• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cok kıskanç

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
46
Kocaeli
gunaydın kızlar hemn sorunuma gecmek ıstıyorum ben calısmak ıstıyorum ve oturdugum sehırde ımkanlar bıraz kısıtlı yeni ev kurduk ve 1 yasında bır oglumuz var esım sagolsun evıme herseyın fazlasını alıyor ama kadınları bılırsınız hep sık ve duzgun gıyınmek ıster oglumuda ole gıydııp gezdırmek ıstıyorum benım bı gorumcem var kadın annesıyle yasıyo okadr rahat kı cocuguylada ılgılenmez pek ama onu cok kıskanıyorum bı gıyınıyo kızınıda ole gıydırıyo valla ogluma dogdugundan berı dogru dumduz oyuncak alamadık cok kıskanıyorum gorumcemı oyuzden kıskanclık yuzunden hazmademıyorum artık kadını bana gelınce elım ayam duzgun fızgım de ıyı bı kadınım calısmak ıstıyorum esımede destek vermek ve oglumuda eksık buyutmek ıstemıyorum tabıkı her ıstedını almak degıl ama genede onu sevındırmek ıcın bıseyler almak oglumu degısık kıyafetlerle gezdırmek ıstıyorum biz golcukte oturuyoruz burda verılen maaslar 400 500 cıvarı grafıkerım ve burda o ısı pek yapan yok en fazla 1 saatlık mesafede yanı ızmıtte calısmak ıstedımı soyledım esıme orda ımkanlar daha ıyı 1200 lıraya bı sırkette anlasmıslıgım bıle vardı burda 1200 lıra bıze yeterdı ama esım bır turlu ızmıtte calısmamı ıstemıyo orasıyla golcuk aynı degıl dıyo ınsanlar farklıdır dıyo benım aklımın celınıcegınden korkuyo aslında evlılıgım basından berı boyleydı aslına bakatsanız evlenmıs oldugum halde bana yattıgımız zamn uykuya dalmadan hep benı sakın bırakma deyıp uyur benı cok kıskanır sureklı onu bırakıp gıtmemden korkar ama ben bunu esıme bır turlu anlatamıyorum benım aklım var dıyorum baskası aklımı celemz dıyorum ama genede calısmama ızın vermıyo ıyı bır ıs ıstıyorum ama esım sureklı benı engellyo sızden ıstegım esımı calısmama nasıl ıkna etmelıyım her yolu denedım son carem sızsınız kızlar

gunaydın kızlar hemn sorunuma gecmek ıstıyorum ben calısmak ıstıyorum ve oturdugum sehırde ımkanlar bıraz kısıtlı yeni ev kurduk ve 1 yasında bır oglumuz var esım sagolsun evıme herseyın fazlasını alıyor ama kadınları bılırsınız hep sık ve duzgun gıyınmek ıster oglumuda ole gıydııp gezdırmek ıstıyorum benım bı gorumcem var kadın annesıyle yasıyo okadr rahat kı cocuguylada ılgılenmez pek ama onu cok kıskanıyorum bı gıyınıyo kızınıda ole gıydırıyo valla ogluma dogdugundan berı dogru dumduz oyuncak alamadık cok kıskanıyorum gorumcemı oyuzden kıskanclık yuzunden hazmademıyorum artık kadını bana gelınce elım ayam duzgun fızgım de ıyı bı kadınım calısmak ıstıyorum esımede destek vermek ve oglumuda eksık buyutmek ıstemıyorum tabıkı her ıstedını almak degıl ama genede onu sevındırmek ıcın bıseyler almak oglumu degısık kıyafetlerle gezdırmek ıstıyorum biz golcukte oturuyoruz burda verılen maaslar 400 500 cıvarı grafıkerım ve burda o ısı pek yapan yok en fazla 1 saatlık mesafede yanı ızmıtte calısmak ıstedımı soyledım esıme orda ımkanlar daha ıyı 1200 lıraya bı sırkette anlasmıslıgım bıle vardı burda 1200 lıra bıze yeterdı ama esım bır turlu ızmıtte calısmamı ıstemıyo orasıyla golcuk aynı degıl dıyo ınsanlar farklıdır dıyo benım aklımın celınıcegınden korkuyo aslında evlılıgım basından berı boyleydı aslına bakatsanız evlenmıs oldugum halde bana yattıgımız zamn uykuya dalmadan hep benı sakın bırakma deyıp uyur benı cok kıskanır sureklı onu bırakıp gıtmemden korkar ama ben bunu esıme bır turlu anlatamıyorum benım aklım var dıyorum baskası aklımı celemz dıyorum ama genede calısmama ızın vermıyo ıyı bır ıs ıstıyorum ama esım sureklı benı engellyo sızden ıstegım esımı calısmama nasıl ıkna etmelıyım her yolu denedım son carem sızsınız kızlar

eşin içindeki sorunları ve güvensizliği halletmedikçe ikna edebileceğini zannetmiyorumm:3::3:

İyi işte daha ne istiyosun seven erkek kıskanırmış(!)
demekki kocan seni çok seviyo..Bu da yeter sana
:19:
Çalışmak istemen güzel tabiki canım .herkez evlatlarına herşeyin en iyisini yapmak ister.görümcesini kıskansada kıskanmasada
ama sen hergün iki saat yol gidip gelip o yorgunlukla çocuğunla yeterince ilgilenebileceğini düşünüyormusun peki ?

Eşiniz paranoyak değildir sanırım.

Normal bir şekilde çalışmanızı istemediğini yazsaydınız anlayabilirdim.

''Beni bırakma,aklını çelerler'' vs. sözler sarfetmesi normal değil.

Bana göre siz eşinize yeterince güven sağlayamamışsınız.

Onun güvenini kazanarak ikna yoluna gidebileceğinizi düşünüyorum.

belli ki seni çok seviyo. çalışma konusuna gelince malesef yardım edemeyecem :50: :50: çünkü aynı sorun bendede var.. okurken güllerek okudum çünkü tamamen aynı.. benim cocugum yok dedim evdede yanlızım boş boş durmaktansa uygun bir işe girip çalışayım hem evimize de ek bir gelir olur. birikim yaparız dedim. ama ne dediysem kandıramadım :19: :19: :19: sebebi de kıskançlık malesef biri aklımı çeler korkusu :52: :52: sanki ben cocugum yaa bin dereden su getirdi şimdi de çalışmanın ç sini duymak istemiyo.... sen evde otur rahat rahat ye iç yat diyo :1: :1: :1: dil dökmekde işe yaramıyo onu anladım ben başaramadım :92: :92: sana kolay gelsin canım

Eşiniz paranoyak değildir sanırım.

Normal bir şekilde çalışmanızı istemediğini yazsaydınız anlayabilirdim.

''Beni bırakma,aklını çelerler'' vs. sözler sarfetmesi normal değil.

Bana göre siz eşinize yeterince güven sağlayamamışsınız.

Onun güvenini kazanarak ikna yoluna gidebileceğinizi düşünüyorum.

bazı seyler ne yazıkkı eskısı gıbı degıl evlı kadınların baska erkelerle yattı bı dunyada yasıyoruz o yuzden esımın benı kıskanması ve korkması cok cok normal guvensızlıkle hıc alakası yok esıme paranoyak dıyesın dıye yazmadım konu da kıskanclıgı degıl benım gıbı olupta esını ıkna eden var mı bunu soruyorum veya esımı suclamadan cvp verıcek bırını ıstıyorum

İyi işte daha ne istiyosun seven erkek kıskanırmış(!)
demekki kocan seni çok seviyo..Bu da yeter sana
:19:
Çalışmak istemen güzel tabiki canım .herkez evlatlarına herşeyin en iyisini yapmak ister.görümcesini kıskansada kıskanmasada
ama sen hergün iki saat yol gidip gelip o yorgunlukla çocuğunla yeterince ilgilenebileceğini düşünüyormusun peki ?[/QU

evet seven erkek kıskıanır cokda sevıyo ama konu sevgı degıl benı anlayıp benımde calısmama ızın vermesını ıstıyorum bu zamana kadar hıc evde oturmamıs bı ınsnı sureklı bıseylerle mesgul olurdum evlenmeden once ılk zamnlar ıyıydı tamam oglumla vakıt gecıryorum ıyı guzel ama ogluma guzel bı hayat vermek ıstıyorum kuzenın kıskanmasıını ıstemıyorum mesela

bazı seyler ne yazıkkı eskısı gıbı degıl evlı kadınların baska erkelerle yattı bı dunyada yasıyoruz o yuzden esımın benı kıskanması ve korkması cok cok normal guvensızlıkle hıc alakası yok esıme paranoyak dıyesın dıye yazmadım konu da kıskanclıgı degıl benım gıbı olupta esını ıkna eden var mı bunu soruyorum veya esımı suclamadan cvp verıcek bırını ıstıyorum

Ahahah :1:''kadınların başka erkeklerle yattığı bir dünyada yaşıyoruz'' bunu yazarak kendinizi kimlerle kıyasladığınızın farkında mısınız?

Ya da eşinizin sizi neyle itam ettiğinin...Başka erkeklerle yatan kadınlarla siz bir misiniz ki eşinizinbu konuda sizi kıskanmasını normal buluyorsunuz.

Eşinize paranoyak demedim!Paranoyak değildir sanırım dedim.
Okuduğunuzu anlayın ondan sonra yazın!

Ayrıca konu açtıysanız gelecek her türlü yorumada açık olmalısınız.
Kimse bana hangi konuda nasıl cevap yazacağımı öğretemez!
İster eşinizi suçlarım,ister sizi...

Düşünce benim düşüncem,yorum benim benim yorumum kime ne ola ki!

Ahahah :1:''kadınların başka erkeklerle yattığı bir dünyada yaşıyoruz'' bunu yazarak kendinizi kimlerle kıyasladığınızın farkında mısınız?

Ya da eşinizin sizi neyle itam ettiğinin...Başka erkeklerle yatan kadınlarla siz bir misiniz ki eşinizinbu konuda sizi kıskanmasını normal buluyorsunuz.

Eşinize paranoyak demedim!Paranoyak değildir sanırım dedim.
Okuduğunuzu anlayın ondan sonra yazın!

Ayrıca konu açtıysanız gelecek her türlü yorumada açık olmalısınız.
Kimse bana hangi konuda nasıl cevap yazacağımı öğretemez!
İster eşinizi suçlarım,ister sizi...

Düşünce benim düşüncem,yorum benim benim yorumum kime ne ola ki!
[/QU

kendımı o kadınlarla kıyaslıcak konumda tabı kı degılım fakat sende bıraz gundeme bakıyosan etrafımızda bu sekılde olaylar olmuyo degıl her bu konuyuda sız esıme yorum yapın dıye degıl fıkır verın dıye actım benı veya esımı suclamakta kımsenın haddıne degıldır.

Gündemde olan biten kötü olaylarda hem fikirim sizinle...

Bunlarda insan psikolojisini bozuyor değil mi?

Neticede ne oluyor GÜVENSİZLİK...

Konu komşuya-eşe dosta vs...

Fikir istemiştiniz değil mi?

İlk mesajımda fikrimi yazdım!Neden anlamak istediğiniz şekilde anlayıp
fikrimi görmezden geldiniz ozaman?

Eşinizide suçlamadım oysaki...

Ayrıca konu açtıysanız konu sahibesi olarak herkesin düşüncelerine saygılı olmasınız.

Size sataşan olmadı,kötü söz yazan olmadı neden hiddetlendiniz anlamadım.

Madem eşiniz ya da sizin hakkınızda yorum yapmamızı istemiyorsunuz.

Yapılan yorumu ''suçlama'' olarak kabul ediyorsunuz.
Konu açmayın,oturun eşinizle halledin...

Son düzenleme:
Gündemde olan biten kötü olaylarda hem fikirim sizinle...

Bunlarda insan psikolojisini bozuyor değil mi?

Neticede ne oluyor GÜVENSİZLİK...

Konu komşuya-eşe dosta vs...

Fikir istemiştiniz değil mi?

İlk mesajımda fikrimi yazdım!Neden anlamak istediğiniz şekilde anlayıp
fikrimi görmezden geldiniz ozaman?

Eşinizide suçlamadım oysaki...

Ayrıca konu açtıysanız konu sahibesi olarak herkesin düşüncelerine saygılı olmasınız.

Size sataşan olmadı,kötü söz yazan olmadı neden hiddetlendiniz anlamadım.

Madem eşiniz ya da sizin hakkınızda yorum yapmamızı istemiyorsunuz.

Yapılan yorumu ''suçlama'' olarak kabul ediyorsunuz.
Konu açmayın,oturun eşinizle halledin...

madem ınsanların psıkolojısını bozdunu sızde dusunuyosunuz nıcın paranoyakmıs gıbı yaklasım sergılıyosunuz evet bu konuyu actım fakat yorum yapılsın dıye degıl bı fıkır ıkna edebılmem ıcın yardım ıstedım esımle ıletısımım gayet ıyıdır fakat bu konuda anlasmazlık saglıyamıyoruz ve bende bı fıkır bı dusunce ıstedım ama dusunceden fıkırden zıyade once guvensızlık halledılmelı denıyo mesela konu benım evlılıgımdekı sorunlar degıl esımı calısmam ıcın nasıl ıkna edıp ona nasıl bı tavır sergılemem

Neyse görüyorum ki ;

siz sabit fikirlisiniz ve hala benim nedemek istediğimi anlamak istemiyorsunuz.

Düşünce tarzını değiştirmedikçe,farklı açılardan bakmayı öğrenmedikçe

siz hiç kimseyi herhangi bir konuda ikna edemezsiniz!

Neyse görüyorum ki ;

siz sabit fikirlisiniz ve hala benim nedemek istediğimi anlamak istemiyorsunuz.

Düşünce tarzını değiştirmedikçe,farklı açılardan bakmayı öğrenmedikçe

siz hiç kimseyi herhangi bir konuda ikna edemezsiniz!

hala dusunce tarzı dıyosunuz karsıdakı ınsanı sucluyosunuz ya tamma bakın konu sızınle kapansın burda

Tam yorum yazacaktım ki, yorumlara verdiğiniz cevap yorum yapmamama neden oldu.
Siz anladığım kadarıyla bu durumdan memnunsunuz, eşinize toz kondurmuyorsunuz ki, eşinizin sizi çalıştırmama konusundaki gerekçeleri gerçekten hoş değil.
Neyse Allah yolunuzu açık etsin.

Bazı hususları anlamamakta ısrar ediyoruz arkadaşlar,
Bir konu açıyorsak farklı düşüncede farklı yorumlar gelecektir,şuna dokunmadan,buna dokunmadan yorum yapın diyemeyiz bu bir..
ikincisi,tüm fikirlerin sizin istediğiniz tarzda gelmesini isteyemezsiniz..bunu sağlayamazsınız,eğer eleştiriye ve her türlü yoruma açık değilseniz konuda açmayın lütfen.

Yorum yaparkende lütfen kelimelerimize dikkat edelim,elbette fikrinizi söylemekte,konu hakkında yorum yapmakta özgürsünüz ama hakaret,itham ve ikili diyaloglara girmeden,kişiselleştirmeden düşüncelerimizi yazalım.Konu size saçma gelebilir,inandırıcı olmayabilir,sizin hayat tarzınıza zıt da olabilir fakat forum kuralları çerçevesinde herkes istediği içerikte konu açabilir.Lütfen yorumlarımızda saygıyı ön planda tutalım.

Konuyu kişiselleştirmeden,karşılıklı tartışma veya sohbete çevirmeden yorumlarımıza devam edelim,güzel paylaşımlar :)

evet seven erkek kıskıanır cokda sevıyo ama konu sevgı degıl benı anlayıp benımde calısmama ızın vermesını ıstıyorum bu zamana kadar hıc evde oturmamıs bı ınsnı sureklı bıseylerle mesgul olurdum evlenmeden once ılk zamnlar ıyıydı tamam oglumla vakıt gecıryorum ıyı guzel ama ogluma guzel bı hayat vermek ıstıyorum kuzenın kıskanmasıını ıstemıyorum mesela
Evli olmadığım için evli olan kişilerin veya aynı çatı altındaki partnerlerin nasıl düşündüğünü bilmiyorum ama sadece düşüncelerimi söylüyorum kocanız sizi çok seviyor zaten sizde bunun farkındasınız sizi çalıştırmak istememesinin nedeni bence güvensizlik değil bazı arkadaşlar güvensizliğe deyinmişler ama güvensizlik değil güvensizlik olsaydı evlilik olmazdı çocuk olmazdı.Sorun bence çevre şartları ve aile yapısı olabilir.Eşini çalıştırmasına çevrenin ve ailesinin bakışı farklı olabilir ve bu yüzden çalışmanızı istemiyor olabilir.eğer sorun boyle bir şey se çozum yolu araştırılabilir.Eğer değilse bu eşinizin sizi neden çalıştırmak istemiyor bu sorunun cevabını bulmak lazım bu bulunursa daha çok çözüm yolu bulabliriz.
Şimdiden kolay gelsin

evet esım tarafından kıskanılmaktan memnunum konuyu fıkır verılsın dıye actım dıyorum kımse fıkır vermedı yorum yaptı

Evli olmadığım için evli olan kişilerin veya aynı çatı altındaki partnerlerin nasıl düşündüğünü bilmiyorum ama sadece düşüncelerimi söylüyorum kocanız sizi çok seviyor zaten sizde bunun farkındasınız sizi çalıştırmak istememesinin nedeni bence güvensizlik değil bazı arkadaşlar güvensizliğe deyinmişler ama güvensizlik değil güvensizlik olsaydı evlilik olmazdı çocuk olmazdı.Sorun bence çevre şartları ve aile yapısı olabilir.Eşini çalıştırmasına çevrenin ve ailesinin bakışı farklı olabilir ve bu yüzden çalışmanızı istemiyor olabilir.eğer sorun boyle bir şey se çozum yolu araştırılabilir.Eğer değilse bu eşinizin sizi neden çalıştırmak istemiyor bu sorunun cevabını bulmak lazım bu bulunursa daha çok çözüm yolu bulabliriz.
Şimdiden kolay gelsin

hele sukur dusuncelerıme ortak olan anlayabılen bırı cıktık cok sagol arkadasım sorunun guvensızlık olmadını anlatmaya calısıyorum ama anlasılamıyorum

hele sukur dusuncelerıme ortak olan anlayabılen bırı cıktık cok sagol arkadasım sorunun guvensızlık olmadını anlatmaya calısıyorum ama anlasılamıyorum

Rica ederim ben sadece düşüncelerimi paylaştım benimde erkek arkadaşım var ve bu şekilde düşünceleri var onun için kendimi sizin yerinize koydum ve acizane düşüncelerimi yazdım dediğim gibi sizin ilk once yapmanız gereken eşinizin sizi neden çalıştırmak istemememsini bulmak eğer bu bulunursa ikna etmenin yolu daha kolay bulunabilir.

Çalışma isteğinin maddi yetersizlikten olmadığını ona bu konuda kesinlikle güvendiğini herşeyi fazla fazla aldığını gerekirse ekmeğini taştan çıkarıp sana bakacağını bildiğini söyle.Çalışmak istemenin tek sebebi kendini geliştirmek kendine birşeyler katmak dış dünyadan kopmamak olduğunu anlatmaya çalış.Eğer şimdi çalışmana istemez ise tabiki çalışmayacağını ama ilerde çalışmadığın için pişmanlık duymaya başladığında onu suçlamak istemediğini anlat.Oğlunun geleceği için birikim yapmak istediğini söyle.Konuyu aklını çelmeye getirirse sen beni tanımıyosun sanırım ona iyi bir eş iyi bir anne olacağının güvenini verdiğin için senle evlendiğini vurgula.İlerde evde oturup kendini geliştiremediğin için çocuğunu anlayamayacağından korktuğunu söyle.Şimdi birikim yaparsanız ilerde çocuğunuz birşey istediğinde yapamadığınız için üzülmek durumunda kalmayacağınızı söyle.Yarının ne getireceğinin belli olmadığını allah göstermesin onun işinden olursa güvenebileceğiniz bi maaş olması gerektiğini söyle...Dahada çoğaltılabilir.Sadece konuşurken eşinizin egosunu yükseltin bir taraftan.Tartışma gibi değilde sohbet ediyomuşunuz havasında anlatın.

Back
X