Merhaba hanımlar,bir derdim var

Benim iki tane çocuğum var.Esim borçtan vs. Sıkıntıya girdi iki yıldır psikiyatri ilaclari kullanıyor.tedaviye başlamadan önce çok sinirli oluyordu kendini odaya kapatıyordu uyucam iyi değilim vs diyordu.hep idare ettim neyse ilaçlarla falan sakinledi düzeldi aramız genel olarak iyi ama böyle tikleri var mesela sürekli ellerinde etlerini koparır yere atar falan bı ara Buyuk oğlum da yaptı bu sefer yapma fln demeye başladı ona ama çocuk gördüğünü yapıyor işte gel de anlat.Bunun yanı sıra surekli bogaznda balgam varmış gibi bogazindan ses çıkarıyor oksurur gibi tam anlatamadım sanirim.artk snirlerim bozuldu uyarıyorum bak yapma şöyle küçük oğlum uyancak diyorum ses çıkarmıyor gene sonra devam alışkanlık yani.Yemek yerken böyle ses çıkarıyor mmm diye niye yapiyosun diyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum diyor ameliyt ol diyorum olcakmis.Burnunu karıştırır yere atar midem kaldirmiyo yapma soğuyorum böyle yapnca diyorum tamam diyor babasi da aynı burun karistiyor bı hastalık gibi yani onlarda gözümün içine bakarak yapıyor o da asdsfdsf. Buyuk oğlum 7 yaşında babasına çok düşkün işten gelsin diye gözü hep saatte.Ama bu bahsettigm alışkanlıkları göre göre o da yapmaya başladı çok üzülüyorum.Asıl konu bugün trafikteydik bı arabaya sinirlendi o....ç.... baska bişey daha dedi yazamiyorum buraya.Ben de çok dikkatliyimdir ,çocukların yanında lan bile demem.bu kadar emek veriyorum tamam okulda disarda vs.duyacak bunları ama bizden mi duysun yani biz ona aynayiz örnek olalım ki doğrusunu bizden öğrensin.Arabada çocukların yanında tartışmak istemedm.Eve gelince arabadan çocuklarla indik.Gel burdan dedi yanından yürümek istemedim arabanın diğer tarafından yürüdüm.Cocuga diyorki annen yine tripli.Hic kaale almadım.mesaj atmış sorun ne inerken tripliydin yine herzamanki gibi yazmış ben de sonra konuşalım çocuklarla ilgileniyorum yazdım.Boyle biriyle ne konusabilirim gereksiz detay vermiş olabilirim açıklayıcı olsun istedim.Kusura bakmayın sinirli halimle yaziyorum.Lutfen empati kurarak yönlendirin .Ayrica alıp karşıma konuştuğumda hep psikolojik durumunu öne sürüyor ilaç iciorum fln duzelcem diyor