Eşim çocuk istemiyor :(

YÜCE allahın verdiği bebek nasıl istenmez
bnm de bir tanıdığım hamıle kalmıstı ve eşi istemiyor diye aldrımak zorunda kalmıstı kız
milletin çocuğu olmuyor olması için neler yapıyorlar ama bunlar istemiyorlar
yok boyle birsey saçma gelıyor
alalh sonumuzu hayr etsin

Arkadaşlar aynı dert benimde başımda:(, 5,5 yıllık evliyiz, artık anne olmak istiyorum, kendisine de son birkaç aydır söylüyorum fakat kesinlikle yanaşmıyor,
bu ay korunmayı bıraktım ve bunu bildiği için bereberde olamıyoruz. bilmiyorum şu an çıkmazdayım anlayacağınız. Güzellikle konuştum ama anlamıor, böyle iyi
, çocuğu unut diyor, çok üzgünüm:(

benim eşimde çocuk istemiyor görümcem hep aramızı bozdu anneigil cocuk yapmayın dedıler adam ailesi ile sorun yaşadığım için cocuk istemiyor yasım 30 şuan o kadar kötüyüm ki ağlamaklıyım adama cocuk için yalvarıyorum ama adam dinlemiyor biz eşimle cıkarak evlendik ailesinin istediği başka biri vardı olamayınca cocukta yapmayın ilerde boşanırsanız cocuk arada sorun olmasın diyorlar benim geçen 1,5 seneme mi yanayım eşimi hiç tanımamış olmamamı

Bizde de tam tersi ben şu an (yani en az 1 sene)istemiyorum
eşim deli gibi istiyor
ben 3 aydır evdeyim tekrar bir iş bulup biraz çocuk için birikim yapmak istiyorum,hiç birşey gözümüzde kalmasın diye
ama eşim benim maaşım yeter ister çalış ister çalışma başlayalım çalışmalara diyor
zar zor aralık-ocak2012 ye erteleyebildim,yoksa küsmeler,tartışmalar oluyor bizde de...

benim eşimde ilk zamanlar istemiyordu ama bizim ev kredimiz var hafiflesin falan diye birde babası çok çektirmiş canım kocama onun için tedirgindi , korkuyordu sorumluluk almaktan anlıyordum ben onu. ama ağlaya ağlaya kabul ettirdim ve hamileyim.
şimdi ise benden daha hevesli , 6 . ayım bitti ve birkez bile kocam yanımda olmadan gitmedim doktora ultrasonda elini , yüzünü görmek istiyor hep. hep yanımda sağolsun.

Benim eşimde istemiyor, ilk bir sene olsun olsun diye kuyruğumda gezdi evliliğimiz otursun düğün borcu felan bitsin dedim erteledim. Şimdi borçlar bitti, ben istiyorum, ağlıyorum zırlıyorum ama kabul ettiremiyorum.

kızlar bu çocuk meselesi ince iş
bende eşimde çocuk istemiyorduk hep korundum
sonra artık çocuk yapalım dediğimidede çocuğumuz olmadı
zar zor binbir zahmetle tüp bebekle hamileyim şuanda
yaşlarınız çok geçmeden daha fazla ertelemeyin bence
insan rahata çabuk alışır hele erkekler böyle bir sorumluluğu almaktan çekiniyorlar
doktorum erkeler baba olmayı doğumdan 1 hafta sonra anca anlıyorlar diyor
az da sizin elinizde süpriz yapın sizde eşlerinize korunan taraf kadınlar olduğuna göre genelde..
herşey konuşarak olmuyo

of of benm kocamda istemiyo ben se çocuk delisiyim
ya bunu söylemekten utanıyorum ama hamile kalıcamdan korktugu için 7 aylık evliligizmizde düzgün biilşki yaşayamadık
sanki ilk denemede olcak ne buyuk bi korkudur bu anlamıyorum insanlar aylarca denyo ancak oluyo diyorum ama anlatamıyorum bi kere çok ısrar ettim eger hamile kalırsan aldırırsın dedi ben de Allah sana öyle bi ceza verecek ki çocugum olsun diye suruneceksin dedim ve ondan uzak kaldım bi sure
ne zaman bu konu açılsa bi sure ilişkiye girmiyoruz her zaman ben aglıyorum
dun parka gittik ben yine deli oldum tabi çocukları gorunce akşam yine sırt sırta donup yattık
annem de konuyu açmaya başladı artık herkese ben de istemiyorum daha erken diyorum ama şu anda aglıyorum bunları yazarken
tamam erken olabilir belki ama erkeklerin ben babalıga hazır değilim yok ilgin azalcak anlamıyorum ya hepsi bahane

Back
X