gunaydın kızlar hemn sorunuma gecmek ıstıyorum ben calısmak ıstıyorum ve oturdugum sehırde ımkanlar bıraz kısıtlı yeni ev kurduk ve 1 yasında bır oglumuz var esım sagolsun evıme herseyın fazlasını alıyor ama kadınları bılırsınız hep sık ve duzgun gıyınmek ıster oglumuda ole gıydııp gezdırmek ıstıyorum benım bı gorumcem var kadın annesıyle yasıyo okadr rahat kı cocuguylada ılgılenmez pek ama onu cok kıskanıyorum bı gıyınıyo kızınıda ole gıydırıyo valla ogluma dogdugundan berı dogru dumduz oyuncak alamadık cok kıskanıyorum gorumcemı oyuzden kıskanclık yuzunden hazmademıyorum artık kadını bana gelınce elım ayam duzgun fızgım de ıyı bı kadınım calısmak ıstıyorum esımede destek vermek ve oglumuda eksık buyutmek ıstemıyorum tabıkı her ıstedını almak degıl ama genede onu sevındırmek ıcın bıseyler almak oglumu degısık kıyafetlerle gezdırmek ıstıyorum biz golcukte oturuyoruz burda verılen maaslar 400 500 cıvarı grafıkerım ve burda o ısı pek yapan yok en fazla 1 saatlık mesafede yanı ızmıtte calısmak ıstedımı soyledım esıme orda ımkanlar daha ıyı 1200 lıraya bı sırkette anlasmıslıgım bıle vardı burda 1200 lıra bıze yeterdı ama esım bır turlu ızmıtte calısmamı ıstemıyo orasıyla golcuk aynı degıl dıyo ınsanlar farklıdır dıyo benım aklımın celınıcegınden korkuyo aslında evlılıgım basından berı boyleydı aslına bakatsanız evlenmıs oldugum halde bana yattıgımız zamn uykuya dalmadan hep benı sakın bırakma deyıp uyur benı cok kıskanır sureklı onu bırakıp gıtmemden korkar ama ben bunu esıme bır turlu anlatamıyorum benım aklım var dıyorum baskası aklımı celemz dıyorum ama genede calısmama ızın vermıyo ıyı bır ıs ıstıyorum ama esım sureklı benı engellyo sızden ıstegım esımı calısmama nasıl ıkna etmelıyım her yolu denedım son carem sızsınız kızlar