esim cok sorumsuz. ....

Benim kocamda ayynen o dediğinden.
Bu evimize taşınalı 6 aydan fazla oldu, prizlerin hepsi aşağıya sarkıyo salkım saçak hiiiiç umru değil.
Bişey mi yapılacak yap dersin yapmaz yap dersin yapmaz ben yapmaya kalkıncada ben yapaktım diye kavga çıkarır.
Hiçbişey gözüne batmaz, bi el atmaz.

Ay hele o gardrop olayı yokmu beni çıldırtacak.
Taşındığımızdan beri gardrobun kapakları oturmadı bide sürgülü. Şuan sürülmüyo takıldı kaldı. Bak 6 aydır 50 kere söylemişimdir getir birini yaptır şunu diye getirmedi. Ben çağıracam bi adam bu sefer birbirimize giricez ama dur aklıma gelmişken bu cumartesi tehdit edyim yarın birine yaptırdın yaptırdın yaptırmadın ben bitane mobilyacı çağırıcam diyim.

Bak sırayla aklıma geliyo. Bide kumanda mevzumuz var yaklaşık 3-4 aydır kumandamız yok. Bide uydu kumandası tv dende değiştirilemiyo yani. Hala almadı. Kaynanamın kumandasıyla tek kanalı açıyorum, bütün akşam tek kanal seyrediyorum. Tabi kendi işte olduğu için tv izlemiyo. Nasıl yapsamda aldırsam bilmiyorum.

Son düzenleme:

bende kıracıyken taşınma ısını bıle ben yapmıştım lavabo gıderlerını klozet kapaklarını ve kılıdı muhakkak degıstırırım ama esım elını sürmez.hatta en son kırada oturdgum evı ben buldum anlastm tuttum,naklıyecı buldum gıttım tek temızledım,tasınıcagımız gun naklıyecıer evde son parcları taşıyor esım evde yok naklıye kamyonuyla gıttım yenı eve oda oraya geldı Allahtan o evde temızlıge yardım ettıı

Bizdede onun gorevi o cnim aynen. Ama dayanamıyorum bazen gunlerce yapmadigi oluyo bazen bende inat edip yapmıyorum.... bu sefer birikiyo simdi git bizim mutfaga bak en az uc günlük bulasik yoksa .. bende bisey bilmiyorum. . Ütüye yardimci ol dedim bama diyoki senin elbiselerin utulemekle bitermi yaaa benimkileri utuleme tamam diyo.. oyle de butunluk olmuyo gibi geliyo evde sinir oluyorum. . Ben hic iyyy demedin valla bende ayninu yapiyorum cunku... bide su var fix lafi hayatta elime toz bezi almam bana ona gore isler ver der.... tuvaleti yikamak onun gorevi iki haftadir yikamadi gecen dedim valla midem kaldirmiyo artk tuvalete komsuya gidicem dedim hallederim soyle oldu da boyle oldu da vakit bulamadim da.... maca hep vakti var ama .. onu deyincede futboluma karisma diyor... sabir ya

Ayyy halime sukur mu etsem napsam :))))))) senin isin daha zormus canm

Banada yaptırtmaz ki. Yaparsam kavga çıkarır.

Tabi ki de canım, siz eşinize destek çıkıyorsanız,
oda size destek çıkmalı bırak çalışma deyip
kestirip atamaz olur mu hiç öyle şey,
ihtiyacınız olmadığı halde çalışıyorsunuz,
sırf eşinizi sevdiğiniz için, ona destek olmak için,
fedakarlık yapıyorsunuz sizinde eşinizden beklemek hakkınız..
Sorumsuzluk hiç değil ya.. Birde vurdumduymaz..

Son düzenleme:
Ben susayım en iyisi, benim eşim gene yapıyor ya. İte kaka da olsa yapıyor yani, halime şükür edip susayım ben hakkını yemeyeyim adamın

evet zor hatta suan kayınvalıdemde kalıyoruz.sırf sıkışık olduğumuzu soyedıgı ıcın.evım orda duruyor ben burdayımm

Banada yaptırtmaz ki. Yaparsam kavga çıkarır.
yok ben yaparsam sorun yok o parayı verır ben hallederim,ben calısırkende oyleydı benden erken çıkıyordu ısten ama faturaları yıne ben oduyordum

Çok hırslandım bak şuan valla :)

Bu dediklerin bana o kadar tanidik geliyorki anlatamam... rabi kaynana ya sorsan onun oglu bi tane onun oglu bulunmaz hint kumasi... soyle yetistirdim boyle yetiatirdim saatlerce överek anlatir... canim cok zor ya anladim seni mesela gecen bizim gardirop var bitane kapaginin mentesesi kirilmis bende bilmiyordum acayim derken kafama dustu koca kapak (((( kafam kac gun agridi kac kere soyledim uc ay oldu belki inanmaZsin ama gerçek ((( uc aydir yapacak yaptoracak ((((
sen ne diyorsun biz su an oturdugumuz evi aldik bi onceki kiraci cikti icinden ama hala eski kilit vardi üzerinde. . Esime elli kere soledim su kilidi deistir adamlara resmen evimizin anahtari duruyo diye... esim o kilidi değiştirmeden on bes gun goreve gitti ... ben de annemle degistirdim o kilidi

Kesinlikle

eşim iyi bir insan,bana sadık,seviyorum diyorsanız böyle şeylere takılmayınn derim ben ...

bu evı sıfır aldığım ıcın degıstırmedık ama degısmesı gerekse yıne ben degıstırırdım kılıdı buna emınım

Çok çok güzel bir yaklaşım bu kendine nasıl davranılmasını istiyorsan karşı tarafa da öyle davranmak

Küçük bir şeyler iste önce yavaş yavaş alıştır yoksa sana da yazık , Sonra beğenmesen bile asla dile getirme çok güzel yapmışsın harika marifetli kocam gibi kelimeler kullan.. Emin ol bir daha ki sefere en iyisi için uğraşır Biz kadınlarda böyle değil miyiz zaten övülmeye bayılırız

Aynen öyle. Annelerine gelince yapıyorlar size gelince neden yapmıyorlar sanıyorsunuz. Çünkü anneleri "benim oğlum en iyisi" diye her yerde dile getiriyorlar. Erkekler de daha fazla övgü duymak için ellerinden geleni yapıyorlar (Bu durumu kendileri bile fark etmiyor, sorsanız hayatta kabul etmezler :)). Ama eşi sen sorumsuzsun hiçbir işe el atmıyorsun gibi laflar söyleyince -zaten yapmadığımı düşünüyo ne diye boşuna uğraşayım- psikolojisine girip iyice salıyorlar.

Canım benim eşim de vurdumduymaz ve bu huyu beni deli ediyor çoğu şeyi 50 defa söylüyorum yada yapılacak bir iş varsa tamir vs malzemeleri önüne koyup öyle yaptırabiliyorum yoksa ne zaman canı isterse ..yapacak birşey yok. kimi zaman aynı şeyi çok söyleyince dırdırımdan kurtulmak için yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…