• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok cimri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin paraları başka yerde yediğine o kadar eminim ki. Bu cimri değil size bakmıyor sadece. Çocuğa yazık.
Yok canım bi yere çıkmıyor hiç geç gelmiyor eve çok dikkat ediyorum ama nerde bu paralar deyince kavga çıkıyor harcıyorumya diyor

cimrilikten öte bir durum var. ekonomik ve psikolojik şiddet var. direkt boşanma sebebi. mahkemeye ispat etsen hiç uzamaz mahkemen. bahanelere sığınma. şayet şikayetçiysen adım at. yaşın çok genç. bedenen güçlüsün. istesen her işin üstesinden gelirsin. evde oturup da ağlamak kolay. elini taşın altına koy. hayatına sahip çık.

cimrilikten öte bir durum var. ekonomik ve psikolojik şiddet var. direkt boşanma sebebi. mahkemeye ispat etsen hiç uzamaz mahkemen. bahanelere sığınma. şayet şikayetçiysen adım at. yaşın çok genç. bedenen güçlüsün. istesen her işin üstesinden gelirsin. evde oturup da ağlamak kolay. elini taşın altına koy. hayatına sahip çık.
Nasıl ispat edebilirim sence

Çalışıyormuş başınızı beklemıyormus sonuçta isterseniz daha önce defalarca gitmişsiniz yine gidersiniz ?

ayrıca sevgi böyle bisey değil sizde kendınızı buna inandırmayın lütfen .
Biliyomusun çok haklısın bende bunu anlamıyorum bunun içinde yazdım neden gidemiyorum ben kavga anı yanımda oluyo bırakmıyo ama daha sonra bi gün sonra falan işe gidiyo. Ben çokmu kprkağım kendime neden hiç özgüvenim yok. Halbuki sevmiyorum da

üç çocuk olsun ondan sonra

Nasıl ispat edebilirim sence
kades yükle telefonuna. tartışma anında sana fiziksel güç uyguluyor mu? seni itip kakıyor mu? kadesi ihmal etme. telefonunun konum bilgisini de açık tut. hemen kadese bas. yardım iste. ispat edersin kolay. ailenden şahit bul. annenlere zaten gidemiyormuşsun. onlar sana şahitlik eder.

kades yükle telefonuna. tartışma anında sana fiziksel güç uyguluyor mu? seni itip kakıyor mu? kadesi ihmal etme. telefonunun konum bilgisini de açık tut. hemen kadese bas. yardım iste. ispat edersin kolay. ailenden şahit bul. annenlere zaten gidemiyormuşsun. onlar sana şahitlik eder.
Hiçbir şekilde fiziksel bir şiddet yok tamamen psikolojıik

Biliyomusun çok haklısın bende bunu anlamıyorum bunun içinde yazdım neden gidemiyorum ben kavga anı yanımda oluyo bırakmıyo ama daha sonra bi gün sonra falan işe gidiyo. Ben çokmu kprkağım kendime neden hiç özgüvenim yok. Halbuki sevmiyorum da
o zaman sizde de bi sorun var sevmediğim birinin kirli donunu yıkayıp evinde oturmam . bunun para vermesi vermemesiyle de alakası falan olamaz . Sevmiyorsam bitmiştir bunu yapmam ,kendıme olan özsaygımı bitirdikten sonra da yaşıyorum demem yani . Sevmediğim birinin nie yatağında uyuyayım böyle saçma salak aile evinden yiyecekler getirerek gecınmeye çalışayım

Çocuk ıcın demeyin . Çocuğa da eziyet suan 4 yaş çocuğu altında bezle dolandırıyorsunuz
Yani bizle aynı şeyleri yiyip içiyor o çocuk mahvolmuyor mu masumun poposu 😏bide nerden buluyorsunuz o kadar büyük bezi . Hayret edilesi geldi yani çocuğa alt çamaşırı almıyor die sizinde çocuğu bezden çıkaramamanız ayrı saçma .dedesine söyleseniz alır iki kilot nolacak sanki unu bulguru getırıyorsunuz iki kilot mu isteyemedınız . Kendı annenıze soylesenız oda alır iki alt çamaşırı . Çocuğuna kilot almayan herif size 6 senedir çamaşırda almıyordur aileniz durumun farkındadır zaten

paket paket bez alıyor , yok çok saçma bunu pinti olmayan biri bile yapmaz sizinki nasıl yapıyor

4 yaşındaki çocuğa tuvalet eğitimi bile veremiyorum ‘a kadar okuyabildim…

Yuh yani ne alakası var 4 yaşına gelmiş cocugun cimri bir babası olsa bez almak istemez
Diğer konularda haklısınız ama cocukla ilgilenmemenizi gerektirecek bir durum oldugunu sanmıyorum
Hatta ısınız gucunuz yok neden yani 4 yaşındaki cocuk bu sıcakta bezine yapıyor😳

Hiçbir şekilde fiziksel bir şiddet yok tamamen psikolojıik
Neyse sizin boşanmaya niyetiniz olsaydı defalarca aile evine gittim yalvar yakar Annemın omzunda ağladı getirdi yazmışsınız ..
çoktan çıkar gider davanızı açardınız oda ne kadar istemıyorum derse desin bi avukatla işinizi çözer yüzyüze bile gelmezdiniz . Burdaki çoğu kadın cekısmeli dava diyince sürekli adliye kapılarında dolancam zannediyor kendını, vekâletinizi verir muhattap bile olmazsınız halbuki .

Bu kadar bahaneleriniz vardı nie konu açtınız fiziksel şiddet yok eşten korku yok neyse 2-3 çocuktan sonra bakarsınız artık çünkü korunma için hap map da almıyordur bu adam e prezervatif e para vermiyordur zaten sonra kazayla oldu dersiniz .

Akıl versek de uygulayacabilecek misiniz ?
anlatıklarınız içinde cimrilik bence en masumu
Adam size bildiğiniz köle muamelesi yapıyor. Sizin yaşamanıza izin vermiyor sadece nefes alıyorsunuz.
Bu şekilde sağlıklı bir annelik de yapamazsınız çocuğunuza.

Daha önce nasıl gittyseniz yine gidin 22 yaşında gencecik bir kadınsınız hayatın çok başındasın.

o zaman sizde de bi sorun var sevmediğim birinin kirli donunu yıkayıp evinde oturmam . bunun para vermesi vermemesiyle de alakası falan olamaz . Sevmiyorsam bitmiştir bunu yapmam ,kendıme olan özsaygımı bitirdikten sonra da yaşıyorum demem yani . Sevmediğim birinin nie yatağında uyuyayım böyle saçma salak aile evinden yiyecekler getirerek gecınmeye çalışayım

Çocuk ıcın demeyin . Çocuğa da eziyet suan 4 yaş çocuğu altında bezle dolandırıyorsunuz
Yani bizle aynı şeyleri yiyip içiyor o çocuk mahvolmuyor mu masumun poposu 😏bide nerden buluyorsunuz o kadar büyük bezi . Hayret edilesi geldi yani çocuğa alt çamaşırı almıyor die sizinde çocuğu bezden çıkaramamanız ayrı saçma .dedesine söyleseniz alır iki kilot nolacak sanki unu bulguru getırıyorsunuz iki kilot mu isteyemedınız . Kendı annenıze soylesenız oda alır iki alt çamaşırı . Çocuğuna kilot almayan herif size 6 senedir çamaşırda almıyordur aileniz durumun farkındadır zaten

paket paket bez alıyor , yok çok saçma bunu pinti olmayan biri bile yapmaz sizinki nasıl yapıyor
Canım ailemede bişey denmiyor emin olabilirsin boşuna erkenden evlenmedim birazda onlar yüzünden. Kayınpederim tarafından iste dedin ama ben sürekli söylüyorum ve tamam ben alırım diyo ve sonu fos, hiçbir şey aldıklatını görmedim daha yalan söyleyecek bi halim yok

Bez almak don almaktan daha pahalıya gelir. 10 tane don alsan çocuğa aylarca kullanır ama bir paket bez kaç gün gidecek? Koskoca 4 yaşında çocukta bezlenmez yani

4 yaşındaki çocuğa tuvalet eğitimi bile veremiyorum ‘a kadar okuyabildim…

Yuh yani ne alakası var 4 yaşına gelmiş cocugun cimri bir babası olsa bez almak istemez
Diğer konularda haklısınız ama cocukla ilgilenmemenizi gerektirecek bir durum oldugunu sanmıyorum
Hatta ısınız gucunuz yok neden yani 4 yaşındaki cocuk bu sıcakta bezine yapıyor😳
Hasta olmasa adam heralde beni bu duruma sokmaz iki gün önce denedim sinirlenip. Bezi çıkardım ama malesef çamaşırı olmadığı için büyük tuvaletini odanın ortasına yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X