- 14 Haziran 2025
- 24
- -1
- 1
- 22
- Konu Sahibi seyma000000
Merhabalar bana bi akıl verirseniz çok sevinirim neredeyse 6 yıllık evliyim bir çocuğum var 3 yaşında . Eşim çok cimri kızlar. Yani evlendik evleneli herşeyi esirger benden ve çocuğundan. Örnek vereyim mesela birçok şeyi babası alır ve ordan getiriyoruz un, bulgur, tarhana, süt, yazın sebze, ekmek, şeker , peynir hatta tavuğu bile onlar besler ordan getiririz. Buna rağmen sürekli yok yok yok. Param yok deyip duruyor. Asgari ücretli çalışıyor ev iki katlı bizim, birçok tarla , hayvanlar, traktör vs. Herşeyimiz var ama hep param yok diyor. Üzerime doğru düzgün bi kıyafet alamıyorum. 6 yılllık evliliğinde bana hiç para vermedi. Ve çalışmama izin vermiyor hatta gassallık kursuna girdim online sadece 2 bin TL ye sertifika alıcaktım çalışmak kendi ayaklarım üzerinde durmak için ama ne o parayı ödedi nede bi işe girmeme izin veriyor. Sözde o benim kocam ondan izinsiz birşey yapsmazmışım. Evden çıkmama izin yok, tek başıma annemlere gitmek yasak, biriyle konuşmama sürekli laf ediyor, ayda bi kere kavga dövüş annemlere gidiyoruz. İnanırmısınız çocuğuma tuvalet eğitimi dahi veremiyorum nerdeyse 4 yaşına giricek ne alt bezi alıyor ne çamaşırını, sürekli bişey istediğimizde öbür ay öbür ay deyip duruyor mahkeme gibi erteliyor sürekli bıktım artık, ailesine bi hafta gitmesem kavga çıkarıyor, herşeyi benden beklıyo evdeki işimi bi gün yapmasam bi ton laf işitiyorum. Ama o bir ay çalışıyor ama bi kuruşunu görmüyorum. Ayda bir market ve pazarımız oluyo . Toplasan 4 bin falan gidiyo aldıklarımız sınırlı ve en ucuzları, inanırmısınız evime hala daha özenip bi süs eşyası olsun veya başka eşya olsun alamadım. Çocuğum bi şey görüyo istiyo almıyo. Sırf annesi ekmek yapmakta zorlanıyo dizleri ağrıyo diye, eşimde almıyo zaten evde yapıyorım ekmeğimi.
Aileme anlatıyorum bizimde kocalarımız böyle diyolar. Eşimin ailesine anlatıuorum yüzüme karşı destek veriyormuş gibi yapıyolar ama bi kere ses kaydına aldım onlar arkamdan konuşurken, beni kötülemişler. Eşim tek çocuk 33 yaşında, olgun olması gerekirken huysuz çocuklar gibi. Ne gülüyo ne konuşuyor ne bizimle ilgileniyo ne gezmesi var ne dışarda bi çay bi yemek yedirmesi var. Bi insan herşeyde mi kusurlu olur ya. Kaç kere bırakıp baba evine döndüm Kuran'a el basmalsr, yeminler, sözler, ağlamalar, annemin boynunda ağlamışlığı var ama her döndüğümde bir haftayı geçmedi evdeki o huzur . Meğerse huzur ne büyük nimetmiş.
Daha birçok şey ben sadece maddiyatı anlattım ki bu çeyreği bile değil daha neler neler
Kızlar napayım ben bi akıl verin ya lütfen...
Aileme anlatıyorum bizimde kocalarımız böyle diyolar. Eşimin ailesine anlatıuorum yüzüme karşı destek veriyormuş gibi yapıyolar ama bi kere ses kaydına aldım onlar arkamdan konuşurken, beni kötülemişler. Eşim tek çocuk 33 yaşında, olgun olması gerekirken huysuz çocuklar gibi. Ne gülüyo ne konuşuyor ne bizimle ilgileniyo ne gezmesi var ne dışarda bi çay bi yemek yedirmesi var. Bi insan herşeyde mi kusurlu olur ya. Kaç kere bırakıp baba evine döndüm Kuran'a el basmalsr, yeminler, sözler, ağlamalar, annemin boynunda ağlamışlığı var ama her döndüğümde bir haftayı geçmedi evdeki o huzur . Meğerse huzur ne büyük nimetmiş.
Daha birçok şey ben sadece maddiyatı anlattım ki bu çeyreği bile değil daha neler neler
Kızlar napayım ben bi akıl verin ya lütfen...