Hep okurdum, benim başıma gelmez sanırdım.

Bana araba alacaktık, alamayacağız. Belki de Allah beni ve bebeğimi bir kazadan korudu ne bileyim. Gariban tesellisi benimki de
bu saatten sonra herşeyine el koyun. 100 tl bile ona buna yatıramasın. hafife almayın ona öyle davranmayın. çocuğun rızkını yemiş. arabanız olmalı, çocuklu her kadının arabası olmalı. durup durup kızıyorum adama ya,

bu saatten sonra herşeyine el koyun. 100 tl bile ona buna yatıramasın. hafife almayın ona öyle davranmayın. çocuğun rızkını yemiş. arabanız olmalı, çocuklu her kadının arabası olmalı. durup durup kızıyorum adama ya,
Az önce onun telefonunu kurcalıyordum. Yazışmalara bakıyorum birilerinden daha borç almış mi diye. Yakalandım. (Hiç yapmam böyle şeyler, keşke yapsaymışım.)
Telefonumu mu kurcalıyorsun dedi. Bundan sonra hep kurcalayacagım dedim, haklısın dedi. Para konusunda haklısınız yönetimi ele almalıyım

Az önce onun telefonunu kurcalıyordum. Yazışmalara bakıyorum birilerinden daha borç almış mi diye. Yakalandım. (Hiç yapmam böyle şeyler, keşke yapsaymışım.)
Telefonumu mu kurcalıyorsun dedi. Bundan sonra hep kurcalayacagım dedim, haklısın dedi. Para konusunda haklısınız yönetimi ele almalıyım
tabii ki kurcalayacaksınız. istemiyor mu zoruna mı gidiyor buyur kapı orada.asla gevşemeyin tamam içinizden canı sağolsun diyorsunuzdur ama dışınızdan belli etmeyin.

Kredi puanına bak borsa işlem geçmişine bak findeks raporu al detaylı borç görünür

Aylık 200 bin tl gelir çok çok değil ki
beni alıntılamamışsınız ama arka arka geldiği için biraz antitez gibi olmuş, tamam ultra mega çok değil ama "dur paramı katlayam da hanıma bi ajda alam"lık bir durum da yok, 200 bin lira geliri olan kişi/aile zaten ajda alabilir. benim karımın kolunda bi bilezik bile yok'luk bi durum da yok sanki kadın al al diye dırdır etmiş.

ajda alınamayacak kadar da değil yani.
ki bence 5 yılda 1 milyon birikmiş olması da az 200 bin gelir için.--tabi bilmioruz belki çok ekstra masraf çıktı, olağan şartlarda az görünüyor.
Ben de borsada para kaybettim. Mevcut birikimimin %25 i kadardı. Eşim bana aynı sizin gibi davrandı. Kızmadı. Yapma diye uyarmıştı ancak dinlememiştim. Bundan sonra böyle işlere girmememi, kimsenin bize kolay para vermeyeceğini vs anlattı. Siz normalsiniz 🩷❤️
ama sizin durumda 1 milyon liranın 250 bin lirasını batırmışsınız demek oluyor, üstüne 2 milyon daha borç hiç yok, değil mi?
arada fark var

birikmiş 5 milyonu olsa o gitse, üstüne 10 milyon daha borç yapsaydı, mesela...

beni alıntılamamışsınız ama arka arka geldiği için biraz antitez gibi olmuş, tamam ultra mega çok değil ama "dur paramı katlayam da hanıma bi ajda alam"lık bir durum da yok, 200 bin lira geliri olan kişi/aile zaten ajda alabilir. benim karımın kolunda bi bilezik bile yok'luk bi durum da yok sanki kadın al al diye dırdır etmiş.

ki bence 5 yılda 1 milyon birikmiş olması da az 200 bin gelir için.--tabi bilmioruz belki çok ekstra masraf çıktı, olağan şartlarda az görünüyor.

ama sizin durumda 1 milyon liranın 250 bin lirasını batırmışsınız demek oluyor, üstüne 2 milyon daha borç hiç yok, değil mi?
arada fark var

O gelir aralığında bu tür işler daha çok oluyor işte. 2 ajda az alayım paramı katlayım mantığı

arada fark var

Evet ben çok şükür ekstra borç yapmadan kurtulmuştum. Yine de para benim için değerli bir miktardı. Yerine koymak epey zaman almıştı 🥲

Erkeklerin bu saflığı beni benden alıyor. Ödenir bir şekilde cana zarar gelmesin,sağlık olsun. Ailesine acayip kinlendim çok biliyorlar her şeyi. Neyse. Çok bunaltmayın eşinizi olan olmuş artık.Allahtan toparlayacak malınız mülkünüz var. Aksi de olabilirdi. Kardeşi biraz anlayışlı davranırsa ev araba satmadan da bi iki seneye toparlayabilirsiniz bilemedim.

geçmiş olsun

ben olayı tam anlamadım:
1- eve giren para 200 bin (hadi siz de çalışıyor olun ve 100 -100 kazanıyor olun ya da kiralar da dahil 2000 olsun) daha bebek 5 aylık demek ki siz de yakın zamana kadar çalışıyordunuz, kiralar hala var. ya da siz çalışmıyor musunuz?

yanlış anlamazsanız 5 yıldır birliktesiniz, ev araç alınmamış herhalde evlendikten sonra (bahsi geçmemiş çünkü) ve kiradaymışsınız

ayda 200 bin kazandınız ve birikiminiz 1 milyon lira mı? bu işte bir tuhaflık yok mu?

birikim 1 milyon diye anladım o parayla yatırım yapılmış, üste istenen 2 milyon kardeşten alınmış. demek kenarda başka para mı yok?
yoksa var da siz o ortak para diye o paradan vermek mi istemiyorsunuz?

2- 1 milyon gibi bir parayla yatırım yaparken size hiç sormadı mı şu kağıdı alıyorum şunu yapıyorum filan diye ? 5 senedir birbirinizden ayrı mi yatırım yapıyordunuz?
hani siz borsa grafik temel analiz vb. hiç bilmeyen biri olsanız neyse ama bilmeyen biri de değilsiniz ki?

eşinizle ayrı ayrı mı birikim yapıyorsunuz? bu onun kendi birikimi miydi?
+1000000

Kendi tepkimin anormalliğini de düşünüyorum. Hiç tepki vermedim. Yani ağladım, üzüldüm, mideme vurdu sıkıntım ama onu suçlamadım.
Korktum kendisine bir şey yapar falan diye sanırım. Zaten hassas biridir. Çocuğumu düşündüm çok minik huzursuzlugu şimdiden hissetmesin istedim. Sütüm kesilmesin diye görmemezlikten duymamazlıktan geldim.
Acaba ben normal miyim. Başkası olsa yeri göğü inletirdi. Mal benim değil tamam da çocuğumuzundu aslında . Kendi anneligimi bile sorguluyorum.
Bence en dogrusunu yapmissiniz olmuşla ölmüse care yok bu saatten sonra dövünseniz ne fayda

Eşimle evlendigimde lüks bir semtte 2 evi vardı ve 1 arabası. Aile desteği ile alınmış. Benim bir şeyim yoktu. Mala mülke önem vermem. Parayı harcamayı severim ama ayağımı da yorganıma göre uzatırım.
Eşim 20 yıldır borsada işlem yaptığını söyler . (5 senedir beraberiz, 10 senedir tanıyorum.) Ben de borsada işlem yapardım ama çocuktan sonra grafik incelemeye vaktim hiç kalmadı bıraktım.
Bir süredir evimiz küçük diyordum. Onun evleri de kirada, biz de kiradayız. İş yerine yakın olabilmek için.
Bizimki koca koca evler bakmaya başladı. Sana iPhone 16 pro max alalım canım, sana ajda alalım canım, bilmem nereden ev bakıyorum. Hayırdır dedim , gömü mü buldun ?
1 hisse aldım uçuyor dedi.
3-4 hafta önce WhatsApptaki bir yatırım grubuna girmiş. Güya ortak hareket ettirip kağıtları uçuyorlarmış.
Bizimkinin 1 milyonu olmuş 10 milyon. Ama çekmesi için işlem bedeli 2 milyon istemişler , vermiş . Sonra KDV istemişler 1 milyon . Bizimki bana geldi cebinde 5 kuruş kalmamış, ağlamaklı benden para istiyor.
Şok içindeyim. 2 milyonu kardeşinden 2 günlüğüne almış . O kadar emin ki 10 milyon alacağına .
Azıcık araştırdım, eşim dolandırıcıların elinde.
Ama resmen hipnoz olmuş. İnanın aslında zeki bir adamdır. Nasıl büyülendi anlamıyorum.
Şimdi giden para 3 milyon. Neredeyse hepsi borç ve bence evlerden biri satılmalı ya da araba.
Çok fazla fikir beyan etmek istemiyorum çünkü bence hiçbiri benim değildi
Çünkü benim emeğim yok. Onun malı. Tabi cocugumunda...
Ailesi beni suçluyor, oğulları beni memnun etmek için yapmış.
Ama ben bir şey istemedim ki ? Elimdekilerle mutluydum. Ortalama 200 k gelirimiz var evimize giren. Çocuk olunca daha büyük bir eve kiraya çıkmayı istemek çok mu büyük bir istek ?
Bunları niye yazdım bilmiyorum.
Evliliğim zarar görsün istemiyorum. Eşim depresyona sürüklensin istemiyorum çünkü 5 aylık bebeğim var . Mutlu bir anne babayı hakkediyor yavrum..
Eşim dünden beri çöktü. Nasıl yaptım nasıl yaptım diye ruh gibi geziyor.
Elimden hiçbir şey gelmiyor, kimseye de anlatamiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Çoook geçmiş olsun çok üzüldüm..
Yapacak bir şey yok birşeyleri satacaksınız.Sağlam bir dava açın artık kriptolarda inceleniyor muhtemelen kiralık banka hesaplarına çektiler bu seferde onlar yanacak nerden tutsan herkes mağdur

geçmiş olsun

ben olayı tam anlamadım:
1- eve giren para 200 bin (hadi siz de çalışıyor olun ve 100 -100 kazanıyor olun ya da kiralar da dahil 2000 olsun) daha bebek 5 aylık demek ki siz de yakın zamana kadar çalışıyordunuz, kiralar hala var. ya da siz çalışmıyor musunuz?

yanlış anlamazsanız 5 yıldır birliktesiniz, ev araç alınmamış herhalde evlendikten sonra (bahsi geçmemiş çünkü) ve kiradaymışsınız

ayda 200 bin kazandınız ve birikiminiz 1 milyon lira mı? bu işte bir tuhaflık yok mu?

birikim 1 milyon diye anladım o parayla yatırım yapılmış, üste istenen 2 milyon kardeşten alınmış. demek kenarda başka para mı yok?
yoksa var da siz o ortak para diye o paradan vermek mi istemiyorsunuz?

2- 1 milyon gibi bir parayla yatırım yaparken size hiç sormadı mı şu kağıdı alıyorum şunu yapıyorum filan diye ? 5 senedir birbirinizden ayrı mi yatırım yapıyordunuz?
hani siz borsa grafik temel analiz vb. hiç bilmeyen biri olsanız neyse ama bilmeyen biri de değilsiniz ki?

eşinizle ayrı ayrı mı birikim yapıyorsunuz? bu onun kendi birikimi miydi?
Ben öğretmenim ve hala çalışıyorum. İkimizin de düzenli geliri var memuruz. Eşim maasimdan hiçbir şey istemez. Ailem ve hatta sülalem depremzede. Antakya depremzedesi. Yani dönebilecek bir yer yok diye onlara yaşadığımız yerde düzen kurdum. Eşyalar alındı, evler tutuldu . Şu an hala kira ve faturalara destek oluyorum, kardeşimi üniversitede okutuyorum. Tabi evimin ihtiyaclarini, bebeğimin ihtiyaçlarini da alıyorum. Bende geriye bir şey kalmıyor.
Bu anlattığım kısım bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum , bunun için de üzgünüm.

Onun dışında eşimle çok gezdik. Onlarca ülke gezdik. 1 milyon biriktiginden de haberim yoktu. Zaten mevcut 2 ev 1 araba, biraz altın vardı. Bana da bir araba alınca başka bir şeye gerek olmayacak gibi geliyordu. 3 evim 5 evim olmasını istemiyordum bu depremden sonra ..

Ava giderken avlanmış. Ortak hareket edip manipülasyon yapıyorlarmış yani… Gerçek olsa 1 milyondan 9 milyon kazanması demek hile hurdayla diğer bir çok insanın 9 milyonuna konmak onları dolandırmak demek açık açık. Parayı alcağını düşünürken hiç bir sorun yokmuş. Eşinizin en masum yanı para kaybetmesi bence. Bildiğin karakterde sıkıntı var.

Back
X