- 26 Ağustos 2020
- 277
- 472
- 23
- Konu Sahibi denizimlola
Merhabalar. Eşimle ünv den tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz 10 aylık bi kızımız var. Çok sorunlar aştık ailesel vs.. bugüne kadar en büyük sorunumuz eşimin fazlasıyla asosyal olmAası. 8 senedir birlikteyiz bugüne kadar yaptığımız tüm etkinlikler benim zorlamamla oldu. Hep söz veriyorum değişecem dedi biraZ ilerleme kaydedip eski haline geri döndü. Hiç arkadaş edinmiyor edinse dahi yakın ilişki kurmuyor mutlu olduğu tek şey enstrüman çalmak. Ben ise artık evde aynı şeyleri yapıp durmaktan sıkıldım usandım. Bir parka çıkarken bile acaba gitmesek mi diye gözümün içine bakıyor. Ünvte de bu kadar değildi.
Son zamanlarda daha çok artık. Bana karşı hep saygılı bu güne kadar beni şaşırtacak bişey yapmadı. Ama ben artık hayatımda ki insanla anılarım olsun istiyorum. Ne yaptıysam düzelmedi aşamadı bu durumu. Konuştuğumuz zaman bana yardımcı ol bende düzeltmek istiyorum bu durumu diyor ama nasıl yardım edeceğimi de bilmiyorum artık. Onu bişeylere zorlamak istemiyorum mutsuz olacağı rahat hissetmeyeceği yerlere zorla götüremem ya.ama ben artık hayatımı dört duvar arasında geçirmek istemiyorum.yasadığımız yer de tanıdığım biri yok. Açıkçası kendimi çok yalnız hissediyorum. Bu durumu benden başka yaşayan var mı ya da gerçekten bi önerisi olan? Şimdiden teşekkürler
Son zamanlarda daha çok artık. Bana karşı hep saygılı bu güne kadar beni şaşırtacak bişey yapmadı. Ama ben artık hayatımda ki insanla anılarım olsun istiyorum. Ne yaptıysam düzelmedi aşamadı bu durumu. Konuştuğumuz zaman bana yardımcı ol bende düzeltmek istiyorum bu durumu diyor ama nasıl yardım edeceğimi de bilmiyorum artık. Onu bişeylere zorlamak istemiyorum mutsuz olacağı rahat hissetmeyeceği yerlere zorla götüremem ya.ama ben artık hayatımı dört duvar arasında geçirmek istemiyorum.yasadığımız yer de tanıdığım biri yok. Açıkçası kendimi çok yalnız hissediyorum. Bu durumu benden başka yaşayan var mı ya da gerçekten bi önerisi olan? Şimdiden teşekkürler