Eşim çok mu bencil acaba?

İyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Eşin haklı .Sen ve annen haksızsınız.Adam ağaç kavuğundan çıkmadı ya.Onunda bi ailesi var.

İyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Başlık yanlış olmuş eşim çok bu bencil yerine annem çok mu bencil olmalıydı
Eşiniz çok haklı e onun da annesı babası onu özlüyordur çocukları özlüyordur adam ağaç kovugundan çıkmadı ya

Eşin haklı. Ailesi uzakta sonuçta. Sen anneni her zaman görüyorsun. Kendini eşinin yerine koy konunu tekrar oku. Bencilliği o zaman göreceksin

Bu sözleri annem duymalı başlıyor sizi büyüttüm tek başıma diye. Bi de kız kardeşim var o da anneme veriyor gazı gitmesin Dursun diye
Siz belli bir yaştasınız artık farklı bir hayatınız var annenize de aile düzeninizin gerekliliği olan kayınvalide kayınbaba ziyaretını kabul ettırın hoş bence kabul etmek zorunda da degıl bu sizin evliliğiniz

Annene bir sor "annecim eşim ağaç kovuğundan mi çıktı sen benim yuvamin dağılmasını mi istiyorsun ??" diye
Kız kardeşini de çek kenara yavrum senin derdin ne yuvami bozmaya mi çalışıyon de
Bir sorun mu var anlatmadiginiz yoksa annenle kardesinde piskolojik bir sorun mu var ???

Bu sözleri annem duymalı başlıyor sizi büyüttüm tek başıma diye. Bi de kız kardeşim var o da anneme veriyor gazı gitmesin Dursun diye
E tamamen yalnız değilmiş, kızkardeşin vamış. Kendi memleketiniz akrabaları da vardır. Çıksın gezsin oda. Ailece bencilsiniz; keser gibi hep bana hep bana

Esiniz bencil degil istegi gayet normal. Siz zaten annenizle surekli gorusuyorsunuz bayramdada esinizin ailesine gidiverin ne olacak.

Vallahi ben bu kadınları anlamıyorum
Anneleri yapınca normal karşılıyorlar ama KV yapsa kıyamet kopar..bir kere annen karışamaz sonuçta aynı sehirdesiniz sürekli gorusuyorsunuzdur,eşinizin ailesi ayrı şehirde bayramdan bayrama anca buna anneniz karışamaz gitme diyemez...ne demek gitme ...esiniz kovuktan mi çıktı acaba...onunda anası babası yok mu..bence anneniz ve siz bencilsiniz bu kadar net...

şu anneniz bi evinizin icine karışmasa iyi olur.zaten yanyana,aynı sehirdeymissiniz.bol bol gorysuyorsunuzdur.peki adam hiç annesini görmesin mi.

Allah aşkına zaten annenizle aynı şehirdesiniz. Adam bayramda da gitmese hiç görmeyecek ailesini. Eşiniz haklı.

Eşiniz haklı da şimdi şunu anlamıyorum nedir bu kayınvalide sıkıntınız nedir bu bazı kadınların annelerine olan düşkünlüğü ozamn evlenmeyectiniz.adamda haklı annesi sonuçta sen anneni goremeye gidince eşin hayır gidemezsin mi diyor kayinvalidelere bazı kadınlar cokkkkkk haksızlık yapıyor.

2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzaman
8 yıldır annenize dur demediğiniz için siz hatalısınız

çok basit bir cevabınız var

sana ne diyeceksiniz

kızıyormuş da vs de ona mı soracağım kv ye ne zaman gideceğimi

yani kv ye gideceğim yoksa bile eşimi gaza getirir daha sık giderim ki annem yaptığı hatayı annesin

o kardeşin de dursun gitmesin vs diye neden akıl veriyor annen sen olmayınca ona mı sarıyor

anneniz bağımsız olmalı artık

sizi büyütmüş artık bunu kabul etmeli hayatları ayırmalı

Back
X