eşim çocuklar olmasa senden boşanırım dedi ne düşünmeliyim?

Uzun süredir birlikte olmamış olmanız ciddi bir sorun. Bu durum erkekleri çok agresifleştiriyor. Kavga anında söylemişse çok ciddiye alma derim insan bu tip durumlarda sırf karşısındaki kırılsın diye ağır laflar edebiliyor.

Ama bu şekilde de gitmez tabi bence konuşun. Problemleri tespit edip çözmeye çalışın.

konuyu bir cümleyle anlatmak seni daha çok yorar.
hepimiz kendi kafamıza göre yorumlayıp soru sormak zorunda kalıyoruz.
vakit uygun değildi ise daha sonra uzun uzun yazabileceğin bir zamanda açsaydın keşke konuyu..

en basitinden kaç kişi sormuş kavga anında mı söyledi eşin bu cümleyi diye.
en azından böyle temel şeyleri anlatmalısın.
kavga ediyorduk, ya da bir sorun yokken şöyle dedi ben böyle dedim. karakteri şöyle, gibi..

kavgalıyken demişse ağzından kaçmıştır diyenler olabilir,
sakinken söylemişse acaba bir problemi var senin bilmediğin,
ya da 3 aylık bebek ve büyük diğer çocuk için endişeleri mi?
diye düşünebiliriz..
konunun ucunu çok açık bırakmışsın.

Son düzenleme:
Fevri davranmak mı?

Düşünme fiiliyata geç derim...

Ama eşin açsın davayı...Nafakanı iki çocugunuun bakım ücretlerini de ekleterek hesaplat...

Lütfetmiş senden iki çocuk yapmış,lütfedip senle bir ömür boyu hayatı kanırtıp yaşamaya razı olmuş???

Sence düşünecek ne kalmış ki?

Bu erkeklerin derdi nedir Allah aşkına? Kendini ATLAS KUMAŞ SANAN --PASPASLARLA dolu ortalık !!1
çok haklısın o paspaslar bizim yüzümüzden o hale geliyor suç bizim aslında

ya bu cümleyi anlamıyorum " çocuklar olmasa senden boşanırdım"
çok üzüyor beni. Çünkü iki yıl önce babamın anneme bu şekilde bağırdığını duymuştum.
üzülmüştüm. "çocuklara dua et"
Koskoca insanlar bile bu şekilde tartışabiliyor.
Şu an bile torunları olacak halen saçma sapan kavgalar ederler.

Üzülme canım.. herşey olacağına varır. Belki sinirli bir anında söylemiştir.

neden ayrı yatıyorsunuz? bir karı koca ayrı yatmaya başladığında zaten evliliği bitmiştir.
artık evde çocukları için yaşayan 2 ev arkadaşı olur o da çekilmez olur

merhabalar konuu açmış kçmış gibi oldum.eşimle alakasız bir konuda tartışırken böyle söyledi.eşimle hamilelikte oğlumda bizimle birlikte yatınca rahat etmek için ayrı yatıryordum.

cnm insan bi sinirle her şeyi söyler . annem çocuğuma bakıyor. annemle kavga sırasında çocuğum olmasa kapınızı açmam demiştim. yani böyle bişi mümkünmü? ama bi sinirle dedim .şimdi ben annemi sevmiyomuyum. o knuyu boşver bence.sakın bir laf için evini terketme.
Ama en önemli konu cinsel hayat. bir gün bebeği annene bırak. yeni bir gecelik. ve sonra sen girişimde bulun. Eşim cinselliğin erkekler için evliliğin %70 i olduğunu söyler. benden sana tavsiye kendine bak, alımlı ol, cinsel hayatına renk katacak alışverişler yap. unutma mutlu edersen oda seni mutlu eder sana ve evine iyice bağlanır. ben yaptım oldu :)

Back
X