• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cok kıskanç

bazı seyler ne yazıkkı eskısı gıbı degıl evlı kadınların baska erkelerle yattı bı dunyada yasıyoruz o yuzden esımın benı kıskanması ve korkması cok cok normal guvensızlıkle hıc alakası yok

Günümüzde evli kadınlar başka erkeklerle yatıyor diye, tüm kadınları eve mi kapatalım?
Eşim bana böyle bir tanımla gelse, pardon ama sen bende bu potansiyeli görüyorsun heralde derim, hiç de normal bulmam bu yaklaşımını.
Şimdi bir erkeğin çok çok (!) normali, evli kadınların başka erkeklerle yattığından yola çıkarak eşinin çalışmasına izin vermemesiyse, biz çalışan kadınların eşleri anormal mi? Ya da siz neden çalışarak eşinizi anormalleştirmeye çalışıyorsunuz?

Üstelik bu mantıkla bakacaksak, yüzyıllardır evli erkekler başka kadınlarla yatıyor, hepimiz eve kapatalım kocalarımızı, çalışmalarına izin vermeyelim, maazallah ya gider elin kadınlarıyla yatarlarsa, ya pis kadınlar çelerse saf kocalarımızın aklını, bence siz de çalıştırmayın kocanızı, evli erkeklerin başka kadınlarla yattığı bir dünyada yaşıyoruz, o yüzden eşinizi kıskanmanız ve çalışmasına izin vermemeniz çok normal, güvensizlikle de hiç alakası yok, otursun karısının dizinin dibinde.

Son düzenleme:
Eminin o evli kadınlar o erkeklerle yatmadan önce hepsine nuri alço gibi ilaçlı gazoz veriyorlardır. kendileri istedikleri için yatmıyorlar mı kardeşim zorla mı beraber oluyor kadınlar kendi iradeleri dışında. İnsan kendini bildikten ciddi olduktan sonra 40 erkeğin içinde tek bayan olarak da çalışır kimse de gıkını çıkarmaz. Bence eşiniiz dediklerine göre asıl tedirgin olması gereken eşiniz değil sizsiniz. Çalıştığı ortama göre bence onun aklı daha çok çelinebilir o zaman siz tetikte olun asıl.Çünkü bu bakış açısında eşiniz anladığım kadarıyla. O zaman onun aklının çelinmediği ne malum ya da iş yerinde siz ne yaptığını biiyor musunuz?

Son düzenleme:
siz çalışmaktan ziyade görümceniz gibi şık giyinmek ve çocugunuzu şık giydirmek istiyorsunuz çok dogal bir istek bu.. peki görümceniz kendisi çalısıp para kazanarak mı başarıyor hoş ve şık olmayı...çünkü ne kimseler bilirim para var ama zevk yok.. bunu da düşünün lütfen..

madem ınsanların psıkolojısını bozdunu sızde dusunuyosunuz nıcın paranoyakmıs gıbı yaklasım sergılıyosunuz evet bu konuyu actım fakat yorum yapılsın dıye degıl bı fıkır ıkna edebılmem ıcın yardım ıstedım esımle ıletısımım gayet ıyıdır fakat bu konuda anlasmazlık saglıyamıyoruz ve bende bı fıkır bı dusunce ıstedım ama dusunceden fıkırden zıyade once guvensızlık halledılmelı denıyo mesela konu benım evlılıgımdekı sorunlar degıl esımı calısmam ıcın nasıl ıkna edıp ona nasıl bı tavır sergılemem

yani arkadasim bir çok cevabinizi okudum ama kendi içinizde bile çeliskilere dustugunuzu gordum.. konuyu esim çok kisknaç basligi altinda açmissiniz, ama bi mesajinizda konu kiskançlik degil diye yazmissiniz?? bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?? arkadas size guzel cevaplar vermis bence.. ama soylemek istediklerini hep yalnis anlamaissiniz.. o arkadasin dedigi gibi, eger konu açdiysaniz gelecek butun yorumlarada açik olmaniz gerekirdi.. ayrica esinizde neden aklinizin çelinebilecegi gibi bir dusunce olusmus beni buda dusundurdu?? sonuçta herkeste az veya çok kiskançlik olur sevdigi insanlara karsi, ama esiniz aklini çelerler diye bi tabirde bulunmus size karsi ne demektir bu?? ben bu sozden size karsi guven sorunu yasadigini dusunurum mesela.. ama siz bunu gormezden gelip , sadece ikna etme yollarini aramaya çalisiyorsunuz.. oda ilnginç ya neyse.!!:27:

Çalışmak için eşinden izin mi alman gerekiyor? Ne o senin baban, ne de sn 18 yaşından küçük bir çocuksun. Canın çalışmak isterse, ben çalışmaya başlayacağım dersin ve o da buna karışamaz.

Kıskançlıktan başka birşey bence bu...çünkü eşiniz onu bırakacağınızdan veya birilerinin sizin aklınızı çeleceğinden korkuyor. Ya size güveni yok yada kendine özgüveni yok.
Pek çoğumuz çalışıyoruz ama hiç eşimizden böyle bir kaf duymadık, başkaları erkeklerle yatıyor diye çalışan her kadın o kefeye konamaz. Ayrıca bu işler zorla veya akıl çelmeyle olmaz...insanın varsa bu potansiyeli uygun ortam bulunca açığa çıkabilir. Gazetelerde falan okuyoruzda insan şaşırıyor hiç ummadığınız tipte ev kadınları aldatıyor eşlerini...insanoğlu bu yapacaksa her ortamda yapar bence.
Görümceni kıskanma konusuna gelince bence kendin gibi olmalısın, özenti olmana gerek yok ki...evli barklı bayansın kendine birini rol model almana gerek olmamalı...güzel giyinmek bakımlı olmak istiyorsan bunun için çalışmana da gerek yok, çok parayada gerek yok. Aklıma şu geldi eşin senin bu tip heves ve özentilerinden dolayı aklının çelinebileceğini düşünüyor olabilir. Ben olsam sorardım sebebini ve ona göre davranırdım.

Kıskançlıktan başka birşey bence bu...çünkü eşiniz onu bırakacağınızdan veya birilerinin sizin aklınızı çeleceğinden korkuyor. Ya size güveni yok yada kendine özgüveni yok.
Pek çoğumuz çalışıyoruz ama hiç eşimizden böyle bir kaf duymadık, başkaları erkeklerle yatıyor diye çalışan her kadın o kefeye konamaz. Ayrıca bu işler zorla veya akıl çelmeyle olmaz...insanın varsa bu potansiyeli uygun ortam bulunca açığa çıkabilir. Gazetelerde falan okuyoruzda insan şaşırıyor hiç ummadığınız tipte ev kadınları aldatıyor eşlerini...insanoğlu bu yapacaksa her ortamda yapar bence.
Görümceni kıskanma konusuna gelince bence kendin gibi olmalısın, özenti olmana gerek yok ki...evli barklı bayansın kendine birini rol model almana gerek olmamalı...güzel giyinmek bakımlı olmak istiyorsan bunun için çalışmana da gerek yok, çok parayada gerek yok. Aklıma şu geldi eşin senin bu tip heves ve özentilerinden dolayı aklının çelinebileceğini düşünüyor olabilir. Ben olsam sorardım sebebini ve ona göre davranırdım.
sadece çalışan kadınlarmı biriyle yatıyor?? nasıl mantık bu..insanın içinde olmaya görsün kafaya koyduysa bakkala gidiyorum der gene yapar koca akşama kadar basımızımı bekleyecek??
ne saçma bir sınıflandırma ..:20::20:

madem her istediğini yapıyomuş o zaman istediğin şeyleri de alsın yani niye madur ediyo ki seni:52:

Bana görede ben Gölcükte çalışmam İzmitte çalışırım aslında :))) Çünkü Gölcük küçük ve hep esnafla içiçe.Ama İzmit daha çalışabilir bir ortam.Bence çalışcağınız yeri eşinizin görmesi lazım diye düşünüyorum ben.Tabi eşinizin aklında sizi hiç bir şekilde çalıştırmamk varsa çokta faydalı olmaz sanırım.

Günümüzde evli kadınlar başka erkeklerle yatıyor diye, tüm kadınları eve mi kapatalım?
Eşim bana böyle bir tanımla gelse, pardon ama sen bende bu potansiyeli görüyorsun heralde derim, hiç de normal bulmam bu yaklaşımını.
Şimdi bir erkeğin çok çok (!) normali, evli kadınların başka erkeklerle yattığından yola çıkarak eşinin çalışmasına izin vermemesiyse, biz çalışan kadınların eşleri anormal mi? Ya da siz neden çalışarak eşinizi anormalleştirmeye çalışıyorsunuz?

Üstelik bu mantıkla bakacaksak, yüzyıllardır evli erkekler başka kadınlarla yatıyor, hepimiz eve kapatalım kocalarımızı, çalışmalarına izin vermeyelim, maazallah ya gider elin kadınlarıyla yatarlarsa, ya pis kadınlar çelerse saf kocalarımızın aklını, bence siz de çalıştırmayın kocanızı, evli erkeklerin başka kadınlarla yattığı bir dünyada yaşıyoruz, o yüzden eşinizi kıskanmanız ve çalışmasına izin vermemeniz çok normal, güvensizlikle de hiç alakası yok, otursun karısının dizinin dibinde.

Aklımdan geçenleri yazmışsınız, sadece çalışanlar eşini aldatıyorsa biz de kocalarımızı çalıştırmayalım :52:
Bir çok arkadaşın da dediği gibi bence burda ciddi bir güvensizlik sorunu var, yalnız bu tip düşünen erkekler bir noktayı kaçırıyorlar, canı aldatmak isteyen sütçüyle de tüpçüyle de yapar bu işi, içinde pislik olmayan kadın da yüzlerce erkeğin arasında yıllarca çalışır da dönüp birine bile kötü gözle bakmaz.
Hem siz çocuk musunuz çalışmak için eşinizden izin alıyorsunuz? o işe giderken sizden izin mi alıyor?

Son düzenleme:
aaayyy cok güldüm, kusura bakmayin ( özellikle konu acan arkadas ) ama gercekten cok güldüm.
Hele su cümleye bayilirim hep : kocam beni cok kiskanir, onun icin bu demektirki beni cok sever....:52:
Bu cümleye bitiyorum resmen.
Ikincisi, görümcemi kiskanirim, neden? Ben olsam sevinirim, Allah insanin kalbine göre verirmis, acaba sizde bir art niyet falan??? olabilirmi???
Dogru söylüyorsun her calisan kadin kocasini aldatir, laf aramizda sirf onun icin calisirz bizde zaten, kimseye söyleme aramizda kalsin.:82:
Canim ya eminmisin calismayi istediginden??? Bana pek öyle gelmedi gibi.
Benki calismayi savunan biri olarak, senin evde kalmani daha mantikli buluyorum.

aaayyy cok güldüm, kusura bakmayin ( özellikle konu acan arkadas ) ama gercekten cok güldüm.
Hele su cümleye bayilirim hep : kocam beni cok kiskanir, onun icin bu demektirki beni cok sever....:52:
Bu cümleye bitiyorum resmen.
Ikincisi, görümcemi kiskanirim, neden? Ben olsam sevinirim, Allah insanin kalbine göre verirmis, acaba sizde bir art niyet falan??? olabilirmi???
Dogru söylüyorsun her calisan kadin kocasini aldatir, laf aramizda sirf onun icin calisirz bizde zaten, kimseye söyleme aramizda kalsin.:82:
Canim ya eminmisin calismayi istediginden??? Bana pek öyle gelmedi gibi.
Benki calismayi savunan biri olarak, senin evde kalmani daha mantikli buluyorum.

valla meydanı bos bulmus atıp tutmusun lafını bılde konus etrafta turlu turlu ınsanlar var ıllada calısanl kadınlar dıyede belırtmedım benım sınırlerımı zıplatmayım

Back
X