• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz ve soğuk

canım Allah sabır versin. siddet ve özel günler dşında yazdıklarının hepsi benim eşim içinde geçerli. hatta güldüm bi ara. demekki bir grup erkek tv kanepe ve kumanda ile yaşamayı seçmiş. hep eşimin hobileri eşimin istekleri vardır. sohbet yoktur. ben söylenirsem o sabır gösterir ve susar tamam haklısın der, bir hafta herşey süperdir sonra kabus gerı doner herşey eskısı gıbı olur filan.. daha buna benzzer birçok şey yaşıyorum ve ben de 1,5 yıllık evliyim, bunlar için çok erken değil mi? yani monotonlaşmak için... bi arkadaşım da erkekler evlilğe ilk yıllarda alışamıyomuş yazmış. belki öyleedir, sabrın sonu selamettir diyip sabretmekte fayda var. odunu kürdana çevirebilriz belki :/

benim eşimde evde pek konuşmaz kumandayı eline alır tv ye dalar.sohbet etmek isterim ama kestirip atar başını sallayarak cevap verir beni sinir eder.artık kendi haline bıraktım fazla umursamıyorum.açıkcası böyle erkeklerin pek değişeceğinide sanmıyorum.ben 10 yıllık evliyim pek değişen birşey yok odun hep odun kalıyor galiba
sende fazla beklentiye girme canım biraz uzak dur soğuk ilgisiz davran belki o zaman daha ilgili olabilir ama bu da geçicidir.yalnız şiddet konusunda eşine taviz verme sana ilgi istedin diye şiddet uygulamaya hakkı yok

esiniz evlenmeden once nasıldı evlendıkten sonra mı degıstı ?
ben de dıger uyelerle aynı şeyi merak ettim ama ,sanırım konu sahıbı sorununu cozmus hıc kımseye cevap vermemıs .umarım sorununuz cozulmustur .degısen bırsey yok ıse ,Allah sabır versın .

evlilik flört yada nişan dönemi gibi olmuyor maalesef bazı şeyler rutine biniyor birbirimizin yüzünü hergün görüoruz kadınlar eski heycan ateş bitmesin diye çaba gösteriyor ama erkek kendini monotonluğun ve koltuğun kucağına bırakıyor :)en iyisi izlediği şeyler hakkında sohbet etmeye çalış(maç bile olsa ben yapıorum zaman zaman) yada gider yanına uzanırım bazen çayını getirince bi öpücük kondururum konsantrasyonunu bozarım yani bi şekilde ilgilenmesini sağlarım bende 1 yılllık evliyim adaptasyon sorunları oluyor mutlaka tartışmalar oluyor ama zamanlada azalıyor birbirini anladıkça azalacak da sabırlı ol öfkeni kontrol altına al evde kırıp dökme kendinde zarar görmüşsün sonuç da canına yazık bi süre daha dene davranışlarını gözlemle hafta sonu yada hafta içi boş zamanınız ne zamansa bi yerlere gitmek istediğini söyle en azından tv olmadığı için belki rahat iletişim kurarsın...bi üre daha dene bence daha erken sonuçda ama bu süreçtede şiddet konusunda kesin bi dille uyar

çok üzüldüm gerçekten....

sorun sadece ilgisizlik olsa zamanla ve konuşarak halledilebilir diycem ama (hoş 1,5 yıl olmuş hala aynı o da ayrı bir konu) bir de şiddet uygulamış:(
işte bu noktada bende akan sular duruyor...ilk defa mı yaptı bunu? daha önce yaptıysa neden bu zamana kadarr durdunuz?

ya gerçekten çok üzülüyorum böyle şeylere...

benim eşim de konuşmayı çok fazla seven biri değil bense tam tersiyim...muhabbeti sohbeti severim...4,5 aylık evliyim ilk zamanlar hiç sohbet etmezdi
çok nadir....ama sonradan açıldı...şimdi sohbette ediyoruz az da olsa:) espri yapıp gülüyoruz şakalaşıyoruz da...

umarım düzelir bu durum çünkü düzelmezse sizin sevginiz de tükenir...:(

ah bu erkekler ben daha dün barıştım eşimşe 3 yıllık evliyiz 3 defa doğum günüm 3 defa evlilik yıl dönümü 3 defa sevgililer günü gecti bu güne kadar ne hatırladı nede bi hediye onun sevdiği şeyler alınır o istediği için birşeyler yapılır.annem kanser biz farklı yerde kalıyoruz 2 gün annemde kaldım kayınvalidemde kalmadım diye kavga çıkarttı bütün mahalle ayakta abimin arabasını çarptı ablamın kolunu inciltti hakaret anneme hakaret ben ne yapayım

benim kayınvalidemin bir sözü var bir çalıya selam vermişim gerçi çalıda bir işe yarar koyunlar takılır yün toplar bu odun der

canım sabret sabrın sonu selamettir. benim eşim gibi odunu var mı diyordum ama burada yazılanlara bakılırsa çoğu erkek aynıymış biz de evliliğimizin ilk zamanlarında bu yüzden çok tartışırdık eşim benimle hiç ilgilenmez başkalarının yanında tanımıyormuş gibi davranırdı hep ayıp bilmem ne derdi ama iki sene boyunca her beni üzdüğü durumda ona güzellikle anlattım bak bana yabancı gibi davranma beni üstün tut eşin olduğunu belli ettir ki insanlarda bana değer versinler dedim daha bir sürü şeyler söyledim ama kavga etmeden.O dediklerimi hiç anlamıyo sanıyodum ama meğer ben söylendikçe o hatalarının farkına varıyormuş belki senin eşinde hatasının farkına varıp bir anlık sinirini senden çıkarmıştır her evlilikte olur böyle şeyler taşlar zamanla yerine oturur diyorlar inşallah seninki de zamanla oturacak sadece zamana va sabıra ihtiyacın var bir de bol bol dua et dua herşeyin ilacıdır. İnş. herşey gönlünce olur yoluna girer bazı şeylere de alışsan iyi olur erkekler kanepede uzanmaktan ve tv izlemekten vazgeçmezler sen yemeğini getir çayını getir meyveni getir günün nasıl geçti canım de seninkini sormuyorsa üzülme sende bende böyle böyle yaptım de anlat tv dekiler hakkında yorum yap gül sana zamanla eşlik edecektir mutluluklar diliyorum

gerçekten çok üzüldüm durumunuza..allah sabır versin size gerçekten...flort döneminde nasıldı bilmiyorum...biraz uzak kami...sessiz kalın o konuşmayana kadar..hatta imkanınız varsa eğer başka bi yerde kalın..hiç aramyın onu...uzak kalın...çünkü ancak siz uzaklaşınca özelm duyabiliri yada hatalarını anlayabilir...bu şekilde devam ederse düzelmesi zor...allaha dua edin...herşey yoluna giricektir...inşallah girere ve sadece bu bi süreçtir sizin için...

çok üzüldüm gerçekten....

sorun sadece ilgisizlik olsa zamanla ve konuşarak halledilebilir diycem ama (hoş 1,5 yıl olmuş hala aynı o da ayrı bir konu) bir de şiddet uygulamış:(
işte bu noktada bende akan sular duruyor...ilk defa mı yaptı bunu? daha önce yaptıysa neden bu zamana kadarr durdunuz?

ya gerçekten çok üzülüyorum böyle şeylere...

benim eşim de konuşmayı çok fazla seven biri değil bense tam tersiyim...muhabbeti sohbeti severim...4,5 aylık evliyim ilk zamanlar hiç sohbet etmezdi
çok nadir....ama sonradan açıldı...şimdi sohbette ediyoruz az da olsa:) espri yapıp gülüyoruz şakalaşıyoruz da...

umarım düzelir bu durum çünkü düzelmezse sizin sevginiz de tükenir...:(

daha önce hiç yapmadı, sesini bile yükseltmedi, ama vurmaktan bağırmaktan daha kırıcı şeylerin olduğunuda öğretti, bir sıkıntını anlattığında karşındakinin sana "üzülme", "canın sağolsun", "önemli olan sensin gerisini boşver" falan demesini beklersin ya benim eşim duvar gibi tepki vermez, bazen bei dinlediğinden bile şüpheliyim,ben de çok konusan biri değilim ama bu kadarıda fazla geldi bana :(((

canım sabret sabrın sonu selamettir. benim eşim gibi odunu var mı diyordum ama burada yazılanlara bakılırsa çoğu erkek aynıymış biz de evliliğimizin ilk zamanlarında bu yüzden çok tartışırdık eşim benimle hiç ilgilenmez başkalarının yanında tanımıyormuş gibi davranırdı hep ayıp bilmem ne derdi ama iki sene boyunca her beni üzdüğü durumda ona güzellikle anlattım bak bana yabancı gibi davranma beni üstün tut eşin olduğunu belli ettir ki insanlarda bana değer versinler dedim daha bir sürü şeyler söyledim ama kavga etmeden.O dediklerimi hiç anlamıyo sanıyodum ama meğer ben söylendikçe o hatalarının farkına varıyormuş belki senin eşinde hatasının farkına varıp bir anlık sinirini senden çıkarmıştır her evlilikte olur böyle şeyler taşlar zamanla yerine oturur diyorlar inşallah seninki de zamanla oturacak sadece zamana va sabıra ihtiyacın var bir de bol bol dua et dua herşeyin ilacıdır. İnş. herşey gönlünce olur yoluna girer bazı şeylere de alışsan iyi olur erkekler kanepede uzanmaktan ve tv izlemekten vazgeçmezler sen yemeğini getir çayını getir meyveni getir günün nasıl geçti canım de seninkini sormuyorsa üzülme sende bende böyle böyle yaptım de anlat tv dekiler hakkında yorum yap gül sana zamanla eşlik edecektir mutluluklar diliyorum

Ben bunların hepsini ve bunlardan çok daha fazlasını yaptım, bunca zaman tek başıma bir gemiyi çekmiş gibi yoruldum, hiç uçuk isteklerim olmadı, fazlasını beklemedim ama çok yıprandım,

cok uzuldum inanki,yuzumde aci bi gulmseme oldu,her zaman soylerim, benim de esimin kendine ait tek kisilik bir dunyasi var diye,sizi sevmediginden degil, bunlarin yapisi karekterleri boyle ,sesiz sakin tartismayi bile bilmeyen,her getirdigine size sunulan ne varsa, sesizce kabul etmeye mahkum birakiliyosunuz .onlar için bole yapmak gerekio olurda sesinizi cikarir itiraz ederseniz onlar bu durumdan feci sekld rahatsiz oluyorlar.ben esimin bu hallerine alistm aslinda, bende esime karsilik,o bana ne verebiliyorsa bende ona aynisini veriorum.fazlasi yok,eger benden fazlasini bekliyorsa ki bazen dile getirir bende ozman ona diyorum,bana baktiginda aynaya baktigini farzet,ben senden ne goruyorsam senden ne aldiysam 12 yillik evliligimizde sana eksiksiz aynisini veriyorm diye,ve simdi gecte olsa roller degisti arkadan yetismeye calisan artik kendisi.:))

daha önce hiç yapmadı, sesini bile yükseltmedi, ama vurmaktan bağırmaktan daha kırıcı şeylerin olduğunuda öğretti, bir sıkıntını anlattığında karşındakinin sana "üzülme", "canın sağolsun", "önemli olan sensin gerisini boşver" falan demesini beklersin ya benim eşim duvar gibi tepki vermez, bazen bei dinlediğinden bile şüpheliyim,ben de çok konusan biri değilim ama bu kadarıda fazla geldi bana :(((

:((( bence de fazla...ne diyeceğimi bilemedim...

evlilik demek hayatı paylaşmak demek...derdin,sıkıntın olunca seni teselli etmeyen hatta dinlemeyen biriyle nereye kadar...üzücü...:(

umarım düzelir en kısa zmanda...

bende çok üzüldüm....biraz sabır her evlilik aynı olmuyor bazıları başta kötü giderken sonrasında herşey daha güzel oluyor,bazıları da sonradan kötüleşiyor,bazılarıda hep aynı devam ediyor....

bizde ilk senlerde çok kavga ediyorduk aynı senin gibi elinde kumanda oturur tv karşısına ölürdüm sinirden bide 3. ayda hamile kaldım soruyodum beni seviyormusun diye hastamısın sen diyordu iyide sorumun cevabı bu değildiki ....hasta olsam da umru değilmiş gibi ne yemek yaptın diye sorardı neye ihtiyacın var diye değil herşeyde sinirlenirdi bağırır çağırır ortadaki eşları döker kırar üstüme yürürdü....arkadaşlarıyla çıkar beni yanlız bırakırdı.... ilk 1 senemiz böyle geçti tahammülsüz... eşyalarımı toplayıp eve dönmek istedim hamileydim nasıl yapardım diye vazgeçerdim canıma tak ettiğinde de o vazgeçirirdi...zordu yani çok zor dayandım nedenini bilmiyorum şimdi olsa naparım onuda bilmiyorum ama iyi ki dayanmışım zamanla birbirimizin huyuna alıştık şimdi sohbet ediyoruz geziyoruz hasta olsam hemne dışardan yemek getirir...arkadaşlarıyla gitmek istemiyor arada kardeşime gidiyorum bensiz uyuyamıyormuş her gönderişte gözleri dolar,sürekli arar, kavgalarda bağıran ben oluyorum....arkadaşları dalga geçiyor bizimki kılıbık oldu diye hatta arada bana derler yazık çocuğa eziyet etme diye

çok şükür diyorum, evliliğimi anlattım çünki başı seninkine benziyor Rabbim inşallah senin evliliğinide istediğin düzene sokar ....çok üzme kendini herşey gelip geçiyor...:71::71::71:

benim durumum sizinle aynı yeni evlendik 3. ayında hamile kaldım şimdi bi oğlum var ama evlendiğim adam gitti hiç tanımadığım bir adam geldi.. saygısız sevgisiz ağzından bi çift güzel şey çıkmaz.... hem bebekle ilgileniyorum hem onunla hem evle hem kendimle .....ama akşam geliyor ağzından bir çift laf çıkmıyor... tv.pc çok bunalıyorum konuşmak istiyorum azcık şikayet etmek istesem lohusa sendromu diyip çıkıyo işin içinden.. artık onuda yapmıyorum konuşmakla olmuyor,dinlemiyorda zaten beni boş boş kendi kendime tıngırdıyorum işte ya da dırdır yapıyorum oluyo.. offff,sadece evlendiğim adamı istiyorum...umarım düzeliriz her gün dua ediyorum,dişimi sıkıyorum ama dayanmak çooooooooook zor

benim durumum sizinle aynı yeni evlendik 3. ayında hamile kaldım şimdi bi oğlum var ama evlendiğim adam gitti hiç tanımadığım bir adam geldi.. saygısız sevgisiz ağzından bi çift güzel şey çıkmaz.... hem bebekle ilgileniyorum hem onunla hem evle hem kendimle .....ama akşam geliyor ağzından bir çift laf çıkmıyor... tv.pc çok bunalıyorum konuşmak istiyorum azcık şikayet etmek istesem lohusa sendromu diyip çıkıyo işin içinden.. artık onuda yapmıyorum konuşmakla olmuyor,dinlemiyorda zaten beni boş boş kendi kendime tıngırdıyorum işte ya da dırdır yapıyorum oluyo.. offff,sadece evlendiğim adamı istiyorum...umarım düzeliriz her gün dua ediyorum,dişimi sıkıyorum ama dayanmak çooooooooook zor

bende evlendiğimiz 2.ayı hamile kaldım ve bebeğim şuan 3 ayını doldurdu..benm eşimde de bi çok sorun var..hatta ben belki düzelir ayrı kalsak dedim ve annemlere istanbula geldik..ama bizim soğukluk ileri düzeylere ulaştı malsef..cinsel açıdan da uzağız birbirimize..eşim beni çocuğunun annesi olarak görüyor malsef ve brb olamıyoruz nerdeyse 1 sene olacak..ve bu durum beni çook rahatsız ediyo kendimden soğudum artık..ki kendime de okadar özen gösteririm,herşeyime dikkat ederim,doğum kilolarımı bile verdim yani ilk evlendiğim zamanki halimdeyim..gerçi biz evleneli 1 yıl oldu daha..ondan önce de 1 yılllık beraberliğimiz var..napıcam bilmiyorum inanınki çok kötü bi durum..doktora gidicem aile terapistine..yada bilmiyorum bu şekilde gitmez ama..:14::14::14::14::14:

bende evlendiğimiz 2.ayı hamile kaldım ve bebeğim şuan 3 ayını doldurdu..benm eşimde de bi çok sorun var..hatta ben belki düzelir ayrı kalsak dedim ve annemlere istanbula geldik..ama bizim soğukluk ileri düzeylere ulaştı malsef..cinsel açıdan da uzağız birbirimize..eşim beni çocuğunun annesi olarak görüyor malsef ve brb olamıyoruz nerdeyse 1 sene olacak..ve bu durum beni çook rahatsız ediyo kendimden soğudum artık..ki kendime de okadar özen gösteririm,herşeyime dikkat ederim,doğum kilolarımı bile verdim yani ilk evlendiğim zamanki halimdeyim..gerçi biz evleneli 1 yıl oldu daha..ondan önce de 1 yılllık beraberliğimiz var..napıcam bilmiyorum inanınki çok kötü bi durum..doktora gidicem aile terapistine..yada bilmiyorum bu şekilde gitmez ama..:14::14::14::14::14:

Arkadaşlar merhaba benimde derdim eşimle ve kendimle 7 yaşında bi oğlum ve 6 aylık kızım var bir kaç haftadır eşim çok ilgisiz gerçi uzun zamandır birlikte bişeyler yapamıyoruz da .bende de sıkıntı var sinirlerim yıprandı çocuğun okuluyla uğraş kızla uğraş ev işi falan herşeye takar oldum yok kimleydin nerdeydin yok konuştuğun kıza aşık ldun demi yok benle ilgilenmiysun falan hemen hemen her akşam dır dır yapıyrum yapmiim diyrum ama engel lamıyrum snra da bana bıkmış gibi ağır laflar ediyo sonra barışıyruz ama artık çk yıprandık 10 yıllık evliyiz çk şeyler yaşadık eşim beni hiç aldatmadı ama ben nu bi kaç kere terk ettim dava falan açtım aldattığını görmedim ama bilemem duymadımda ben seni seviyrum başkasıyla oolmam diyr 2 yıl önce ayrıldık ben istedim 3 ay ayrı kaldık o çok yalvardı ama sonra barıştık ailesi istemedi onlarla küstü ama şimdi sanki artık bıkmış gibi napiim bi akıl verin çok sinirliyim sakin sessiz bi insan olmak istiyorum bağırmayan yol gösterin yoksa bu evlilik biter...

Back
X