Esim cocuk konusunu ertelemek istiyor, sizce bu normal mi

sirine5561

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
12
0
1
40
Kizlar size bir konu danisacagim sanirim cogu kisi bu konuyla alakali sorun yasamissinizdir. Esimle 1 yillik evliyiz, ben 30, esim 34 yasinda. Evlenmeden once ilk 1 sene cocuk yapmayiz, evliligimizin tadini cikaririz diye konusmustuk. Zaten ben de dogumdan gercekten korkuyorum. Evliligimizin 1 yili doldu ama esim bi sure daha cocuk yapmayalim biraz daha evliligimizin tadini cikaralim diyoo. Sizce bu anormal bi durum mu ? Yasimiz malum cok genc degil.

Kizlar size bir konu danisacagim sanirim cogu kisi bu konuyla alakali sorun yasamissinizdir. Esimle 1 yillik evliyiz, ben 30, esim 34 yasinda. Evlenmeden once ilk 1 sene cocuk yapmayiz, evliligimizin tadini cikaririz diye konusmustuk. Zaten ben de dogumdan gercekten korkuyorum. Evliligimizin 1 yili doldu ama esim bi sure daha cocuk yapmayalim biraz daha evliligimizin tadini cikaralim diyoo. Sizce bu anormal bi durum mu ? Yasimiz malum cok genc degil.
Aranız nasıl, varmı fazla çatışma?

valla çikart evlliğin tadini çocuğu eşinizin hazir olmasini bekle..:)
zaman geçtikçe sende istemiyceksin o istedikçe..:)

Hayir catismamiz cok yok. Yani normal evliler gibi arada sorunlar cikiyor onun disinda cok catisma olmuyor.
O zaman gerçekten biraz daha evliliğn tadını çıkarmaya çalışıyordur...Hani bazı tipler vardır nereye gidecek bu ilişki diyenlerden değil demekki!o yüzden ona güzel örnekler verin hani çok boğmadan,sana benzeyen çok yakışıklı oğlum olsun yada senin gibi iyi huylu kızımız olsun vs örnekler eşindeki olumlu yönlerle değişebilir!eğer gerçekten hazır hissediyorsan tabi!

Çocuk için kendisini hazır hissetmiyor olabilir eşiniz, gayet normal bir durum.
Siz çok istiyorsanız bi kez daha konuşun ve tarihi daha ileri atın.
30 yaş bir şey değil, sağlıklı beslenin, spor yapın, sigara filan kullanmamaya/az kullanmaya dikkat edin,
rutin kontrollerinizi yaptırın.

Olur bunlar normal, şartları uygun hale getiredurun, bedeninizi hazırlamaya başlayın ufak ufak,
yine konuşursunuz, gözden geçirirsiniz.

Normal bence
Ya tam oturtalım evliliğimizi diyedir
Ya maddi kaygıdandır filan

Kadınlar kadar erkeklerde hazır olmalı.
Çocuk önemli mesele

Yaşınız da bisey yok ya çok gencsinjz daha anormal bi durum göremedim bende gerçektende biraz gezip tozmak tadını çıkarmak istiyordur

Çook normal ve çok haklı eşiniz.Çocuk dediğimiz şey insanın sadece küçük versiyonu.Milyon kere düşünmek gerek bence.
34 yaş ve hala istemiyorum çocuk.

anormal bir durum değil bekleyebilirsinizde..
nasıl tadını çıkarıyonuz Allasen :D

ne güzel fikrini açıkça beyan etmiş. . Belkide şuan bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek durumda hissetmiyordur kendini. . Acele etmeyin zamana bırakın. .

normal ama bence yasınız gecıyor yanlıs anlamayın. 2 cıyıde dusunuyorsanız bence fazla uzatmayın

Bence siz arada bir konuyu açın, çocuk konusu besleyen güzel şeylerden bahsedin gerçek kaygısı nedir anlarsınız tepkilerinden

Normal bence... Eşin ne zaman hazır hissederse o zaman yapın. Gezin tozun evliliğin tadını çıkarın. Çocuk olduğu zaman elin kolun bağlanıyor.

erkekler sanırım çocuk konusunda bayanlardan daha geri planda kalıyorlar
eşimden ve erkek kardesımden de biliyorum sorumluluk sahibi insanlarsa eger bu onları bıraz korkutuyor
bakabılır mıyım , yetebilir miyim vs
sorumluluk sahıbı bır ınsan olmasa zaten bunları dusunmez
belkı esınızın de bu tarz cekıncelerı vardır
erkeklerde bu durumu cok duydugum için bana garip gelmedı:)

Ay ben değil cocuk evlenmekten bile korkuyorum ki 27 yasındayim. Hani normalde benim yasimda anne olan bir sürü insan var, benden erken yaşta anne olanda var ama ben hazir değilim. En yakın iki arkadasim yeni anne oldu hic ozenmedim mesela. Yapi meselesi kesinlikle hazır hissetmesini bekle derim.

Back
X