Eşim çoçuk istemiyor...

bubu82

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
6
0
16
İzmir
Slm ben 30 yasindayim esimde 42 esimin bir evliligi olmus bir oglu var 10 yasinda biz 4 yil ciktik simdide 16 aylik evliyiz.evlenmemizde cok zor oldu esimin evlilik korkusu sebebiyle simdide cocuk konusu.ayni seyleri yasamaktan korktugu icin cocuk istemiyor erken evliligimiz daha oturmadi diyor evliligimizin oturmama sebeblerini soruyorum bi sey demiyor.oglunla hic bi sorunumuz yok cok ii anlasiyoruz zaten cocuk delisi bi insanim.esimden kaynakli bir cok problem yasadik evliligimi suresince kadin hikayeleri birinde msj yakaladim digerinde tanimadigim bi numaranin faturasi odenmis slip buldum ikisindede tabii ki cok sarsildim kavga kiyamet ama affettim sadece konustum baska bi sey yapmadim dedi bunlari affeddip ben ondan bebek istiyorum onun dedigi daha erken ne zaman diyorum sure yok kocaman bir belirsizlik ne yapicafimi bilmiyorum.....

bencede erken eşiniz kendine güvenmiyor iki gün sonra herhangi bir sorumluluk alması gerektıgınde cok istiyordun ben karışmıyorum diyip kenara cekılıp bir cocugun butun sorumlulugunu sıze yıkabılır

Eşinize güveniyor musunuz? Anlattıklarınız benim başıma gelse, içimde bazı şüpheler olurdu geleceğe dair. Bebek istemeniz gayet doğal ama bence önce bir daha "affetmek" zorunda kalmayacağınız olayların yaşanmayacağına emin olmaya çalışın.

sorunlarını kabul edip biraz bile bile lades demişsin.
ve hala bir şeyleri kabul etme çabasındasın..hayat senin hayatınken neden bu kadar çok üstüne gittin ki?

ayrıca flört döneminde olan ya da evlenme isteği içinde olan kadınlara da sevgilileriyle çocuk isteklerini
dile getirmelerini öneriyorum naçizane.

Sorunsal derken su kadin hikayelerinden mi yoksa ilk evliliginden dolayi korktugu icin mi:(

kadınlardan dolayı adamın kendine güveni yok anladığım kadarıyla,bu durumda da çocuk ne kadar doğru tartışılır.bence sizde sadece çocuk istiyorsunuz evliliğinizin durumu netleşmemişken

Son düzenleme:
Bence eşiniz hiç bir şekilde güven vermiyor insana. Yani çook çoook iyi bir baba olsa bir kez daha çocuk sahibi olmak isterdi. Sevdiği kadından. Hiç birimiz boşanmak için evlenmiyoruz sonuçta. 16 ay olmuş evlilik oturmadı diye bir bahane sunuyor size.

Diğer yandan başka kadınların cep telefonu faturasını ödemesi de ciddi bir sorun bence. Herşeye katlanabilirim ama bu başka kadın mevzusu beni gerçekten geriyor. Asla kabullenmem. Siz gerçekten emin misiniz böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak isterken?

İşte yaşım geçiyor, yada evliliğin gereği çocuk yapmaktır diye değil. Gerçekten istemeniz lazım karşılıklı. Maddi manevi o bebeğe yetebilmeniz lazım. Siz eşinizin gerçek bi baba olabileceğine emin misiniz?

Adam daha ne desin
Herşeyini yakalamışsınız, evlilik oturmadı da diyor
Demek ki sizin düşündüğünüz türden bi gelecek planı yok

Siz de bırakın körü körüne bebek diye tutturmayı
Adam aldatmış yahu aldatmış ne bebeği...

Hadi siz kabulleniyosunuz diyelim
Ama o bebeğin tercih hakkı olsa inan bana dünyaya gelmek istemezdi
Aldatılmak sizin suçunuz değil ama böyle bi durumda bebek diye tutturmak o çocuğun vebaline girmekten başka birşey olmaz...

kocan 42 yaşına gelmiş, fakat hiç o yaşta babalık duygusu yok, hala kendini herhalde genç delikanlı sanıyor.
bu yaşta erkekler kendine niye çeki düzen vermez anlamam.. birde evlenip boşanmış, görmüş geçirmiş. hataları olduysa onu ilk eşiyle zaten ders çıkarmıştır
sen şimdi aslında sefasını sürmen gerekiyor. eğer öyle olmuyorsa, inan bana eşinin eski evliliğinde, eski karısı değildi bence kendinde hata vardı.
O yüzden şimdi sana aynısını yaşamak istemiyorum diyor, çünkü kendisine güvenemiyor nekadarda sana söz verdiyse, anladınmı.
Film şeridi gibi ilk evliliğinde yaşadıkları gözünün önüne geliyor, fakat akıllanmıyor.
İç çamaşırlarıda nedemek?? Bunun üstüne başka birşey yapmadım demek de neoluyor??? yani, bu işin içinde birşeyler var.
bence böyleyken çocuk düşünme derim, kendine yapmış olursun. Aman gözünü iyi aç. Eğer çocuk istiyorsan, ona bunu yavaş yavaş babalığa alıştır.

Allah yardımcın olsun..

Arkadaslar hepinize tesekkurler.cok haklisiniz ama insan goremiyo herhalde:(ben evlenmeden once solemistim bebek hikayesini ne zaman istersen dedi uzerine daha kadin olaylari olmadan 6ay gecmisti erken dedi olabilir diye dusundum en su fatura olayi ekimde oldu konustuk tabii ki gel de guven!! duzelirsek sana guvenebilirsem bebek yapalim dedim tamam dedi.onun ustune gecen ay reglim gecikti evde pozitif kanda negatif cikti test adamin dedigi tek su hayirli olsun oldu bu olaydan sonra ben delirdim bebek konusunda.inada bindi is ama dogru degil biliyorum.ha bi de soyle bi sey var ben ona guvenemedigim icin dir dir yapiyorum tel.kurcaliyorum suclu oluyorum beyimiz bunlardan da sıkıliyor rahatsiz oluyor cok abartiyomusum.bende tamam o zaman kotu bi sey yoksa bende yapayim diyince hayir!!!yani kafayi yicem evlilgimizde bunlari yapmasini gerektircek hic bir sey yok ne cinsel acidan ne de diger faktorler.ama durum bu.daha erken evlilik oturmadi neden oturmadi cvp yok.ya aynisi olursa o donemde maddi sıkıntida cekmis o su anda yok.peki ne zaman oturcak benden kaynakli degil oturmamasi ne olcak bilmiyorum bi sey diyemem diyo.ben bu adama nasil davranayim.ne yapYim toplanip annemin evinemi gideyim ne yapayim ya da bekleyim emin olayim en az1 sene daha bakalim ne olcak ne diyosunuz:((((

Esime malesef guvenemiyorum.unutmaya guvenmeye calisiyorum ama zor ekimden beri belli bi sey yok bi de esim genelde seyahat ediyor yani paranayok oldugum gunler cok oldu kendi me kizdigim ne yapiyorum diye.simdi daha iim ama tam guven asla yok....

Adam daha ne desin
Herşeyini yakalamışsınız, evlilik oturmadı da diyor
Demek ki sizin düşündüğünüz türden bi gelecek planı yok

Siz de bırakın körü körüne bebek diye tutturmayı
Adam aldatmış yahu aldatmış ne bebeği...

Hadi siz kabulleniyosunuz diyelim
Ama o bebeğin tercih hakkı olsa inan bana dünyaya gelmek istemezdi
Aldatılmak sizin suçunuz değil ama böyle bi durumda bebek diye tutturmak o çocuğun vebaline girmekten başka birşey olmaz...

Sanirim haklisin goremiyorum...beklemeliyim ya da beklemeden bitirmeli:(

Arkadaslar hepinize tesekkurler.cok haklisiniz ama insan goremiyo herhalde:(ben evlenmeden once solemistim bebek hikayesini ne zaman istersen dedi uzerine daha kadin olaylari olmadan 6ay gecmisti erken dedi olabilir diye dusundum en su fatura olayi ekimde oldu konustuk tabii ki gel de guven!! duzelirsek sana guvenebilirsem bebek yapalim dedim tamam dedi.onun ustune gecen ay reglim gecikti evde pozitif kanda negatif cikti test adamin dedigi tek su hayirli olsun oldu bu olaydan sonra ben delirdim bebek konusunda.inada bindi is ama dogru degil biliyorum.ha bi de soyle bi sey var ben ona guvenemedigim icin dir dir yapiyorum tel.kurcaliyorum suclu oluyorum beyimiz bunlardan da sıkıliyor rahatsiz oluyor cok abartiyomusum.bende tamam o zaman kotu bi sey yoksa bende yapayim diyince hayir!!!yani kafayi yicem evlilgimizde bunlari yapmasini gerektircek hic bir sey yok ne cinsel acidan ne de diger faktorler.ama durum bu.daha erken evlilik oturmadi neden oturmadi cvp yok.ya aynisi olursa o donemde maddi sıkıntida cekmis o su anda yok.peki ne zaman oturcak benden kaynakli degil oturmamasi ne olcak bilmiyorum bi sey diyemem diyo.ben bu adama nasil davranayim.ne yapYim toplanip annemin evinemi gideyim ne yapayim ya da bekleyim emin olayim en az1 sene daha bakalim ne olcak ne diyosunuz:((((

peki acaba eşiniz eski eşinden niçin ayrılmış? sebeb neymiş?? bunu hiç düşündünüz mü? kesin size, eski karım rahatsız dı, kültür farklılığı, geçimsizlik falan vardı demiştir, her erkeğin dediği gibi. Ben onu aldattım, yok ben onu dövdüm vs gibi, kendini kötüler mi? hayır, kötülemez.
yani diyeceğim oki, ha şuan sizinle evli, ha başkasıyla. önemli olan, eşinizin kafa yapısı. Siz kendinizi suçluyorsunuz. halbuki problem sizden değil, bikere eşiniz kendisine güvenemediği için bütün bunları yaşıyorsunuz. seyahat ediyor çok diyorsunuz, orada neler yaptıklarını bilmiyorsunuz dur.

bi kere erkek değinin, karısının akına birşey getirmemektir. (kusura bakmayın, sadece sizin eşinize değil, benim eşim olacak dahil, tüm erkeklere geçerlidir bu yazdıklarım).
erkek dediğin, eşine güven vermektir, eşi ona güvenmiyorsa, onu kafa olarak rahatlatmaktır.

Fakat bizimkiler ters tepiyor, bu kadının kafasına bunları nasıl sokarım, nasıl pisikolojisini bozarım diyemi çabalıyorlar acaba??? çok merak ediyorum.

ne diyeceğimi bilmiyorum, allah yardımcınız olsun.

Back
X