Eşim çok mutsuz

benim bir tanıdıgım yerini degistirince begenmiyorsa rapor alıyor tekrar yerini degistiriyorlar. yazık tatilsiz calısılırmı

siz çalışıyor musunuz Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın. inşallah bundan sonrası iyi olur.
Yok çalışmıyorum. Ev hanımıyım. Çocuklarım küçük. Hazır paradan yiyoruz. E hazır paraya da dağ dayanmaz. Bir iki iş var onun olması içinde 2 3 ay daha var. Nasip inşallah olur o işler.

Geçen yıl ben daha kötüsünü yaşadım bide eşim uzaktaydı ama erkekler birşeyleri başarma duygusunu seviyorlar. İş yerinde bu duyguyu yaşayamayınca mutsuz oluyorlar. Eve gelince işyerindeki olayları unutturun ona . Nekadar iyi bir eş olduğunu ve sizi çok mutlu ettiğini söyleyin çok işe yarıyor. Tabi en önemlisi dertleşebileceği arkadaşları olmalı.

Geçici derken 1 ay demiyorum elbette, ama çalışma hayatı ile kıyaslayınca 2 3 sene bile geçici olarak adlandırılabilir. Başka bir birime geçiş yapılabiliyorsa buradan da değiştirsin?
Zaten iki iç sene sonra istanbuldan gidicez

Canım akrabalarımda polis memuru olan var.oturup masa başı iş sevmiyor.sıkılıyor. dışarda iş peşinde koşmak daha iyi geliyo o şekilde seviyo. Oyuzden masabaşı teklif geldiğinde çevirdi.mumkunse yerini değiştirdiğinde rahatlar esin de.kimisi olaylı çalışıyo.ama kimiside sokaklardan kaçıp masalarını tercih ediyo.bence üstüne gitme biraz kendi haline kalsın

Tam aksine işini çok seviyor .. önceden çok mutluydu .. Bende onu anlamıyorum ya zaten .. önceden işi çok zordu bi dakika bile oturmuyordu sürekli olaylar olaylar işte .. şimdi sakın mis gibi yeri var ama çok mutsuz .. kendini polis gibi hissetmiyirmus..
Tamam işte işini sevmiyor derken çalıştığı bölümü sevmiyor.sabırlı olun 1ay içinde alisacaktir.nerden mi biliyorum.Eşim subay sürekli atraksiyonu sever.simdi sakin bir yerde 1ay içinde alışır daha öncede aynısı olmuştu.Biraz zaman verin

İyi geceler hepinize ... konu başlığından da anlaşıldığı üzere eşim bu aralar çok mutsuz ... otomatikmen bende mutsuzum tabi .. Eşim henüz 1 yılını yeni bitirmiş bir polis memuru ... Geçen ay â kadar çok mutluydu işini çok seviyordu ekiplerde çalışıyordu .. ama birden bire koruma şube diye birseye verdiler .. 12~12 çalışıyor .. 12 saat boyunca bir kulübenin içinde sadece bekliyor .. Onu anlıyorum .. İşi kolay gibi gözüksede beklemenin çok sıkıcı olduğunu biliyorum ... O çok mutsuz ama özellikle de bu son zamanlarda .. Bugün akşam saat 6 da ise gitti .. Bende saat 8 de ona sürpriz yaptım yanına gittim .. Hiç mutlu olmadı ne işin var falan dedi .. Çok resmi davrandı :KK43: ben sadece o sıkılmasın istemiştim.. 1 yıldır ailesini görmüyor aralıksız tatilsiz çalışıyor onunda etkisinin olduğunun farkındayım .. ama benim hiç bir suçum yok :KK43: ben sadece eskisi gibi olmak istiyorum ..
Anlayışlı olmalısınız yaptığı meslek kutsal ve çok zor bir meslek tabiki eski hayatınıza dönmek istemeniz mutlu olmak herşey Harika gitsin modu haklısınız ama evlilik fedakarlık ister özveri emek ister bugünler gelip geçicidir onu anlamaya çalışın yaptığı tavırlara anlayışla yaklaşın sevginizi gösterin çok konuşmak yerine samimi bir gülümseme hisli bir dokunuş bazen herşeye iyi gelir onu anladığınızı anlatın derdine ortak olun siz değilde onu konuşturun anlatsın içini döksün ama şakın karşı gelmeyin konuştukça rahatlar bir süre sevdiği şeyleri yapın her dediğine evet deyin bakalım sizin cırpındıgınızı görünce oda size şefkatle gelecektir büyük bir sorun olmadıkça da yansıtmayacaktır sevgiler

Back
X