- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
bugun canım oylee sıkkınkı kac gundur eesımle kavga halındeyız zaten bırde yenısı eklendıı bı mağazada calısan abla var tahmın 45 yasında ve dul galıba kızı evleniyor bu haftaa esım ara sıra gıder o ablanın yanında oturur sohbet eder falann neyse bugun aradı abla mağazaya geldım yoktun yardım edılcek bısey varmı dugun ıcın dedıı sonra o bıseyler dedı ve tamam yarın sabah gelırım dedı neyse dedım napacan yarın ya dedı kımsesıı yok gelenlerı karsılıcam cay yemek masa falan dedı ya dedım o bızım evımıze hıc gelmedı çocuk dogdu tasındık falann bırde sen erkek olmayan evde ne işin var dedım evde mı durcamda dısardaa dedııı sonra kıvırdıı ıste 2 tane yıgenı var ama hızmet edcek adam yok bendee cagırdı dedıı sinirlendim uzeıne vazıfe degıl akraban deıl komsun yakının degıl ne hakla erkek olamayn yere gıdıyon ıste bıkac kışı daha var dedı sonraa ama emınım yalann basta soylemedı tepkı verınce soyledı cunku ben de bağırdım cagırdım zaten eskıden dul kadınlara bıraz ılgısı oldunu hıssettım sonraa arkadaşına anlattığını yakaladım mesajdan onun ıcın guvenmıyorum dedım senle bağım kalmadı artık odalarımız ayrı faaln dedı tamam ya gıtmem falan sen dedım eger gururlu adam olsan erkek olmayan bı eve hızmete gıtmen dedım sızce haksızmıyım ya canım cok sıkkkın