• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok kin tutuyor..

Yok canim yalakalik yaptıgım söylenemez...sadece Cook uzattığı için dayanamıyorum en sonunda ben ortayı bulmaya çalışıyorum...kuş kalmasının nedeni ise suymus;ben durup dururken ortamı germisim güzel güzel eğlenirken mahvetmisim herseyi,tepkilerim cok gereksizmis falan filan daha birsuru şey....

yok ya, bi soru sorduğumda dalga geçerek konuyu saptıran cevap vermeyen erkek çok sinir bozucudur !!

Allah Allah çok ilginç !! :9:
kusura bakma çok komiğime gitti, yanyana yatarken birden mod değiştiren bi siz varsınız herhalde.
tartışma çıkmaya başladığı zaman, dur de, sakinleş bi konuşalım bunda kızacak kavga edecek bişey yok de, biraz alttan al.

ama söylemesi kolay demi, ve nereye kadar alttan alacaksın ki ??

nazlı erkeği bilirim ama seninki pek değşikmiş kuzum :D

yine de eğer seviyorsan eşini böyle kabul et, böyle mutlu olmaya çalış

Canim zaten beni itmesine mutfağa gitmesi bir oldu bir anda...bende şaşırdım gercekten...ama beni dinlemediniz açıklama yaptıktan daha da gerginlesti ortam...baya bir sinirlendi...onu böyle kabul ediyorum fakat gördüğünüz gibi mutsuzum...keske sadece ben mutsuz olsam o da mutsuz oluyor ama ısrarla hatayı benim üstüme atmakla yetiniyor...

Arkadasim merak ettim cokmu simarttiniz laf soylenmiyoda eşinize, Allah yardimciniz olsun. zordur böyle herseferinde arayi duzeltmek için sizin çaba sarfetmeniz , ayni evdede küs kalinmak nekadar kötü bişey umarim düzelir!

tipik balık burcu özellikleri..
aynısından bi tane de benim başımda var :)

ben alıştım herhalde..

senin yaptığında söylediğinde hiçbir şey yok eşin tuhafmış aşırı tepki vermiş.sen hep barışmak için ben yaklaşıyorum diyorsun bu defa sen yaklaşma onu kendi haline bırak bakalım mutlaka pes edecektir.sonuçta burda hatalı sen değilsin:50:erkekler kadınların hep alttan almasına alışınca böyle şımarıyorlar artık bir bu duruma dur demelisin bu defa da eşin gönlünü alsın:31:

Sen esinin bu ozelligine alismalisin canim. İnsanoglu degismez cunku. Madem ole ir durum oldu. Sende tatil konsunu kapat bir iki saat sonra tekrar ac.

Bazi erkeklerde kendini esine saydirmak icin dedigim dedik halleri olabilir. Sende alttan alarak hem onun gonlunu yapmis olursun hemde suyun akisina gore yine kendi ddigini Yaparsin

Burcumm, normal bir zamanda eşinizin bu tavrının artık sizi bıktırdığını, kırdığını söylediniz mi ? Konuştuysanız cevabı ne oldu ?

Tekrar tekrar konuşun, ibrenizin dolduğunun farkına varsın, toparlasın kendini.

Bir insanda ki en çekilmez huydur küsmesi, birde bu erkekte olunca tam çekilmez oluyor..
Hele hele hep karşıdan beklemesi ne kadar ayıp.

Esiniz 1 gram bile hakli degil.

Sizi kucagindan firlatan o oldugu halde barismak icin niye bu kadar cirpindiginizi anlamadim.

Naz yapmasi gereken o degil, sizsiniz.

Burcumm, normal bir zamanda eşinizin bu tavrının artık sizi bıktırdığını, kırdığını söylediniz mi ? Konuştuysanız cevabı ne oldu ?

Tekrar tekrar konuşun, ibrenizin dolduğunun farkına varsın, toparlasın kendini.

Bir insanda ki en çekilmez huydur küsmesi, birde bu erkekte olunca tam çekilmez oluyor..
Hele hele hep karşıdan beklemesi ne kadar ayıp.

Canim konuşuyorum konuşmamıştık hiç.ama inanki olayı o kadar büyütüyordu kafasında anlatamam.diyorum ki hayatım uzatma bak her evlilikte olur kavga edilir barışilir...sonucta ben senin gururunu incitmedim diyorum bana sana göre küçük diyor...ben isten geliyorum yorgun argin biraz huzurlu bir ortam istiyorum diyor.hepten çıldırıyorum..ya diyorumki beraber güldük konuştuk ettik ben surekli huzursuzluk yapan bir insanmıyim hiç tartismicakmiyiz hiç konusmicakmiyiz dedim yok tepkilerini kontrol et yok ortamı basit seyler için germe falan diyor....yoksa biz cok kavga ettigimiz için adamın gerginliğe tahammülü mü kalmadı acaba canim...

Ben de çoğu kişiyle aynı fikirdeyim.
Sabah başka konuya da aynısını yazmıştım.

Kendi küsüyorsa kendi barışsın.
İlk adımı sen atma,ondan bekle.
Cansıkıcı ama şöyle düşün,onun da canını sıkacaktır.

İlk adımı atmak ona zor gelecek ve bir dahaki sefer uzatmadan önce biraz daha düşünecektir.

Eşinin yaptığı çok saçma.
Anlattığınıza göre kucaktan fırlatıp atacak kadar sinirlenecek bişey yok.

Acaba maddi açıdan endişelendiği için mi duymamazlıktan geldi sorunuzu.

O tür bir durum tekrar olduğunda konuyu kapatın.
15 dk sonra tekrar sorun.Belki o anın bitmesini istememiştir.

Ben de balık burcuyum.Küsme huyu bende de var malesef.
Bu huyumu törpülemeye çalışıyorum şu sıralar.

Ben de çoğu kişiyle aynı fikirdeyim.
Sabah başka konuya da aynısını yazmıştım.

Kendi küsüyorsa kendi barışsın.
İlk adımı sen atma,ondan bekle.
Cansıkıcı ama şöyle düşün,onun da canını sıkacaktır.

İlk adımı atmak ona zor gelecek ve bir dahaki sefer uzatmadan önce biraz daha düşünecektir.

Canim Cook haklisin ama görsen hareketlerini mesela haftasonu olsun dışarı çıkıyor...beni almıyor...mesela dun aldı bisikletini dışarı çıktı balık almaya gidicem dedi...beni tahrik ediyor...sonra gitti ne balık almış ne birşey...gezmiş tarlamız gelmiş..ben serbest bir insan değilim alıp basımı bende çıksam dışarı hepten kötüye gider...o kadar zor bir durumla anlatamam...birde bana diyorki biraz sakın ol sinirlenme ortamı gereksiz yere germe...bende diyorumki ona bunları söyleyen insanın böyle olması gerekir...sen bunları istiyorsun sen tam tersini yapıyorsun.sende bu söylediklerine uymak zorundasın diyorum ona...herseyi benim üstüme yıkıyor.ben tek basıma bu evliliği nasıl ayakta tutabilirim...benden istediğin anlayışı sakinliği ne olur sende yap...istediklerinle davranışların cok çelişkili diyorum ona...ama mümkün değil uzlasamiyoruz...mümkün değil...denemedigim yöntem kalmadı...psikologa bile gittim.ilaclar kullanadım.hicbirseyi takmiyim umursamiyim diye yok...ise yaramadı...galiba cok sevgiden ileri geliyor...cok sevmesem bu kadar umursamam onu herhalde...

Allah kimseye yaşatmasın bu durumu hadi kadının nazi çekilir de erkeğinki çekilmiyor yahuuu ve yakışmıyor....

Canim konuşuyorum konuşmamıştık hiç.ama inanki olayı o kadar büyütüyordu kafasında anlatamam.diyorum ki hayatım uzatma bak her evlilikte olur kavga edilir barışilir...sonucta ben senin gururunu incitmedim diyorum bana sana göre küçük diyor...ben isten geliyorum yorgun argin biraz huzurlu bir ortam istiyorum diyor.hepten çıldırıyorum..ya diyorumki beraber güldük konuştuk ettik ben surekli huzursuzluk yapan bir insanmıyim hiç tartismicakmiyiz hiç konusmicakmiyiz dedim yok tepkilerini kontrol et yok ortamı basit seyler için germe falan diyor....yoksa biz cok kavga ettigimiz için adamın gerginliğe tahammülü mü kalmadı acaba canim...

Yok kastettiğim o günkü olayları değil, takındığı tavırlar konusunda konuşma yaptınız mı ?

Sizin artık bundan bunaldığınızı biliyor mu ? Bence fazla taviz vermişsiniz..

Israrcı bir yapınız mı var acaba ki her defasında kavga çıkıyor ?

Yok kastettiğim o günkü olayları değil, takındığı tavırlar konusunda konuşma yaptınız mı ?

Sizin artık bundan bunaldığınızı biliyor mu ? Bence fazla taviz vermişsiniz..

Israrcı bir yapınız mı var acaba ki her defasında kavga çıkıyor ?

Yok canim hatta kavga çıkacağını hissettiğim an konuşmayalım en iyisi falan derim ben.kavganin sebebi onun beni anlamaması o an neden tepki verdigimi niyetimin gerginlik yaratmak olmadıgını anlamıyor...surekli bana sorunlu bir insanmışim gibi davranıyor açıkcası...bu tarz kisilere de sabit fikir diyorum ben...o butun yaşadığımız güzel dakikaları unutup direk o soruna odaklanıyor yani...diyorumki gerginlik yaratmıyorum sadece senin tavırların beni rahatsız etti o an...yok senin amacın huzur kaçırmak ortamı germek diyor...

Yok canim hatta kavga çıkacağını hissettiğim an konuşmayalım en iyisi falan derim ben.kavganin sebebi onun beni anlamaması o an neden tepki verdigimi niyetimin gerginlik yaratmak olmadıgını anlamıyor...surekli bana sorunlu bir insanmışim gibi davranıyor açıkcası...bu tarz kisilere de sabit fikir diyorum ben...o butun yaşadığımız güzel dakikaları unutup direk o soruna odaklanıyor yani...diyorumki gerginlik yaratmıyorum sadece senin tavırların beni rahatsız etti o an...yok senin amacın huzur kaçırmak ortamı germek diyor...
Ben :ssz::ssz:seni çok iyi anladım, bir tane de ben de var kahretsin ki :4:...Amaaa maalesef çözümünü bulamadım...Veee sıkı dur ,şu anda aynı problemi yaşıyoruz..:36:Konuya yabancı kalan,ya da anlayamayan arkadaşlar olabilir..Çünkü gerçekten anlaşılmaz tipler maalesef...farklı bir tür dermişim.:27:.Şu anda yaklaşık 1 haftadır ben de konuşmuyorum..Çok zor bir şey,hem bu kişiyle yaşamak,hem bu durumları yaşamak ve aynı şekilde sabretmek çok zor..ben de alıştırmıştım maalesef...1 yıllık evliyiz,artık kabullenemiyorum..:kkk:artık her seferinde benim alttan almayacağımı anladı ama hala inat ve gurur yapıyor,ben de özür dilemeyeceğim haberiniz olsun...:46::46:

vallahi canim aynen beni ve esimi anlatiniz adeta ,,uhuuuu ben iilk 4 5 sene neler yasadim en uzun kusmeleri 2 bucuk ay olurdu yemin ederim
artik karsisindaki tas olsa catlar yemin ederim ,herseferinde adim atmaktan ilalah geldi bana artik,
,kac kere ayrilma noktalarindan donduk kaac cok zor biliyorum,
,senin esin nasil bu konuda bilmiyorum ama benim ki kuseyim aileme gideyim 2 gun sonrada tapar yalvaran tipti .
.uzun lafin kisasi oyle bir insan icin coook sabir gerekiyoo ki buna herkezin gucu yetermi bilmiyorum,,
ama ben ayril baris savas et ancaa son 2 senedir o es gitti yerine nihayet melek geldii..aææahima sukurler olsun..senin yazdiklarini okuyunca bi an hoop eskiler gozumun onunden gecti ..allah yardimcin olsun ..

ha bu arada benim esim balik burcu ?? seninki ???

ayy inanmıyorum aynısından bi tanede bende var aynen balık burcu hepsimi böyle oluyo yaa çileden çıkarıyo normalde kadınlar naz yapar uzatır bizde tam tersi çok zorlar yaaa:1:

Oğlak bizimkide. Bizde de durum anlattığınız gibi. Huy, karakter. Bizde barıştık ama daha bir sırnaşma olmadı. Yani benimki de inat. Allahım huzur versin yuvalarımıza. (kucağımda çocuk, karışık yazdım.)

Oğlak bizimkide. Bizde de durum anlattığınız gibi. Huy, karakter. Bizde barıştık ama daha bir sırnaşma olmadı. Yani benimki de inat. Allahım huzur versin yuvalarımıza. (kucağımda çocuk, karışık yazdım.)

Allah bize sabır versin canim...yoksa bu evlilik uzun sürmez böyle giderse...cok yıprandım...

Ben :ssz::ssz:seni çok iyi anladım, bir tane de ben de var kahretsin ki :4:...Amaaa maalesef çözümünü bulamadım...Veee sıkı dur ,şu anda aynı problemi yaşıyoruz..:36:Konuya yabancı kalan,ya da anlayamayan arkadaşlar olabilir..Çünkü gerçekten anlaşılmaz tipler maalesef...farklı bir tür dermişim.:27:.Şu anda yaklaşık 1 haftadır ben de konuşmuyorum..Çok zor bir şey,hem bu kişiyle yaşamak,hem bu durumları yaşamak ve aynı şekilde sabretmek çok zor..ben de alıştırmıştım maalesef...1 yıllık evliyiz,artık kabullenemiyorum..:kkk:artık her seferinde benim alttan almayacağımı anladı ama hala inat ve gurur yapıyor,ben de özür dilemeyeceğim haberiniz olsun...:46::46:

Canim beni anlamana cok sevindim...siz de yeni evliymissiniz daha...ama İnan karakteri öyleyse cok zor...benim esimin karakteri böyle.kimseye eyvallahi yoktur...simdi bide anneannesine kustu...simdi uzun bir süre konuşmazlar artık...hani karşıdan ufak bir adım atılsa bile yanaşmıyor...yaaaaa offf cok zor inanki...biz simdi barıştık.ozur dileme safhası falan olmadı...ama hala cok üzgünüm...çünkü biliyorum yine aynı seyleri yasiyacagim...biliyorum değişmeyecek bu adam...allahım resmen kadın kilikli bunlar yaaaa çıldırıcammm....

Back
X