• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok titiz,temizlik konusunda bir programa ihtiyacım var

6 yıllık evlyim 4 yaşında bir kzım var.aynı zamnda çalışıyrm.k.validem ve görümcem aşırı temiz ve titiz.eşim yıllardır öyle bir düzene alışmış,evim pis değil dağınıkta değil ama yetişemiyorum malesef.temizlik yapmayı sevmiyorum ama haftada bir gün dip köşe temzilkik yapıyorum.eşim tertip ve düzeni çok sevyor pek yardımcı olmuyor ama herşeyi yerli yerinde istiyor düzenli istyor bu yüzden çok büyük kavgalar tartışmalar yaşadık ne olur iyi bir programa ihtiyacım var neler yapabilirim nereden başlayabilirim tecrübelerinizi benimle paylaşın kocamı kaybetmek istemiyorumm:(:5:

ee sen yap de o zaman bu kadar zor mu:53:
temizlik yapmıyorsun diye azarladığı için bir programa ihtiyacın var ha??:60:
harbi erkek olmalıymış resmen bedava hizmetçi alıyorlar eve..

Son düzenleme:
doğru demişsiniz :) benim eşim mesela..ben dağınıgımdır o çok derli toplu ve titizdir..benim yaptıgımı asla beğenmez bi kulp mutlaka takar..bizim evde çamaşırı o yıkar o asar o toplar o katlar..benim yıkadıgımıda astıgımıda katladığımı da beğenmez..ütü için başlarda yapayım dedim önce bi dedi sana kıyamıyorum falan ütücüye gönderiyo topluca..bence onuda begenmedigi için kıyamıyom hikaye..bi sürü para veriyoz ütücüye tutumludur aslında içi yanıyo bence ama adam rahat edemiyoki..bulaşık yıkamayı sevmiyo sevse onuda alacak elimden..çok su yapıyomuşum heryeri..bulaşık bu teyemmümle mi yıkiim su bu sıçrıyo işte..halıya su damlıyomuş..daha saysam karışmadığı bişey yokki..benimkide başka dert..kadınlığımı evimi çekip cevireyimi bilmiyorum sürekli bi müdahale bi eleştiri..inanın kendisinin yapmasıda başka bi sorun...sürekli eksik hissettiriyo insana kendini..bende evi saldım çayıra mevlam kayıra..

bende çalışan bir kadınım. eşimle aynı anda evden çıkıyoruz, aynı anda giriyoruz. iki çoçuğum var.

eşim eve girer girmez üstünü bile çıkarmadan ayaklarını uzatır televizyon başına geçeğr yemek gelene kadar bekler. yemeğini yer hiç suya sabuna dokunmaz öylece günü bitirir.

birde sen yatağa girince cilveli nazlı seksi olmanı ister. bırakın vücudu benim onun yaptıklarından bile kalbim yoruluya. gelde yatakta harikalar yarat. erkeklere hayatta yaranamazsın bunu bilir bunu söylerim.

:60::60::60::60::60::60::60::60:kusura bakmayın kızlar ya kendımı tutamadım..mesele erkekler olunca kelımeler cıdden yaratıcılasıyor...

hahahaaa benim eşimde pistir sağolsun süpürge sesine tahammülü yoktur ne banyo temizmiş ne gargolap dağınıkmış hiç çakmaz ama oda kötü adam pis çorabını sepete atmaktan aciz bu işin bir orta yolu yokmu yahuu

aileden ne görürse onu kapıyolar allahtan benim kv pistir temizlikle memizlikle işi yoktur hiç ben bal kaymak kalıyorum onun yanında

kızlar su sıçratrma falan diyorsunuzda bulaşıkları bulaşık makinasında neden yıkamıyorsunuz?

hem pratik hemde du faturası açısından hesaplı..

biz iki kişi bile 2günde bir makina açıyoruz..
bide çocuk olsa hergün açılır..

ben dayanamam elde yıkamaya şahsen,

az bi içlerini temizler dizerim makinaya..

öyle pahalı bilmem kaç programlı mak.almayada gerek yok..

50 derecede yıkasın yeter,yalnışmıyım..

Valla elde yıkayanlar 50 derecede yıkayamazlar bile zaten :)

Elleri dayanamaz o sıcaklığa.

Haliyle bende makinada yıkananı daha hijyenik buluyorum; bizde de hep bulaşık makinası çalışır.

Hak veriyorum yani...:34:

yaw kızlar bulaşık dediğim tencere mencere tepsi..haliyle su sıçrıyo oraya buraya..bide zaten makinaya herşey girmiyoki..ben koymam şahsen..tahta kasık falan..

evet makinaya normalde tahta koymayınız diyorlar ama ben pek dinlemiyorum;)

özellikle kesme tahamı önce elde sonra garanti olsun diye makinada yıkıyorum;)

nadiren tencere yıkamam gerektiğinde inanılmaz derecede su harcadığımı biliyorum,
lavabo taşıyor neredeyse;)
bulaşık makinasının alt çekmecesinin arka kısmındaki tüm demir ayıraçları çıkardım ve
tencerelerim nekadar büyük olursa olsun kolaylıkla sığdırabiliyorum...

yaw kızlar bulaşık dediğim tencere mencere tepsi..haliyle su sıçrıyo oraya buraya..bide zaten makinaya herşey girmiyoki..ben koymam şahsen..tahta kasık falan..

Back
X