Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandir evli oldugumun tam olarak anlasilmasi icin 20 aylik diye yazdım yoksa ayla ölctugumden degil.Önce bi "Ne kadarlık evlisîniz?" Sorusuna "x aydır" diyemeyeceğin seviyeye gel, hala ay'la ölçüyorsun.
Evliliğin tadını iki kişilik yemek olarak bayatlayana kadar çıkartmak lazım, zira taze yemeğe mama karışınca hiç hoş olmayabiliyor.
Evliligi oturtup işini saglama alma kısmi 10yıl bile sürebilir göreceli bu 20ay da evliligndn emin olmasina yeter diye düsündümOnce evliligini oturt,isini saglama al,biraz birikim yap,evliliginden emin ol,oyle cocuk yap
Evliligimin yeterince oturdugunu dusunuyorum ama yinede çocuk konusunda karar veremiyorum aslında istiyorum ama bi yandanda calıs kızım birikim yap biraz diyorum bilemedim =)Evliligi oturtup işini saglama alma kısmi 10yıl bile sürebilir göreceli bu 20ay da evliligndn emin olmasina yeter diye düsündüm
Tamam, güzel. Lakin onu kastetmedim ben de. 36 aylık evliyim diyen bîrini duyar mıyız mesela? Ne demek istediğimi anladın bence.Ne zamandir evli oldugumun tam olarak anlasilmasi icin 20 aylik diye yazdım yoksa ayla ölctugumden degil.
Önce bi "Ne kadarlık evlisîniz?" Sorusuna "x aydır" diyemeyeceğin seviyeye gel, hala ay'la ölçüyorsun.
Evliliğin tadını iki kişilik yemek olarak bayatlayana kadar çıkartmak lazım, zira taze yemeğe mama karışınca hiç hoş olmayabiliyor.
Evlilikten oncede bir bucuk yıllık bir iliskimiz vardı ya suan calistigim is biraz agir o yuzden hamileyken birakmam lazim birakıncada is bulmam zor gibi hamilelere pek is vermekten yana degiller =/Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz. Mesela biz eşimle evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istedik çünkü uzun bir ilişki dönemi yaşadık. 20 ayda kısa bir süre değil esasen.
Hamilelik Döneminde ve doğumdan sonrada çalışabilirsiniz. Bu şekilde yapan bir çok kadın var :)
Evlilikten oncede bir bucuk yıllık bir iliskimiz vardı ya suan calistigim is biraz agir o yuzden hamileyken birakmam lazim birakıncada is bulmam zor gibi hamilelere pek is vermekten yana degiller =/
Ayını söyleyebilin zaten, asla söyleyemediğiniz zamanlar olmaz umarım. :)Neredeyse 5 yillik evliyim. Hala kusuratiyla ayini soyleyebilirim.
ne var ki bunda.