cok üzdü :a015: 8 yillik evliyiz ve bebegimiz yok olmayacak da.. hayatta hersey insanlar icin.... bebegimiz olmadigi icin evliligimiz anlamsiz ya da kötü mü ? hayir.. tabiiki hayir... hala ilk günkü gibi hatta daha fazla asigiz :asigim: 5 cocuk olup sevgisiz yasayanlar daha mi mutlu ? sadece evliligi güzellestirecegi konusunda hemfikirim...

konu acan arkadasa gelince, siz acele etmeyin. beyler bizden biraz daha ince düsünüyor bu konuda.. genelde bayanlar ince düsünür ama konu bebek olunca bayanlar duygulariyla hareket ettiginden beyler mantikla yaklasir. maddi durumumuz bebegi rahat ettirmeye , ilerde okutmaya yeter mi? ben is ve cocuk arasinda denge saglayip cocugumu gereken ilgiyi gösterebilir miyim? sorulari ise genelde ilk iki sirayi alir... bunlara kanaat getirince kendiliginden ister zaten ... sadece zaman verin.. sizin gibi o da kendini hazir hissetsin a.s.

Dünya tersinemi dönmeye basliyor acababenneyaptımki

Eskiden kadinlar cocuk istemezdi, malum hamilelik, bebegin bakimi sorumlulugu evin isi gücü kocanin istekleri evin gecimi falan, cocuk kararini verirken iyi düsünülmesi gereken seyler...lakin bu erkeklere son zamanlarda ne oluyor anlamiyorum...sanki kabak onlarin basina patlayacakmis gibi aman aman cocuk istemem demeleri cok komik bana göre...:delphin:

Eger cocuk icin biraz daha zaman istiyorsa ammennah gayet dogal, kendini hazir hissetmiyor olabilir, evlilignizin tadini cikarmak istiyor olabilir buna tamam....fakat eger hic istemiyorsa o zaman ciddi ciddi esinle konusman lazim canim...:kahve:

Umarim cözersiniz ve ikiniz icinde tatmin edici kararlar alirsiniz...:teselli:

bu tarz konuları evlenmeden önce konuşmanız çok iyi olurdu ... çocuk isteme, evlilikten sonra çalışma, para knuları falan muhakkak konuşulmalı.... biraz sabırlı olmalısnız ..onu kandırıp çocuk sahibi olsanız belki çok kötü bir baba olur o sebeple belli bir süre verin düşünmek için ve osürenin bitimine kadar hiç tartışmayın bence ..sonrada bir kere oturup enine boyuna konuşun siz kendiniz ve geleceğiniz için en doğrusunu bilirsiniz zaten...Allah herşeyin hayırlsını ıversin...

vallahi bebek bence süper birşey ama eşin o tadı almadığı için böyle düşünüyor tabiiki büyürken zorlukları oluyor bebeğin ama o zorluklarda tatdı tuzu işte
benim eşimde bebeğim olduğunda birazcık kıskanmıştı(hep inkar eder ama belliydi)sonradan ne kadar saçmaladığın farkına vardı vede hep der iyiki yapmışız bu çocuğu diye en başlarda oda istemiyordu ama oluncada böyle demeye başladı erkekler ilgi delisi
bence sen eşine sona olan sevgini vede ilginin ne olursa olsun azalmayacağını vede bebeğiniz olunca hayatınıza ayrı bir katacağını anlat

Back
X