• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eşimin İletişime Geçmesi

mihrini ödeyen adam ilerde evine ve her şeyini yapardı zamanla. Şimdi dışarda ki erkeleri bir zaman sonra tanıcaksın ve eski eşim iyimiş en azından yalan söylemiyor,temiz kalpli vs. vs. şeyler diceksin. Hayırlısı bakalım.
Eski konuyu okuyun, kendi maddi manevi kadının üstüne atmış bir erkeği emin olun en çok siz sevmezsiniz. Kadın onu taşırken her şey acil olmalıydı ama kendine gelince zamanla yapacak öyle mi?

ailesini ailem gibi benimsememişim vs .
Takıldığım konulara hiç bir kız takılmazmış

O sırda yeni evliyken tüm çevrem ailesi ile çok iç içesin vs vs ben bu kadar sana şaşırıyorum vs diyordu
Benim eski eşim ve ailesi de aynı şeyi söylemişti bana. Acaba bütün erkekler mi böyle bizim de ailemiz var ama bunlar ayrı bir özen bekliyor ne yapsan yetmiyor..Sonra seni suçluyorlar ve sende acaba haklı mı ben kötü biri miyim diye kendini sorgularken buluyorsun..

Benim eski eşim ve ailesi de aynı şeyi söylemişti bana. Acaba bütün erkekler mi böyle bizim de ailemiz var ama bunlar ayrı bir özen bekliyor ne yapsan yetmiyor..Sonra seni suçluyorlar ve sende acaba haklı mı ben kötü biri miyim diye kendini sorgularken buluyorsun..

siz ne zaman boşandıız ?

Şuan nasılsınız ?

siz ne zaman boşandıız ?

Şuan nasılsınız ?
3 ay oldu. Nasılım bilmiyorum ama tek bildiğim bazı şeyleri kabullenip yolumuza bakmamız gerektiği çünkü başka bir çaremiz yok. Ayrılma nedenleriniz neydi bilmiyorum ama mehiri vermesi onun kendisi ve Allah arasında demekki dini değerlere önem veren biri. Benim eski eşim de vermişti. Belki de gerçekten iyi insanlar ama birlikte iyi olmadıktan sonra olmuyor bazı şeyler..

3 ay oldu. Nasılım bilmiyorum ama tek bildiğim bazı şeyleri kabullenip yolumuza bakmamız gerektiği çünkü başka bir çaremiz yok. Ayrılma nedenleriniz neydi bilmiyorum ama mehiri vermesi onun kendisi ve Allah arasında demekki dini değerlere önem veren biri. Benim eski eşim de vermişti. Belki de gerçekten iyi insanlar ama birlikte iyi olmadıktan sonra olmuyor bazı şeyler..

size ferahlıklar diliyorum , siz neden boşanmıştınız ?

Biz boşanmadan kocam mihri verdi sayılmadımı ya yoksa o tüh neyse boşuyayımda bidaha alayım :27: kız mihir nasıl bilinmez :70:
Konu sahibi bizim oraların bi lafı var seninle (onunla) bal yemeye gitmem diye aha eski kocan onlardan hiç gerek yok aileci kocadan hiç bir bok olmaz

Mehirin bir kaç türü var evlenirken vermek zorunda değil, ayrılık sürecinde de verilir. Yanlış bilginiz üzerine yargı cümleleri kuruyorsunuz
Ayrılırken taksitle veriliyor mu? Kredi kartına kaç taksit uygun olurmuş? (!)

Asıl mesele mehir sebebiyle hâlâ iletişim halinde olunması. Konu sahibi 2.evliliğine 1 ay kala eski eş , mehir ödemesini bitirir bu gidişle (!).

Back
X