eşim çok acil....!!!!!!!

Bundan sonra baksada arkasinda iz birakmaz keşke hic bunu konusmasaydin da gizliden takipte kalsaydin ben esime sürekli "Rusya'ya gitsende sana güvenim tam gonderdigim adam olarak geri donersin eminim" derim ama takibi asla bırakmam.

Cok fevri davraniyosunz yapmayin diycektimki. Yapmissinz.
Smdi ne gecti elinize.
Kocanizdan hesap sorucaktiniz bakiyoz simdi kendinizden hesap soruyosunz benmiydim acaba aratan diye.
Cok yanlis bi tutumunuz var olaylara.

Eski arkadaşlarıdır?
İnsanlar face ten taa ilk okul arkadaşlarını buluyor.
Yani iki cins olunca illa bir şey mi olması lazım?

O sarışın kıza baktı bakalı
Sen her gün yeni bir konu açar oldun
Adam mı çaktırmadan yapıyordu sen mi her şeyi didikler oldun bilmiyorum

canım aldatma olsa dediğiniz gibi yaparım boşanmqayacaksan grurumu düşünürüm ki boşanırım muhtemelen allah yaşatmasın kimseye de

Eski arkadaşlarıdır?
İnsanlar face ten taa ilk okul arkadaşlarını buluyor.
Yani iki cins olunca illa bir şey mi olması lazım?
hayır olması lazım değil benimde erkek arkadaşlarım onunda bayan arkaaşları var çokta normal yani bu durum ama ben eskilerdense diye şey ettim

O sarışın kıza baktı bakalı
Sen her gün yeni bir konu açar oldun
Adam mı çaktırmadan yapıyordu sen mi her şeyi didikler oldun bilmiyorum
ben didikler oldum herrşeyini telfonunu vs zaten ortalıktatır telefonu ama br kere şüpheye düşünce iştew nsan eşinin başkasını düşünmesini bile düşünemiyor

canım sen eşine güvenmiyor gibisin. hep acabaların var onunla ilgili. kıza baktı face de arattı bilmem ne. eşin güvenilmez bir insan mı ? ya da geçmişte falan bir şeyini mi yakaladın? hep olumsuz kötüsünü düşünüyorsun gibi geldi bana

ben didikler oldum herrşeyini telfonunu vs zaten ortalıktatır telefonu ama br kere şüpheye düşünce iştew nsan eşinin başkasını düşünmesini bile düşünemiyor
Aslında birini sosyal medyada aratmasında bişey yok
Merak denilebilirdi de
Daha önce eklemiş tanımıyorum demiş bi tanesi mesela burda yalan var gibi, onun üstünde durmakta haklısın

Merak etmia bakmis olabiliri seni sevmeyen birisi mutlaka seninle olmaz bunu hissedersjn ve anlarsin kadinlarin en buyuk sorunu bu cevredekilerden etkileniyoruz yasanan olaylari dinleyince acaba bizimkidemi yapoyor diyip kurcaliyoruz ve sonucunda uzuntu bize kaliyor bir ayndan iyi olmus tepkini gostermen ona gore ufacik bir seyde nasim tepkin oldugunu girsun ve affetmiyecegini bilip dikkatli davranir ve arada ayar cekmekte iyidir ama abartmamak kosuluyla cunku aldatilcak kadin konumuada dusurmeden kendini kiskaniyorum koruma icgm gudusu falan diceksin ama

Aslında birini sosyal medyada aratmasında bişey yok
Merak denilebilirdi de
Daha önce eklemiş tanımıyorum demiş bi tanesi mesela burda yalan var gibi, onun üstünde durmakta haklısın
kız ona istek göndermiş ama kabul etmemişti benimki bende sordum bu kimdi diye tanımıyorum dedi e tanımıyorum dedin niye arattın dedim oda kimdir diye merak etmişimdir dedi

rkd, post: 42567756, member: 699394"]Bundan sonra baksada arkasinda iz birakmaz keşke hic bunu konusmasaydin da gizliden takipte kalsaydin ben esime sürekli "Rusya'ya gitsende sana güvenim tam gonderdigim adam olarak geri donersin eminim" derim ama takibi asla bırakmam.[/QUOTE]
yani aslında caktirmican :) ama ilerisinin olmadığını düşündüğüm icin ayağını denk alsın dikkat etsin de istiyorum ve samimiydi aksam yiklarca uc bes kez aramış birilerini madem aekadasi çok ta önemli olsa daha sık aradı die düşündüm

Cok fevri davraniyosunz yapmayin diycektimki. Yapmissinz.
Smdi ne gecti elinize.
Kocanizdan hesap sorucaktiniz bakiyoz simdi kendinizden hesap soruyosunz benmiydim acaba aratan diye.
Cok yanlis bi tutumunuz var olaylara.
doğru diyorsun aslında anlık karar veriyorum ama gayet sakindim konuşmamda gerekiyordu yoksa hep kötü davranıcaktım yada sduratsız olacaktım oda daha kötü sonuçlanıyor

ben aile bağından girdim konuya sadakatın öneminden çıktım :)

hiç daha önce yakalamadım canım evet güven problemim var erkeklere karşı tanıdığım her erkek ailemden olsun hep kötüydü bu konuda sanırım bu yüzden birazda hiç yapmaz dediklerim hayran olduklarım bile bozuk çıktı şaştım kaldım hep hemde bir değil iki değil sonra kendi arkadaşlarımdan yana şansızlık yaşadım kız arkadaşlarım kızlarada bu yüzden güvenemiyorum şaka gibilerdi hep evli bekar hiç fark etmediğini göürünc sanırım bunu eşime mi mal ediyorum bilmiyorum

aynen dediğin gibi sevmese niye dursun yanımda ki durmak istemese destekleyecek insanlar varken aldatmadığını biliyorum zaten ama benim eşimin birilerini merak etmesi benim hoşuma gitmiyor eğer sen rahatsız olmazsan böyle bir durumdan söyle dedim haklısın rahatsız olurum tabiki dedş beni anlamanı bekliyorum dedim anlamaz mıyım anlyorum dedi ayy çok olgundum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…