ağladığın odadan çık. eşinle iki yetişkin olarak konuş. nedir sorun de. erkekler sürekli ağlayan çok kolay kırılan aşırı hassas duygusal kadınlara gerçek duygularını söylemezler. kadına duyduğu kızgınlık kırgınlık gibi duyguları içine atar ve kadından gitgide soğumaya başlarlar. mesela mantıklı bir kadına ben senin şu davranışından hoşlanmıyorum dendiğinde kadın bunu anlar. adamın onu sevdiğini bilir sadece o davranışını sevmediğini bilir. aşırı duygusal bir kadına ben senin şu davranışından hoşlanmıyorum dendiğinde kadın ağlar kin güder küser evi terk eder beni sevmiyorsun der boşanacağım der. gül gibi ilişki kadının aşırı duygusallığı ve alınganlığı sebebiyle biter. hep yazıyorum. aşırı duygusallık kadar insanın başına bela açan bir konu yok. burada her gün açılan yüzlerce konunun sebebi aşırı duygusallık. işsiz kocasına 12 yıl bakan kadın, eşinin kumar borcunu ödeyip dayak yiyen kadın, eşiyle ilk ciddi kavgada boşanacağım diyen bütün aileye özelini anlatan kadın. bunlar hep mantıktan uzak kararlar. insan ilişkilerinde hep mantık kazanır duygular değil. o yüzden değiş ve mantığını kullan. o adam senin eşin, çocuğunun babası, bir iki eleştiri yaptı diye hemen boşanma yollarına girme. tek başına neden çocuk büyütesin sen delirdin mi.