Eşim çok Değişti

gizli88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
168
18
Herkese Merhaba, biz Eşimle yaklaşık 1,5 senedir evliyiz. Evliliğimizin ilk ayları daha doğrusu ilk senesinde her şey normaldi, Eşim daha çok ilgileniyordu benimle yani sevdiğini belli ediyordu cinsellikte haftada 3-4 defa idi. Ama bu son aylarda bir garipleşti bana artık dokunmuyor benden uzak duruyor ben yanaşınca'da uykum geldi veya yapma falan diyor. Hemen yatmaya gidiyor benim ona yaklaşmamdan çok korkuyor bir kaç kez iş arkadaşlarıyla mesajlaşırken yakaladım hatun görmesin yazmış sonra ben sorunca'da neyi görmeyim hemen sildi ısrarla sorduğuma rağmen aman işte pis pis yazıyorlar ya onu dedim görme diye. Arkadaşlarıyla yazışmalarını sürekli siler hale geldi hiç yapmazdı aslında. Şimdi Ramazan ayında olduğumuz içinde bir kez yaklaşayım dedim öpmeye falan başladım bana hayırdır canın mı çekti Ramazanda olmaz dedi, bende öyle bir şey olmadığını söyleyip öpmeye devam ettim diye azdın sen galiba dedi ittirdi beni. Çok bozuldum çok soğudum öyle demesine azdın mı ne demek çok zoruma gitti kaç gündür sinirlerim çok bozuk arkadaşlar inanın sadece cinsellikle alakası yok aslında ilgisiz olması'da çok etkiliyor beni. Artık Cinsellik diye bir şey yok evliliğimizde, bazen 2-3 ay geçmesine rağmen bana mısın demiyor yanaşmıyor etmiyor ben anlamıyorum böyle değildi benim Kocam. Ben çok bakımlı biriyimdir her gün banyomu yaparım kremlerimi sürerim asla pasaklı çıkmam karşısına asla kokmam çok dikkat ederim bu tarz şeylere hani desem ki bunların tam tersiyim ondan böyle davranıyor anlarım ama yok anlam veremiyorum. Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..

Açık açık sorman lazim kocana yoksa sorunu anliyamazsin ki bacım.sorunu bilmeden burda ne yorum ypsak yanlış olur.

Açık açık sorman lazim kocana yoksa sorunu anliyamazsin ki bacım.sorunu bilmeden burda ne yorum ypsak yanlış olur.
konuşmaya çalışıyorum bir sorun olmadığını söylüyor veya hiç cevap vermiyor. Ben ona dedim ki ben seninle 2-3 ay ilişkiye girmesem sen bundan ne çıkarırsın beni istemiyorsun diye düşünürüm dedi. Bende dedimki ee bende öyle düşünüyorum senin için sen ne kadar sex manyağı olmuşsun ne kadar azdın sen diyor bana

mesajlarda gerçekten dediği gibi erkek arkadaşları saçmalamışsa görmeni istememiş olabilir. ama sen yaklaştıkça reddetmesi kötü olmuş:KK43: bir süre sen de yüz verme bence, kendi haline bırak, sen yaklaştıkça adam kendini bir şey sanmış. ayrıca diyorsun ya bakılmıyım özenliyim diye, bunlar çok güzel canım, ama pardon da onun da senin için bunları yapması gerekmez mi, bir de üstüne seni reddediyor,nankör bu erkekler ya gerçekten.

Eve gelip gıtmelerı nasıl boş vakıtlerınde nerede bi degisiklik varmı?

mesajlarda gerçekten dediği gibi erkek arkadaşları saçmalamışsa görmeni istememiş olabilir. ama sen yaklaştıkça reddetmesi kötü olmuş:KK43: bir süre sen de yüz verme bence, kendi haline bırak, sen yaklaştıkça adam kendini bir şey sanmış. ayrıca diyorsun ya bakılmıyım özenliyim diye, bunlar çok güzel canım, ama pardon da onun da senin için bunları yapması gerekmez mi, bir de üstüne seni reddediyor,nankör bu erkekler ya gerçekten.

işten geldiğinde artık öpmüyoruz'da birbirimizi bir soğukluk girdi nedeni bilinmez

konuşmaya çalışıyorum bir sorun olmadığını söylüyor veya hiç cevap vermiyor. Ben ona dedim ki ben seninle 2-3 ay ilişkiye girmesem sen bundan ne çıkarırsın beni istemiyorsun diye düşünürüm dedi. Bende dedimki ee bende öyle düşünüyorum senin için sen ne kadar sex manyağı olmuşsun ne kadar azdın sen diyor bana
Boyle sacmalikmi olur 2-3 ayda birlikte olmayınca azdin demeler.bi sure göz hapsinde tut .kullandığı sosyal ağlar telefonu mesajları bi kurcala istersen .işkillendircek durum.umarım düzelir sorununuz

Boyle sacmalikmi olur 2-3 ayda birlikte olmayınca azdin demeler.bi sure göz hapsinde tut .kullandığı sosyal ağlar telefonu mesajları bi kurcala istersen .işkillendircek durum.umarım düzelir sorununuz
onada baktım az önce şüpheli bir durum yok bütün dökümanlarını mail adresime gönderdim kontrol ettim.

aldatma olayı olduğunu sanmıyorum ben, ikinizin arasında bir iletişimsizlik var.eşin hep böyle miydi bilmiyorum da belki zamanla kendini salmıştır bilmiyorum:KK43:

şimdi burdan kocana dümdüz giderdimde...neyse. çok fazla simarmis laf denemez olmuş artık. sen gozlemlemeye devam et canım bişey olursa illaki açık verir ama rabbim ona fırsat vermesin, bunları okudukça uzuluyorum ya bu erkek milletine neyapsan yaranilmiyor. eminimki sizin kadar kendine ozenide yoktur ama hep bizler onları pohpohluyoruz simariyorlar galiba !..

aldatma olayı olduğunu sanmıyorum ben, ikinizin arasında bir iletişimsizlik var.eşin hep böyle miydi bilmiyorum da belki zamanla kendini salmıştır bilmiyorum:KK43:

eşim 28 yaşında polis memuru iş yerinde çok sevilen biri beni gören herkes diyor değerini bil değerini bil diye ama benim değerimi bilen yok tabi. Eşim diye demiyorum gerçekten çok iyi niyetli çok temiz kalpli bir insan ama çok değişti

şimdi burdan kocana dümdüz giderdimde...neyse. çok fazla simarmis laf denemez olmuş artık. sen gozlemlemeye devam et canım bişey olursa illaki açık verir ama rabbim ona fırsat vermesin, bunları okudukça uzuluyorum ya bu erkek milletine neyapsan yaranilmiyor. eminimki sizin kadar kendine ozenide yoktur ama hep bizler onları pohpohluyoruz simariyorlar galiba !..

karşısına çıplakta çıksam fantezi elbiseside giysem bana mısın demiyor git üstüne bir şey giy üşürsün diyor

siz yanaşmayınca istemediğinizi düşünür kendisi aynısını yaptığında sizin azdığınızı düşünür

eşinizin empati yoksunu olduğunu anlıyorum şu yorumunuzdan

siz yanaşmayınca istemediğinizi düşünür kendisi aynısını yaptığında sizin azdığınızı düşünür

eşinizin empati yoksunu olduğunu anlıyorum şu yorumunuzdan

hayır yanı amaçım ona yakın olmak onu sevdiğimi göstermek ben kendisine ilişiye girmek için yaklaşmadım öpeyim sarılayım seveyim diye ama ondanda korkar oldu

ailenle aran nasil bir sorun oldugunda yaninda olurlarmi

ailem her zaman arkamdadır, şükürler olsun ama annemde babamda çok seviyorlar damatlarını toz kondurmazlar bir şey olsada. Çok büyük ciddi bi durum olmazı gerekiyor bu durumda. hatta annem kısa bir zamanda bizdeydi o bile farketti dedi kızım dedi siz nasıl evlisiniz ne oldu küsmüsünüz falan dedi anlamış yani

X