• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok pimpirikli

Ben evlenmeden önce önceki baska işimde anadolu yakasından Avrupa yakasının bir ucuna gidiyordum çalışmaya ben eşimden zorluklara alışması gerektiğüni düşünmesinden yanayım kadın halimle bir uctan bir uca 5 sene gidip geldiysem bir erkek olarakta bunun üstesinden gelebilmeli diye düşünüyorum eşim yeniliğe acık bir insan değil işe gidip geldiği güzergah aynı olmalı saati saatini tutmalı anlıyormusunuz böyle bir adam

Arada cok ince bir cizgi var.
Sartlar mecburiyse ben de gider gelirim o yazdiginiz guzergahta. Ama en son alternatifimdir. Tasirim evimi veya evime yakin, daha dusuk pozisyon is tercih ederim. Neden kendime bunu yapayim ki? Yazik günah insan kendine acir, 5 sene. Aç açıkta kalma seviyesindeyseniz size saygı duyarım gercekten mukemmel bi sabır, yoksa bu bir başarı degil kendini harcamak.

Benimki de pimpirikli :) Yani kendisine çok iyi bakar. Ertesi gün ise gidecekse erken yatar. Yemek saatlerini asla kaçırmaz. O tabi yemeye bayildigi dan da olabilir ;) gideceğimiz yer için önceden araştırma yapar. Ekşi sözlüğe bakmadan asla karar vermez. Ama ben seviyorum bunları. Çünkü benim hayatımı çok kolaylaştırıyor. Ondan ayrı bir yere gideceksem navigasyon dan en trafiksiz yolu bana araştırıp söyler. Nerde çevirme var bilir ve beni uyarır. En lezzetli yemek nerde yenir diye bir sürü arastiri ve beni oraya yemeğe götürür. Yemek yedikten sonra bı keyif yaparım ben TV karşısında o pimpirikli olduğu için hemen masayı toplar :)) çok işime geliyor kısacası. Ama seksten sonra biraz takılmaması kötüymüş. Bu alışkanlıklar psikolaga gidilerek biraz torpulenebilir ama tamamen geçmez haberiniz olsun
Sizin eşiniz ben olabilirim 😂 böyle yapa yapa eşimi tembel yaptım iyice.

Ben evlenmeden önce önceki baska işimde anadolu yakasından Avrupa yakasının bir ucuna gidiyordum çalışmaya ben eşimden zorluklara alışması gerektiğüni düşünmesinden yanayım kadın halimle bir uctan bir uca 5 sene gidip geldiysem bir erkek olarakta bunun üstesinden gelebilmeli diye düşünüyorum eşim yeniliğe acık bir insan değil işe gidip geldiği güzergah aynı olmalı saati saatini tutmalı anlıyormusunuz böyle bir adam
Ben sizi anlıyorum ama inanın bana 5 sene oradan oraya gitmek marifet değil. Eskiden işe uzaktim, gereksiz yere eziyet çekmişim resmen. Sonra işyerinin karşısına taşındım hayat kalitem yüzde beşyüz arttı 🤭 şimdi işe 6-7 dakka uzaklıktayim ve yokuş diye uzak geliyor 😂

Bazı konularda gayet yapılması gerekeni yapıyor gibi geldi tabiki abartılı noktaları da var anlattığınıza göre acaba onun pimpirikli olmasindan ziyade siz fazla rahat olabilir misiniz😂

Peki bu huyları bana neden batıyor bende sizin bu durumun hayatımı kolaylaştırmasını neden düşünemiyorum bu sorunun cevabını bulamıyorum kendimde
Şöyle yapabilirsiniz; şimdi bu türler ben ne dersem o modunda insanlar. Siz de onun suyuna gidip isteklerinizi çok rahat yaptırabilirsiniz. Ben yapı olarak zaten rahat biriyim. Elbet benim de kafama taktiğin seyler olabiliyor ama mantık çerçevesinde. Onun kadar değilim asla :) çok takmayın öyle olmasını. Bunları idare edebiliyorum ben. Mesela kendisini önemli hissetmek ister bu türler. Kendilerini önemli hissettirin ve sizin daha önce fikir olarak sunup reddedildiğiniz talepleriniz bu sefer ondan size talep olarak gelecek. Ve siz de onun talebini yani daha önce sizin teklif ettiğiniz şeyi kabul etmiş olacaksınız. Yani onun pimpirikligini kendi lehinize çevirin. Onun bu eksiğini kendiniz için kullanın :)

Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
sizin eşiniz pimpirikli değil nazlı
diğer arkadaşlar planlı falan demişler park yeri için ya da kredi kartı için ama bence bunlar planlı olduğu için değil çok fazla hayata karıştırmamış ailesi sanırım korkusundan yapıyor gibi
bütün bunları nerden biliyorum aynı böyle bir adamla nişanlıydım dolmuşta giderken navigasyon açardı kaybolmaktan korktuğu için allah beni evlenmeden kurtardı çok şükür ü
evlilikte sorumluluğun hepsini sizin almanız gerek kocanız biraz anasının nazlı kuzusu

ke
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok pimpirikli aslında kendisi çok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak düşünüyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri için takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık üşümede hasta olacagını düşünüyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz önceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah çok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma düş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta içi benimle birlikte olmaktan kaçınıyor ertesi günü erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah çok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şöyle yaparsam böyle olur şunu yaparsam şöyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu düşünüyor adamla cinsellik sonrası bi süreliğine yatakta olmak istiyorum terliyim üşürüz diyor yani ben sürekli bak güçlü olmalısın şöyle yapmalısın böyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile önerdim hatta evlilik terapistine çünkü o böyle oldukça fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gürültü daha sayamacagım aklıma gelmeuen çok şey var anlatıcaklatım bu kadar
kesin güneşi boga marsı yada bi gezegenide 0 derece basaka yuzde bin bu kadar takıntı basak burcunda olur bu kadar garanticilik kendimden biliyorum boga burcunda olur

Back
X