- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi Esmermeleq
Eve ani bir baskın iç sıkıntını giderir belkiHergün söylüyor aynı şeyi ne yapayım. İçim çok sıkılıyor yüreğimde sanki öküz oturuyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve ani bir baskın iç sıkıntını giderir belkiHergün söylüyor aynı şeyi ne yapayım. İçim çok sıkılıyor yüreğimde sanki öküz oturuyor.
Ev anneme yakn zaten de gtmesem acaba arayana kdar dahamı ii olurEve ani bir baskın iç sıkıntını giderir belki![]()
Onu gönder evden. Hiç hayra alamet değil durmadan evden göndermek istemesi seni.Hergün söylüyor aynı şeyi ne yapayım. İçim çok sıkılıyor yüreğimde sanki öküz oturuyor.
Gt dsem dha glmezOnu gönder evden. Hiç hayra alamet değil durmadan evden göndermek istemesi seni.
Sen geliyosun ya oda ona güveniyo zaten.Gt dsem dha glmez
Belki dönemsel birşeydir ozaman. Canı bişeye sıkılmış, herkese herseye tahammülü azalmıştır, üstüne gitmeyin bakalım, elbet normale döner yada sebebi neyse çıkar kokusuDoğru sözleri genelde beğenirim ondan bnları koydum.tahammülsüz oldugumu dşünüosa neden 6 senedr ses yoktu şmdi çıktı.ya aslnda benim eşim biraz garip.benimseme sorunu var.ona göre kadın sadece ymek ev temzliği ve çocuk bakar.çocuk sadece olur.baba çockla ilgilenmz kucagna almaz.sevmez bakmaz.sadece ekmek getirir.mesela örneğn hastanede kcakladı diye bnde iyce anne oldum bi emzirmedim diyor.
Başka seçeneğim yokSen geliyosun ya oda ona güveniyo zaten.
Cavap değilki mesela hastanedeyz dr ilaç yazck bn ddim unutmaylmda ateşnide ölçtürelm bi bağrdı sus biraz ilacı yazsnda die neye ugradgımı şaşrdım
Durduk yere.ona göreyse benim hiç isteğim bitmezmiş.sadece ay başlarnda gıda alışverişi yapılıyor isteğimde buelde ne kadınlar varmş para ndir bilmezmiş hp öyle der kndi.gerçi herr dediğime bişe buluyo tek bu konu değil
Zaten ona gre keşke 5 on gün gdip annende kalsan dio yani gtsem mutlu bile olur
Bastada belirttiğim gibi ilk defa katılıyorum ve bu konuyu bile zor buldum okumanizda ve anlamanizda problem var sanırım!
Ben cevap yazmadım boşverin. Gereksiz birşey için ban yiyemem.Daha bismillah hemen atar.
Sessz klıp küsüyorm sonra konuşnca bişee yok gbi konuşuyorumSen ne cevap veriyorsun böyle durumlarda sen belki susup sessiz kaldığın için meydanı bulmuştur. Mesel öyle yapınca ver elindeki çocuğu adamın kucağına al çantanı çık dön eve bakalım ne yapacak
İşte oo ne kadnlar var köyden bi tame alcan bişe blmycek diyoPara nedir bilmeyen kadın görmedim duymadım ben. Adama eve aldığı yiyecek bu kadar mı batıyor.
Yok sevmedi bile ilki baba dyene kddarAdam resmen seni aldatıyorum diye bağırıyor gibi geldi. Yani evdeki insan niye bu kadar batsın. Çocuklar niye batsın. Sevmiyor mu çocuklarını. Yeni dogduklaeinda vs hiç mi bakımlarına yardımcı olmadi