sakin kaldım ama sordum eskilerden değilmiş baya uzun konuştuk ikna oldum okuldan arkadaşlarım dedi eskilerden kimseyi merak etmiyorum ben esimi seviyorum ne zaman baktim.niye baktım hatırlamıyorum bile dedi x kisisini hani tanimiyridun dedim seni eklemisto ekleyince kim.diye merak etmisimdir dedi ki en son bir yıl önce bakmış bir yıldır hiç bakmamıs olduğu icin mantıklı gekdi anlattıkları sanırım esimi cok kaybetmekten korkuyorum ama.sanirim oda ilk defa böyle gördüm onu Üzgün böyle iste arkadaş lar sakin kalmami söyleyen arkadaslar haklıydı kat kat uabancuyiz belki ama nasik yardimci oluyor sunuz tsk ederim.
canım aldatma olsa dediğiniz gibi yaparım boşanmqayacaksan grurumu düşünürüm ki boşanırım muhtemelen allah yaşatmasın kimseye decogu kadının yaptıgı hatayı yapma
bosanmıcaksan asla bıldıgını bellı etme gormemezlıkten gel
bosanacaksan ortalıgı ayaga kaldır
zıra yuz goz olup bıldıgını soyleyıp ayrılmazsan cesaretlenır daha beterını yapar olan senın gururuna olur
ıyı dusun
hayır olması lazım değil benimde erkek arkadaşlarım onunda bayan arkaaşları var çokta normal yani bu durum ama ben eskilerdense diye şey ettimEski arkadaşlarıdır?
İnsanlar face ten taa ilk okul arkadaşlarını buluyor.
Yani iki cins olunca illa bir şey mi olması lazım?
ben didikler oldum herrşeyini telfonunu vs zaten ortalıktatır telefonu ama br kere şüpheye düşünce iştew nsan eşinin başkasını düşünmesini bile düşünemiyorO sarışın kıza baktı bakalı
Sen her gün yeni bir konu açar oldun
Adam mı çaktırmadan yapıyordu sen mi her şeyi didikler oldun bilmiyorum
Aslında birini sosyal medyada aratmasında bişey yokben didikler oldum herrşeyini telfonunu vs zaten ortalıktatır telefonu ama br kere şüpheye düşünce iştew nsan eşinin başkasını düşünmesini bile düşünemiyor
kız ona istek göndermiş ama kabul etmemişti benimki bende sordum bu kimdi diye tanımıyorum dedi e tanımıyorum dedin niye arattın dedim oda kimdir diye merak etmişimdir dediAslında birini sosyal medyada aratmasında bişey yok
Merak denilebilirdi de
Daha önce eklemiş tanımıyorum demiş bi tanesi mesela burda yalan var gibi, onun üstünde durmakta haklısın
İstek yolladığında bakmamış mıydı kikız ona istek göndermiş ama kabul etmemişti benimki bende sordum bu kimdi diye tanımıyorum dedi e tanımıyorum dedin niye arattın dedim oda kimdir diye merak etmişimdir dedi
muhtemelen ozaman baktı bir kere bakmış onada oysa beraber engellemistik anlamıyor işte :)İstek yolladığında bakmamış mıydı ki
doğru diyorsun aslında anlık karar veriyorum ama gayet sakindim konuşmamda gerekiyordu yoksa hep kötü davranıcaktım yada sduratsız olacaktım oda daha kötü sonuçlanıyorCok fevri davraniyosunz yapmayin diycektimki. Yapmissinz.
Smdi ne gecti elinize.
Kocanizdan hesap sorucaktiniz bakiyoz simdi kendinizden hesap soruyosunz benmiydim acaba aratan diye.
Cok yanlis bi tutumunuz var olaylara.
ben aile bağından girdim konuya sadakatın öneminden çıktım :)Merak etmia bakmis olabiliri seni sevmeyen birisi mutlaka seninle olmaz bunu hissedersjn ve anlarsin kadinlarin en buyuk sorunu bu cevredekilerden etkileniyoruz yasanan olaylari dinleyince acaba bizimkidemi yapoyor diyip kurcaliyoruz ve sonucunda uzuntu bize kaliyor bir ayndan iyi olmus tepkini gostermen ona gore ufacik bir seyde nasim tepkin oldugunu girsun ve affetmiyecegini bilip dikkatli davranir ve arada ayar cekmekte iyidir ama abartmamak kosuluyla cunku aldatilcak kadin konumuada dusurmeden kendini kiskaniyorum koruma icgm gudusu falan diceksin ama
hiç daha önce yakalamadım canım evet güven problemim var erkeklere karşı tanıdığım her erkek ailemden olsun hep kötüydü bu konuda sanırım bu yüzden birazda hiç yapmaz dediklerim hayran olduklarım bile bozuk çıktı şaştım kaldım hep hemde bir değil iki değil sonra kendi arkadaşlarımdan yana şansızlık yaşadım kız arkadaşlarım kızlarada bu yüzden güvenemiyorum şaka gibilerdi hep evli bekar hiç fark etmediğini göürünc sanırım bunu eşime mi mal ediyorum bilmiyorumcanım sen eşine güvenmiyor gibisin. hep acabaların var onunla ilgili. kıza baktı face de arattı bilmem ne. eşin güvenilmez bir insan mı ? ya da geçmişte falan bir şeyini mi yakaladın? hep olumsuz kötüsünü düşünüyorsun gibi geldi bana
aynen dediğin gibi sevmese niye dursun yanımda ki durmak istemese destekleyecek insanlar varken aldatmadığını biliyorum zaten ama benim eşimin birilerini merak etmesi benim hoşuma gitmiyor eğer sen rahatsız olmazsan böyle bir durumdan söyle dedim haklısın rahatsız olurum tabiki dedş beni anlamanı bekliyorum dedim anlamaz mıyım anlyorum dedi ayy çok olgundum yaaMerak etmia bakmis olabiliri seni sevmeyen birisi mutlaka seninle olmaz bunu hissedersjn ve anlarsin kadinlarin en buyuk sorunu bu cevredekilerden etkileniyoruz yasanan olaylari dinleyince acaba bizimkidemi yapoyor diyip kurcaliyoruz ve sonucunda uzuntu bize kaliyor bir ayndan iyi olmus tepkini gostermen ona gore ufacik bir seyde nasim tepkin oldugunu girsun ve affetmiyecegini bilip dikkatli davranir ve arada ayar cekmekte iyidir ama abartmamak kosuluyla cunku aldatilcak kadin konumuada dusurmeden kendini kiskaniyorum koruma icgm gudusu falan diceksin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?