Eşim gercekten bana göre cok farklı huyları olan biri yani bilmiyorum cok farklı ailemde cevremde tanıdıklarımda görmediğim karaktere sahip belki bu yüzden fazla yargılıyorum sabah hiç bişeyi yokken ilaç arıyor sebebi çok az üşümüş ben çok az yada biz çok az üşüdüpümüzde ne bilim bi hırla giyerdim ilaç içmezdim az terleyince üstünü değiştiriyor neymiş üşürmüş üşütürmüş ha yani evin içinde bu havada ne olacak ki diyorum kendimce hafta içi beni red ettiğü çok oldu işe gideceğim diye sabah 6 bucukta kalkıyor 10 11 gibi yatıyor ha ben yatmasını değil de cinselliğimizi planlıyoruz yani haftasonuna bırakıyor oyda cinselliğin günü olmaz ne zaman istersen o zaman yaparsın derdini anlatmaz durduk uere surat asar neyin var dediğimde hastayım der oysa hiçbişisi yok turp gibi maşallah yani diyorum çoluk çocuk olacak yorgun olacaksın illa ki uyuyamayacaksın yeri gelince yani bütün bunlara alışması lazım ama yok yani rahatına fazla düşkün ayrıca tv sesini gece asla acmaz yani anlamıyorum diyorum yok insanlar rahatsz olurmuş yüksek sesle konuşmaz ben bagırırak konuşurum bazen mutfakta gece gec saatlerde tabak canak sesi yapmamı istemez rahatsz olurlarmış onlar yapıyor ama diyorumBazilarinda hak veririm ama bazi konulari cok abartmissiniz.
Otopark arastirmak, yola önceden bakmak, ise uzak semte tasinmak istememek, ilk kez yapacagi bir seyi arastirmak cok makul seyler.
Bunyesi nasil, kolay hasta oluyorsa o konularda da hakli. Bagisikligi kuvvetli mi? Eger kolay hasta olmayan biriyken bu tedirginlikleri yasiyorsa siz burda haklisiniz.
Cok erken kalkacaksa erken yatmak da makul. Mesela kacta kalkmak icin kacta yatiyor? 8de kalkmak icin 9da mi yatiyor?
Ama hafta ici birlikte olmamak konusunda biraz siz destek olun. Illa gec saatlere kalmasi gerekmez :) kaygili bir yapida anlasilan, bazi konularda cesaretlenmeye ihtiyaci olabilir.