Ben eşiniz gibiyim, bir an kendimi kötü hissettim ama geçti.
Seks konusunda hafta içi haftasonu ayrımı yapmasam da kocama "Türkiye saati 2.51 farkında mısın, hangi ülkenin saatine göre yaşıyorsun?" diye sorduğum en az 6 7 sefer olmuştur. Kaliteli bir uyku uyumazsam ve kaliteli bir yemek yemezsem kafama bomba düşmüş gibi hissederim.
Bir yola çıkılacaksa nereden gidilecek, nerede mola verilecek, kaçta çıkılacak, kaçta varılacak, güzergahta yenecek ne meşhur, yolda nereler görülecek, araba nereye bırakılacak, otoyolda çalışma var mı, otoyol ücreti ne kadar olacak, hgsde yeterli bakiye var mı hepsini düşünürüm. Yol boyunca da hep navigasyonum açıktır. Kocam İzmir otobanda kapattırmıştı dalga geçip, bak bu yol düz, en az 200 km böyle düz gideceğiz bırak şu telefonu diye.
Şarjım olmadan gezmem. Hayatım boyunca hiç telefonumun şarjı bitti diye bana ulaşılamadığı olmamıştır.
Bir tane çocuğum var, ikinci çocuğu şu an düşünmüyorum ama hayat uzun keskin değilim bilinmez. Yetebilir miyim bilmiyorum.
Kendim tek çocuğum, ailem her konuda destek olur.
Mesela pandemi, kapanma vs derken benim işler iyi ama kocam boş şu an. İşsiz değil ama gelir düşük, yeni iş yeri açtık derken borç var, arabayı değiştirmek istiyoruz. Ama diyorum bekleyelim, elimizdeki parayı arabaya gömmek makul gelmiyor. Dünya hali.
Ev taşıyacağız çünkü ben evden çalışıyorum, kendi işim. Evi kocamın iş yerinden 30 35 km öteye taşıyacağız. Çünkü yolu çekecek olan ben değilim, benim kabul edeceğim bir yol değil. Aslında konu, çocuk büyütmek için doğru çevre arayışında olmak. Okul önemli. Buraya nereden geldim? Kızım 2 yaşındayken okul arayışına girdim, beğendiğim okul 3 yaş sınıfı için bile yıllık 48 50 bin istiyordu. 3 yaşında başlasa, lise sonda ayrılsa 1 milyonu geçen bir masraf vardı ve buna sahip değildim, some sabit geliri olmayan esnaf problems. Yani 16 senenin muhasebesini yaptım. Pandemi çıktı da okula gidemediler neyse ki, rabbim kocamın yüzüne baktı belki de
Kocamın bu konuda ne düşündüğünü sordum az önce, konuyu görünce şikayetçi mi diye merak ettim. Hayatı kolaylaştırıyormuşum, her şeyi onun da düşünmesi gerekmiyormuş, ama bir yola da bavulumuzu alıp kafamıza göre çıksak fena olmazmış. Bir sonraki planımı gizli yapayım bari
Evet oğlak burcuyum. Tam bir oğlak hem de. Hayattaki en şanslı olduğum konulardan biri de oğlak burcu olmak. Çok istedim kızım da oğlak olsun diye, oldu. İkizler burcu kocam gizlice ağlayabilir