Eşim çok kıskanç, siz olsanız eşiniz için seslenmez boyun eğer miydiniz?

Gerçekten hiçbişeye karışan bi insan değil ne yapsam ne istesem alır gözüm yeterki görsün onu temizliği bile oturur kendi yapar yeri gelince asla tek başıma bişey yaptırmaz yoruldum desem tüm işi kendisi yapar canım yansa alır hastaneye götürür bilmiyorum bende kendimi bazen kendinin yerine koyuyorum benide birileri anlasın istiyorum
Bakıma muhtaç mısın ki. Öyle bi anlatmışsın ki elin ayağın tutmuyor ona muhtaçsın. Bu yazdıkların olması gereken şeyler. İşe giderken seni evde yalnız bırakmaması saçmalık. Böyle evlilik olmaz. Yani sağlıklı bakış açısı değil.

Gerçekten hiçbişeye karışan bi insan değil ne yapsam ne istesem alır gözüm yeterki görsün onu temizliği bile oturur kendi yapar yeri gelince asla tek başıma bişey yaptırmaz yoruldum desem tüm işi kendisi yapar canım yansa alır hastaneye götürür bilmiyorum bende kendimi bazen kendinin yerine koyuyorum benide birileri anlasın istiyorum
Anlıyorum zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Siz yine de dediğim gibi bebek işini hiç değilse biraz ertelemeyi bir düşünün. Evlilik bu sonuçta insanlar pat diye bitiremez ben anlıyorum sizi . Eşinizle bir terapiste gitmeniz en uygun seçenek gibi görünüyor

Önce bi karar verin, eşiniz mükemmel bir eş ve sizin hiçbir dediğinizi ikiletmiyor sadece siz evde yalnız kalınca aklı sizde kalıyor , allah korusun deprem olur yangın çıkar duş alırken sabuna basıp kayıp düşersiniz falan diye korkuyor ve bu yüzden ailesinde kalmanızı istiyor , bu mu?

Yoksa konuyu ilk açtığınizda söylediğiniz gibi sevgiliyken güvensizlik yaşadı bu yüzden siz evde yalnız kalınca bi işler çevireceğinizi düşünüyor bu yuzden sizi yalnız bırakmıyor , bu mu?

Siz böyle kendinizle çelişirseniz adami 2 mesaj sonra yağlayıp ballarsanız insanlar ne yorum yapsın?

Hiçbir lafınızı ikiletmeyen adam "ben evimde kalmak istiyorum ailende kalmak istemiyorum" dediğinizde kaçlatıyor o da merak konusu...

Önce bi karar verin, eşiniz mükemmel bir eş ve sizin hiçbir dediğinizi ikiletmiyor sadece siz evde yalnız kalınca aklı sizde kalıyor , allah korusun deprem olur yangın çıkar duş alırken sabuna basıp kayıp düşersiniz falan diye korkuyor ve bu yüzden ailesinde kalmanızı istiyor , bu mu?

Yoksa konuyu ilk açtığınizda söylediğiniz gibi sevgiliyken güvensizlik yaşadı bu yüzden siz evde yalnız kalınca bi işler çevireceğinizi düşünüyor bu yuzden sizi yalnız bırakmıyor , bu mu?

Siz böyle kendinizle çelişirseniz adami 2 mesaj sonra yağlayıp ballarsanız insanlar ne yorum yapsın?

Hiçbir lafınızı ikiletmeyen adam "ben evimde kalmak istiyorum ailende kalmak istemiyorum" dediğinizde kaçlatıyor o da merak konusu...
Biz deprem bölgesinde yaşıyoruz çalıştığı yerde adam akıllı telefon çekmiyor dağ başında ben bile bazen zor ulaşılıyorum yanında kardeşi var ailesi en azından ulaşabiliyor depremi çok kötü yaşadık korkuyorum gözüm arkada kalıyor diyor uyurken bile sımsıkı sarılıp yatıyor beni bi tek ölüm ayırsın senden diyor içi rahat etsin istiyorum sadece belkide bendede var

Anlıyorum zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Siz yine de dediğim gibi bebek işini hiç değilse biraz ertelemeyi bir düşünün. Evlilik bu sonuçta insanlar pat diye bitiremez ben anlıyorum sizi . Eşinizle bir terapiste gitmeniz en uygun seçenek gibi görünüyor
Aslında konu güvensizlik olduğunu da düşünmüyorum artık açtık orayı deprem bölgesinde kalıyoruz biz depremi çok kötü yaşadık evde tek kalıp bana ya ulaşamazsan diye korkuyorum diyor ve dağ başında çalışıyor telefon çekmiyor

İnanki hiçbişeye karışan birisi değil ne desem anında alır bi günden bi güne parasız bırakmadı neye baksam öylesine bile gider alır yoruluyorum diye yemek yaptırmaz oturur temizliği kendi yapar bazen bişeyleri sorguluyorum ben olsam yerinde napardım diye akıl almak istiyorum yargılanmak değil
Arkadasim kocan seni kendi evinde bile birakmıyor güvenmediği için.
Ne anlatiyorsun sen ya?
Ne sorun aşması ne atlatması? Parasız bırakmıyormuş. Seni seninle yalniz birakacak kadar güvenmeyen adam para verse ne vermese ne?

Sen kendini kandirmak istiyorsun diye biz illa ortak mi olacagiz bu fikre nedir yani?
Bak burada bı sürü gormus gecirmis kadin uye var.onlarin sozlerine bi kulak verecegine tutturmussun bi yargilamayin.

Görünen köy klavuz istemez.
Sen zaten kimseyi dinlemez bu yasta bu evlilige yaparsin bugün yarin çocuğu da.
Hadi hayırlı işler.

Biz deprem bölgesinde yaşıyoruz çalıştığı yerde adam akıllı telefon çekmiyor dağ başında ben bile bazen zor ulaşılıyorum yanında kardeşi var ailesi en azından ulaşabiliyor depremi çok kötü yaşadık korkuyorum gözüm arkada kalıyor diyor uyurken bile sımsıkı sarılıp yatıyor beni bi tek ölüm ayırsın senden diyor içi rahat etsin istiyorum sadece belkide bendede var

E maşallah. Allah bozmasın. Ne guzel işte. Neresi dert bunun ? İnsanin sevdiği adam tarafından korunup kollanmasi, düşünülmesi kadar güzel bi şey var mı? Benim sevgilim de öyle. 4 şiddetinde deprem oldu diye işini gücünü bırakıp kosa kosa yanıma geldi. Siz tam olarak hangi konuda dertleşmek istiyorsunuz ben hala anlayamadım ama

E maşallah. Allah bozmasın. Ne guzel işte. Neresi dert bunun ? İnsanin sevdiği adam tarafından korunup kollanmasi, düşünülmesi kadar güzel bi şey var mı? Benim sevgilim de öyle. 4 şiddetinde deprem oldu diye işini gücünü bırakıp kosa kosa yanıma geldi. Siz tam olarak hangi konuda dertleşmek istiyorsunuz ben hala anlayamadım ama
Ailesinde kalmak istemiyorum konu bu

E yapacak bi şey yok.
Adam size deliler gibi aşık.
Gözünden sakınıyor
Siz evde yalnızken başınıza bi is gelir diye akli çıkıyor

Ne yapsın cebine koyup da işe mi götürsün dağ başına?
Mecbur katlanacaksınız

Kocam hakkında atıp tutulmasını istemiyorum zaten çocuk yapmayı ertelemek ya da boşanmak gibi bir düşüncem de yok ama sizi duygusal çöplüğüm olarak kullanmak istiyorum konusu bence bu🥲
Sitede bir keramet var heralde ya üyeler kocalarını gereksiz kötülüyorlar ya da anlayışsız kocalar bir gün oturup konuşunca melek oluyorlar😬

Kocam hakkında atıp tutulmasını istemiyorum zaten çocuk yapmayı ertelemek ya da boşanmak gibi bir düşüncem de yok ama sizi duygusal çöplüğüm olarak kullanmak istiyorum konusu bence bu🥲
Sitede bir keramet var heralde ya üyeler kocalarını gereksiz kötülüyorlar ya da anlayışsız kocalar bir gün oturup konuşunca melek oluyorlar😬

Normalde 2-3 sayfa sonra gelirdi kocam da kocam aslan kocam yigit kocam methiyeleri ama konu sahibi 2. Mesajda her ne hikmetse kocisine kıyamamaya başladı. Gerçi 21 yaşında ve gerçeklerle yüzleşmek çok zor geliyor olabilir. Benim gözümde daha çocuk. Kendini kandırmak da geçici bir çözüm ne diyelim...

İlk başta güven sorunu vardı. Şimdi can güvenliği sorununa evrildi yalnız. Neden kıskandığı detayını vermiştin ki ilk başta?

E yapacak bi şey yok.
Adam size deliler gibi aşık.
Gözünden sakınıyor
Siz evde yalnızken başınıza bi is gelir diye akli çıkıyor

Ne yapsın cebine koyup da işe mi götürsün dağ başına?
Mecbur katlanacaksınız
Ben sadece anlayış bekliyorum sizin gibi kimse düşünmüyor neler çektik evlenmek için ben tek çocuğum yalnız kalmaya alışık değilim konuşacak bi kız kardeşin bile yok

Güvenmediği için sizi birilerine “emanet” eden adam birden depremde yalnız kalmasın diyen bir minnoşa döndü.
Hayır eşiniz normal değil. Size güvenmemesi de çok çirkin. Üstelik tehlikeli de. İleride şüphe düşse çocuktan bile şüphe edebilir. Ne kadar saçma sapan şeyleri olağan görüyorsunuz.
Benim eşim evliliğimizin ilk 6-7 senesinde nöbetli çalıştı. Cuma gider pazartesi dönerdi yani işe o dönemde yalnız kalırdım. Başka şehirde tek de kaldım ailemin olduğu şehirde de tek kaldım. Beni sepet gibi annesine götürmesine de müsade etmezdim ne demek güvenmemek ya. Evlilik güven üzerine kuruludur. Güvenmiyorsa orada sağlıklı bir evlilik de yoktur

Kalmayın zaten. Size ne demek istiyor farkında mısınız? Sağa sola gider, ınlahunla yatar bari başına anamı danamı nöbetçi dikeyim diyor.
Bu kabul edilecek bir şey mi?
Ne yapayım diye soruyorsunuz bir de, gitmiyorum. Kendi evimde kalacağım diyeceksiniz. Güvenmiyorsa da kapı orada. Hayret bir şey ya. Şu tiplere nasıl böyle alttan alarak yaşıyorsunuz bir ömür aklım almıyor

Back
X