- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 48
- 32
- Konu Sahibi Derendeniz123
Babamin rolu cok hayatimin her yonunde cok sevgisizdim ve bizden surekli kacmak istiyordu asiri sinirli calimamiza gelismemize destek olmaz okul okuyacagim donemde annemi aldattigi icin surekli sehirler arasi gidip geldik psikolojimiz alt ust oldu okulu okuyamadim yasadiklarimdan dolayi surekli agir depresyon gecirdigim donemler oluyorÖncelikle sakin olun ve derin bi nefes alın. Bu sinir sadece size zarar verir. Babanız evlenmenizde ve boşanamamanızda etkin rölü ne pek anlayamadım ama şunu biliyorum ki insan istedikten sonra herşeyi başarır. Eğer siz gerçekten böyle bir adamdan boşanmak istiyorsanız kimseni yardımına gerek yok. Hayat sizin, gençlik sizin böyle insanlarla mahvetmeyin derim. İnsan herşeyle savaşır ama cahillikle asla. Kendi kanaatim bu yönde. Lütfen sakinleşin ve etraflıca düşünün sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Öncelikle sakin olun ve derin bi nefes alın. Bu sinir sadece size zarar verir. Babanız evlenmenizde ve boşanamamanızda etkin rölü ne pek anlayamadım ama şunu biliyorum ki insan istedikten sonra herşeyi başarır. Eğer siz gerçekten böyle bir adamdan boşanmak istiyorsanız kimseni yardımına gerek yok. Hayat sizin, gençlik sizin böyle insanlarla mahvetmeyin derim. İnsan herşeyle savaşır ama cahillikle asla. Kendi kanaatim bu yönde. Lütfen sakinleşin ve etraflıca düşünün sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın.