Eşim çok garipleşti

Doğru sözleri genelde beğenirim ondan bnları koydum.tahammülsüz oldugumu dşünüosa neden 6 senedr ses yoktu şmdi çıktı.ya aslnda benim eşim biraz garip.benimseme sorunu var.ona göre kadın sadece ymek ev temzliği ve çocuk bakar.çocuk sadece olur.baba çockla ilgilenmz kucagna almaz.sevmez bakmaz.sadece ekmek getirir.mesela örneğn hastanede kcakladı diye bnde iyce anne oldum bi emzirmedim diyor.
Belki dönemsel birşeydir ozaman. Canı bişeye sıkılmış, herkese herseye tahammülü azalmıştır, üstüne gitmeyin bakalım, elbet normale döner yada sebebi neyse çıkar kokusu

Cavap değilki mesela hastanedeyz dr ilaç yazck bn ddim unutmaylmda ateşnide ölçtürelm bi bağrdı sus biraz ilacı yazsnda die neye ugradgımı şaşrdım

Sen ne cevap veriyorsun böyle durumlarda sen belki susup sessiz kaldığın için meydanı bulmuştur. Mesel öyle yapınca ver elindeki çocuğu adamın kucağına al çantanı çık dön eve bakalım ne yapacak

Durduk yere.ona göreyse benim hiç isteğim bitmezmiş.sadece ay başlarnda gıda alışverişi yapılıyor isteğimde bu:KK34: elde ne kadınlar varmş para ndir bilmezmiş hp öyle der kndi.gerçi herr dediğime bişe buluyo tek bu konu değil

Para nedir bilmeyen kadın görmedim duymadım ben. Adama eve aldığı yiyecek bu kadar mı batıyor.

Sanki çocuklar rahatını bozmuş gibi geldi..
Eşinizin içinde zerre babalık sevgisi yok,
Oysa ne kadar önemlidir anne baba sevgisi...
Eşinizle sakince konuşun derdi neymiş anlayın.

Sen ne cevap veriyorsun böyle durumlarda sen belki susup sessiz kaldığın için meydanı bulmuştur. Mesel öyle yapınca ver elindeki çocuğu adamın kucağına al çantanı çık dön eve bakalım ne yapacak
Sessz klıp küsüyorm sonra konuşnca bişee yok gbi konuşuyorum

Adam resmen seni aldatıyorum diye bağırıyor gibi geldi. Yani evdeki insan niye bu kadar batsın. Çocuklar niye batsın. Sevmiyor mu çocuklarını. Yeni dogduklaeinda vs hiç mi bakımlarına yardımcı olmadi
Yok sevmedi bile ilki baba dyene kddar

Back
X